Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi volt a postázás?
Németországból érkeztem, mesterségem címere: Zündapp
Ez egy fasszopó. Nagyon ideszoktak a németek, ideje leszoktatni őket.
Csak hogy mindenki jól az eszébe vésse:
Ma vadásztam az Amperokat az RS motoroskerékpáron de sehogyan sem akart világítani a fényszóró meg amúgysem semmi. Eszembejutott hogy a Sachokon Ulobox van ami akksi meg a többi egyben bennevan. DE ezen gyárilag nem. Valami 5 csatlakozós motoplat feszültségszabályzó van. Még mindig nem adott semmi feszültséget amikor eszembejutott hogy kéne rá egy akkumulátor, rárak berúg és láss csodát minden szépen működik és még töltés is van. Pedig már fesszabályzót is kicseréltem...:D
Új fejlemény: Sikerült egy Cobra vázat szereznem amivel nem egyszerre de mástól meg a blokkot sikerült megvennem. Már csak kosárból össze kell állítani az egészet:)
:D:D:D Áhááháháhhá:D Ezen dejót kacagtam.:D
Nem jut sehová
bár nekem a blokkja nem sachs hanem puch :) azért ebben a tuning igazán kihívás! mert gyárilagf max 50-et tudott és azért nem semmi hogy így kihoztam a pacikat belőle. és 85 lett a vége... :)
6.25 Le gyárilag. Amúgy én is most vettem elô a Cometem. Ravaszul a feluljáróról ötödikben felgyorsítottam csutka gázra és tudtam tartani a 90-et. A fordulatszám 8000 körül volt. Sokáig azért nem hajtottam, mert a szezon még csak most kezdôdik. Ha az indexet bekapcsolom eszembe jut az Ilobox. Még mindig fasza.
Mondjuk, hogy honnan hova jut el villany
Most építgetem az RS-t már csak a fék maradt hátra meg még pár apróság de abba botlottam hogy nincs semmi elektronyika a motoron. Mármint nem működik a világítás, fordulatszámmérő, duda szóval semmi ami elektronikus működésű kivétel a gyújtást. Biztosítékokat megnéztem. Mi lehet a baja? Vezetékek teljesen gyári állapotúak sehol sincsenek kókányolva mit lenne érdemes megnézni?
Inkább egy jó kis Kreidler blokkot szednél már ki nekem!
az jó!
bár kéne nekem legalább 38.5 től felfelé....
Hasznos de nagyon utálom ezeket a gyújtásokat. De csak ha elromlik addig nagyon jók. Addig.
Szerintem lényegtelen. Ennyit megy aztán kész. Kit érdekel. Találtam tegnap egy 1 gyűrűs dugattyút monza blokkba
hurrá :) egyébként ha mondjuk hogy ha egy comet 4gangos ésa henger 5 felköpővel és a hengernek 38.5-öst furata van és kb 85-öst ment végsebességre és itt akkor hogy a picsbe lehet tudni a lóerőt? :)
Motoplatra variációk:
Bal oldali Mini Hierro 6, jobb oldali Mini Hierro 4.
Ámbár a jobb oldalinak kókányolt a lendkereke, de a 6-osnak kisebb a főtengelynél a furata, a 4-esnek pedig nagyobb. A vezetékek is máshol vannak kivezetve.
Ezt én úgy szoktam érteni, hogy cimconnyal 4 sebességgel.
(deamúgy az 5 loerő az elég a 70 hez:)
........
Pont rád vonatkozik!
:D vazz ezt hol olvastad? marha jó...
Most találtam:
"Egy 4-5 Le gépel nem igazán tudsz 70km/h-s sebesség felé menni, még bezsírozott szakadékban sem....."

Biztos..
és vannak olyan emberek is,akik istennek gondolják magukat,és itélkeznek mások felett,ahelyet,hogy magukba néznének,és nem próbálnák sokszor téves és hiányos szakmai ismeretüket ráeröltetni akik még nem képzettek.és föleg nem illik idösebbeket leba...ni indokolatlanul( pld. gombi kollega) aki többek között ezért hagyta itt az oldalt!na,az ilyen embernek milyen gyerekszobája volt?