Ma nem indult a Horex Rebell. Karbi szétkap takarítás stb. Belefagyott a benzinből a víz az üzemanyag vezetékbe...:D És na miért nem megy gyorsan az a motor na miért? Persze egy normális Sachs blokkra gyárilag 10mm es karburátort raktak! Amitől még egy babetta is befullad!
Ez a kinek mikor jó, kb oylan hatású, mint a ki miylen olajat hazsnál kérdés:)
Így semmit nem lehet megszervezni.
Fel kell ajánlani mondjuk 3 időpontot mondjuk az iskola és vizsgák befejeződésének figyelembevételével (ha ottalvós) és az iőpontokra szavazni lehet mondjuk.
Fórumtalálkozóra úgyis viszek ki egy motort de ez addig sokmindenben változhat mivel megyek. Lehet kipöfögök a motograziellával és megvan a leglassúbb motor
Hihi:) nem ritka lényegében csak ilyen állapotában ritka...:D egy gyári GTL Sebring. Amúgyis azt adok el amit akarok. Szabad országban élünk. Amúgyis nincs sok közöd hozzá. Ha nem venném meg én akkor megveszi más nepper. Legalább felújítom őket. Párat már sikerült megmenteni a méhteleptől és társaitól. Nem a latyakos sós utakon küldöm szét minden napi járatban.
Mutasd meg akkor, úgyis tudjuk mennyi értékes motort adsz el, miért kell ennyire rejtegetni? Szerintem nem csak én vagyok kiváncsi rá, ha ennyire ritka.
http://www.jofogas.hu/hajdu_bi...
Így semmit nem lehet megszervezni.
Fel kell ajánlani mondjuk 3 időpontot mondjuk az iskola és vizsgák befejeződésének figyelembevételével (ha ottalvós) és az iőpontokra szavazni lehet mondjuk.
Oszt ki kell jelülőni és akkor lesz.
KINEK MIKOR JÓ?
Slick pedig bármit írhat.... Írni én is tudok mindenfélét .
Képek nélkül mind csak holmi szöveg....