Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Időközben rájöttem, a Zündapp a pécsi 99.000 Ft-os darab.
És ha minden igaz, a KTM-et is valami 60 körül látta haver a neten régebben.
a dappot még senki nem vitte el... és asztem a solt-i lakos a ipse. a rangert meg elvitték 70be de sok nem eredeti rajta..... nem éri meg az árát....
Kihez került a börzei Zündapp?
Új Zündapp a háznál:
keresnék trafót hozzá, hátha valakinek...
te a sachs endurót nézted? az ami szakadt állapotú? na annak a hátsó lengéscsillapitói gázosak és elég ritkák... no az meg 40ezeér kínálták csak sok baja volt a blokknak....
Az tetszett a legjobban, hogy ez ugye eredetileg tárcsafékes modell, ehhez képest egy dobfékes kerék volt benne elöl:)
Azért a hiányos rozsdás szakadékért kint sem kap 130-at talán még drabokban sem.
jaja én is néztem hogy eléggé sokat kér érte mert mindig kinti árhoz hasonlítja bazki... de magyarországon élünk könyörgöööömm. hanem jó neki akkor vigye ki bameg.....
Volt egy motoplat gyula, a mucsai műszaki intelligencia kielexelte belőle a lendkeréklehúzó menetét:)
A zündapos ombrénak elgurult a gyóccere:)
rozsdás, , hiányos romhalmaz és 130 at akart érte kérni.
Amit Puccitól vettem különbül néz ki:)
nna ma volt szép számmal a lőrinci börze. :) volt minden ámm. volt ktm comet chopper s, meg sachs cross, puch ranger, meg dapp ks 50 tt vizes blokkal is :) meg olasz veteránok is voltak. no meg találtam egy cobra tank-ot is viszonylag jóállapotú. persze a tankot nem vettem meg. stb.....
A sebring kipu erdekelne
bmw3@freemail.hu
Helo! A sachs blokkon müködik a gyujtás? kompletten megvan? Érdekelne! Itt teló számom: 06303319736 vagy mail :rxrx@citromail.hu
http://www.kepesmotor.hu/jawa-... esetleg valakinek köll?
Brávó....
Slick a nyolcvanas Cobra vége az lett hogy eladtam!
hopsza akkor bazzki lemaradtam
röhögnifogsz. mert imént kérdeztem tőle hogy most mennyi a legmagasabbajánlat rá erre visszaírt hogy 150 ezer ft ajánlottak érte. akkor ezt megéri a neppernek? :D persze nem.
Lyaly.
Vegyél Mobrát! Majdnem Zündapp.
Ha ilyen áron lehet itthon megvenni, kint sem lehet sokkal többért eladni. Aki meg 20-30.000 Ft-ért megteszi hogy kiviszi, úgyis megtalálom ki az.
Most épül összefelé. Blokkban új főtengely, új dugó.... Néhány elemet fényeztetek, a só megrágta a gyári fényezést (főleg nem látható helyen történik javítás), meg ilyenek.

Limitált kiadásról nem tudok. Korhű blokkom nincs bele. Akkoriban a 4,2 lóerő volt a csúcs, mint a Falconette.
Van darabokban 1 (talán 2) 80-as blokkom, 2 125-ös, valami régi 4 gangos. Van mit legózni.

Autóval megyek.
Ezek régi a szép múlt képei, most milyen állapotbn van?

Vissszatérve a motorra ha az ár dönt, akkor megy vissza nyugatra.

A Vatikáni limitált kivitel jól hangzik, ránézésre semmi extra, de biztos nincs széthajtva. Kár hogy nem 6,25 LE-s.

De neked van bele való 5 sebességes "erőgéped nem ?"

Hanyas vonattal mész?
Tudtommal neked is van ám érdekesség a tarsolyodban...