Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiányzik a combos hang amit egy choppertől várnék valami 4T hang vagy valami dübörgős 2T
örülök hogy teccik bár ez olyan USA- kinézete van... csak kár hogy vmi nepper elkapkodta tuti.....
Uraim! Nekem volt annó több nyugati kismotorom is mondhatom nagyon jó és kiváló minőségű motorok voltak amit nem szerettem bennük az az alkatrész ellátás problémás volta persze akkoriban még kis hazánkban az internet még a hátsó kertben sem volt és ezzel együtt sajnos a hozzáférhető műszaki információk is szegényesek voltak ennek ellenére meg lehetett mindent oldani hála a magyar találékonyságnak persze volt ami nem volt hosszú életű de az ember tanul a hibáiból! Sajnos időközben eladtam a vasaimat persze ma már az információs források bővülésével ezt egy kissé sajnálom de ez van! A fosozás:mindent a helyén és a maga korabeli technikákkal kell és reális összemérni ezek a motorok a maguk korában nagyon fényesen megállták a helyüket mint teljesítmény mint minőség tekintetében sőt azt kell hogy mondjam hogy bizonyos modelljeik még ma is kiválóan megállják a helyüket sőt ha az átlag gépeket nézzük semmi szégyenkezni valójuk nincsen még akkor sem ha ezen motorok már elhagyták a pubertázs kort egy kis "szaros "PUCH 20-30 évet is elmegy anélkül hogy érdemlegesen hozzá kellene nyúlni! Mindent e képen kell kezelni és persze sok múlik a márka iránt rajongókon is hisz általuk nőhet vagy eltűnhet egy egy típus vagy márka név a porondról
Te agyoniskolázott idióta fasz:
A Motowell Magnet RS az kétütemű.
Szerintem kurva jó ez a chopper!
helló érdekelne a henger ha meg van még
Ez valami undorító!
http://img02.aprod.hu/images_a...
nem tudja valaki hogy ki vitte el ezt a mocit?
szia sachs karburator erdekelne meg van e es mennyi lenne szivocsonk atmero kolso 26mm az enyemen koszi
gondoltam rögtön. leszarom őt..... :D
ez nagy kamu. vigyázz vele hamiscsekk átverés
bocs. mindegy lénye nem kínyai nna
nna válaszoltam is neki szigorúan magyarul! és írtam neki hogy igen eladó még. és hogy akarja lebonyolítani ? így ennyi..
ebből majd kiderül hogy illető magyar balfasz vagy télleg angol e ha angol akkor rögtön nem óccóér adom neki ....
na gecc ma kaptam egy levelet. vmi külföldi pitiáner netrabló...
idézem:
Képes Motor
Kedves Felhasználónk!
A következő üzenet érkezett feladott apróhirdetésével (KTM senda ktm bi xenonnal) kapcsolatban:

Feladó: jack
E-mail: jackhwart@gmail.com

Bike still for sale email jackhwart@gmail.com

ennek lófaszt se adok.
ez nagyon trolloloooo volt
Hello!
Vennék Puch monzához ülést. Ha valakinek van eladó, irjon egy e-mailt.
viraggeri@vipmail.hu
Ilyen tipusuhoz kellene.

http://www.motorstown.com/imag...
ezerszer gyorsabb erősebb?

A múltkor a cometed 90-et ment ezek szerint a motowell 90 000-el megy szigorúan Km/h -ban :D

Erősebb? akkor 2 személlyes ment 90-et a comet most tehát 2000 fővel a fedélzeten megy 90 000 Km/h-val
Üdv!
Nagyon igazad van !
Nekem egy "szaroc 78-as Cobra Gtl-em van 7.-éve. SOHA nem volt megbontva a blokkja( pedig "kicsit többet forog egy robogónál), soha nem hagyott ott, igaz: karbantartom. 3.5-öt eszik nyélgázon (ami sűrűn előfordul), de 90-nél, csak 2.7-2.8-at.Amiből egy nagyszervízt csinálsz, abból én tokkal-vonóval felújjíthatnám az enyémet (ha kellene, de nem kell).Egyébként bérből élek két kis, és három nagy gyerekem van, képzelheted, hogy micsoda vagyonokat költhetek a hobbimra! A motorozás élményéről már nem is beszélve! Hány mai robogó fog napi használatban közlekedni szerinted ennyi idősen? Milyen érdekes műszaki megoldásokat vonultatnak fel a robogók? Szóval meggyőztél: hülyék vagyunk, és szarok a vasaink, de megnyugtat, hogy már tudom: a robi az igazi istenáldása. Azért örülök annak, hogy van egy ilyen"szaros Puchom, aminek napról napra nő az értéke, és még a ma 6, és 4 éves kisfiaim is motorozhatnak majd vele a következő legalább 20 évben!
Azért köszi a felvilágosítást! Szép napot!
Már párszor kértem, hogy fejezzük be egymás motrainak a fikázását...
Meg kelelne próbálni tiszteletben tartani egymás fejlővését.
Ott van mondjuk a riga, ami aztán tényleg egy mocskosul szar motor, ennek ellenére a riga klubosok nagyon jó kis társasaágot működtetnek, meglehetsen illetlen volna neki beírni a fórumukra, hogy a riga ez egy fos.
Normális ember nem is csinál iylet.
Tehát be kellene ezt fejezni mindenkinek aki ezt csinálja.
Mindekinek sokkal jobb szebb, szárazabb , biztonságosabb érzés lenne..
Figyeld megmondta, hogy ez az ő véleménye.Ezzel annyira nincs is gond talán de hát kár volt elkezdeni ócsárolni a nyugati kisvasakat!Kár is meg hiábavaló is győzködni az igazunkról neki beteljesedett a motoros karrierje és talán neki jobb a tudatlanság homályában örülni annak ami van mint azon morfondírozni, hogy más helyzetben mivel csapatna.
akkor olvasd el a föcimet: hozzászólás puch,kreidler és társaihoz! nem a mostani fostalicskákhoz,hanem a veterán vasakhoz! szavazzunk:ki akarja olvasni a szecska irásait? részemröl 1 szavazat "nem"
A derbi spanyok
Nekem meg ne akarja semeikőtöksem megmondani hová meik topikba írok köszönöm
Na figyelj akkor pl fater robogója ittvan piaggio fly 4 ütem 5 éves semmibaja nemvoltmég meg kicsit erősebb és negyedanyit eszik mint ezek a régi gépek nemtudom miről beszélünk...ugye aztmondtad hogy nem tartósak a régi gépeknél sorbajönnek elő a gondok az soha nem lesz új kivéve ha nem költeszrá egy vagyont mert pl hd a blokk zsírúj akkoris pl:kopott a váz kotyog itt kotyog ott a kormánycsapágy a fékek a gumibakok elvannakmár öregedve az anyagok öregmotort azvegyen magának akinek sok a pénze és az ideje ez az én véleményem és pont.
nem rossz :) az ötlet nagyonjó egyébként, láttam a ideglelés a csernobilban c filmet na az is elég izgis volt. De a hangeffektekél kéne kicsit igazítani mert nem tudom hogy a konverzió miatt csúszik e.
másik hogy kéne csinálni rá véres jeleneteket is animációval :))) de amúgy. engem is érdekelnek az ilyen csernobili történetek.... meg a zombis filmek.. :) amúgy kapsz homlokodra egy aranycsillagot :D