te cegényke nagyon rosszul tudod! a motowell az egy magyar építésű motor KÍNAI ALKATRÉSZEKKEL! tehát kínai szarok! és a motowell jóval szarabb mint a keeway mert igen csaka keeway is szar de az elmúlt utóbbi időben sokat javult a minőséggyártás, de a keewaynél jobb a kymco. nna szóval a Derbi nem kínaimarha hanem olasz! azért jó lenne utánna részletesen jobbana dolgoknak. és a puch meg zündappok is igenis csak tudnak tartós lenni ha kesztyűs kézzel bánod. De a motowell-ed mivel 4 ütemű. és ne csodálkoz hogy 1-2 év múlva generálérett lesz és akkor kiesik majd a szemed hogy mi menyiibe kerül.... honnan tudom mert volt már nekem 4-5 pitbike blokkomn! és ezek simán nyelik a pénzt és ezek inkább csak mazochistáknak találták ki. remálem helyesen írtam a mazot. nna lehet menni más robogós topikra... és ott is lefognak járatni hogy milyen szar a motowell de te tudod. :P
ennyi erővel fater Piaggio-jára is nyugodtan irhatnád h kínai ...... és azért ezerszer külömb mint egy ilyen szaros puch vagy zündapp....5 éves de nemvolt még SEMMI érted SEMMI baja sem SOHA mindig pöccre indul 4 ütemű 1.7 literes fogyasztással nagyobb főfúvókával a jobb gyorsulás érdekében.De ilyen Ogrékkal Mint pl Te a szavaidat idézve Vitatkozni nemlehet Mert azthiszed Tevagy itt az isten meg a mindentudó....utólag írom csak hogy 5 éve van meg faternaka Robogó egyszervolt benne gyertya csere és kifogástalan!
Na most a félreértésekkel ellentétben és ellenük szólva, Közel sem kínai és ez csak "melós" motor van egy Sendám is Valóban kínai nézz utána te igen okos... a motowell meg mióta kínai te agyoniskolázott? -.-
Végtelenül örvenünk, hogy sikerült meglelned a boldogságod a kínai motorok világában.
Bizonyára van is ezeknek a motorknak topikja valahol, ahol a hozzád hasonló ogrék veregetik egymás vállát, hogy mekkora császárok.
Éppen itt az ideje, hogy csatlakozz hozzájuk.
Nem érdekelnek már ezek a régi roncsok csak a pénzt viszik..Már van egy zsír új motowell magnet rs em ami ezerszer gyorsabb erősebb megbízhatóbb és nem fogyaszt 10 litert százon....Mertugyanis 4 ütemű és sokkal jobb mint ezek a régi fosok.....
én 86-szor mondtam neked hogy megcsináltam volna neked ablokkját... és erre meg basztál rá. és mondtam akkoriban hogy körülbelüli árat és megvolt minden pótcuccom hozzá....
ez van.
szoktak de nem egyből hirtelen hanem kb 50 km aztán már goooo :)
bár azér jobb óvatos lenni mert előfordulhat ha hibás a gyűrű.... és akkor hazavághatja a nicasilt...
Mindenki csak venni akar motrot venni akar de ha fizetni kellene érte,az már büdös tt rohadt hátul az a szaros comet egy évet a kutyának nem kellett....végülis 30 e ft ért elvitték :)
Úgy három négy éve a felségem mesélte, hogy a tuskó parkolójában (jó nagy parkoló) három kis szemétláda rövid (gyerek) haladtak végig a kocsisoron és szisztematikusan kiszurkálták bicskával kocsik gumijait.
Jelzem NEM cigánygyerkek voltak, ha nem szép fehér gyermekek..
Az iylen céltalan rongálásnak szerintem valami nagyn súlyos ohhoni igénytelenség az oka.
Valamit hoznak otthonról emit nem kellene és nem hoznak amit kellene.
Nem volt az olyan butaság régebben, hogy ha a gyerek csinált valmit a szülőt elővették.
A folytatás az, hogy bevitték a srácot, az autó szélvédőjén üzit hagytak, és a motort is otthagyatták a gyerekkel. Semmi értelmes okot nem tudott mondani, hogy miért tette, mondom, nem leszorította korábban az autós, vagy ilyesmi!Abban is megállapodtunk, hogy ha kell tanúskodni, azt bármelyik kapitányságon megtehetem majd, valamint, hogy a gyerek sérülései "csak az elesés következményei"! Szerencsére jól be volt öltözve, így nem hiszem, hogy gondom lenne a történtekből. Külön pikáns, hogy még irígység sem lehet a háttérben, mert a robi majdnem új volt az autó meg tizenéves, úgy, hogy könnyen lehet: a robi a drágább szekér.
hm... szöges kesztyűűű bazzki az durva.... de azért kivi lennék hogy kölöknek mi volt a szándéke hogy végigkarmolászik a kocsin?
Másik hogy a yardok elvittek e a gyereket vagy mi lett a helyzet utána?
Uraim4
Eddig szívvel-lélekkel védtem mindíg a motorosokat, még a hülyéket is sokszor, de tegnap k.rvára megruháztam egyet és büszke vagyok rá, hogy még meg is rugdaltam. A szitu a következő: állok a Baumax parkolóban, várok valakire. Sréhen szemben velem egy Opel állt le és a tulaj balra el. kb 10 perc múlva jön egy uv narancs Aprilia robogó, rajta egy tizenéves kölyök. Pár perc ácsorgás után valamit (mint később kiderült házihag készült, tenyerén szöges kesztyűt) felhúz a bal kezére és szép komótos menetben haladva teljes hosszában minden elemet végigszántva halad el az Opel oldalánál. Alapos gyerek volt, megállt egy kicsit, hogy a motorháztető se maradjon ki. Na ezt nem kellett volna, mert így sikerült olyan közel érnem hozzá, hogy amikor elindult, sikerült lekapnom a motorról. Pár "heveny tetlegesség" utáni érdeklődésemre kiderült, hogy semmi oka nem volt rá, nem látta elötte a járgányt. Ez után egy kicsit még győzködtem jobbal-ballal, és kicsit spiccel is. Majd telóztam jardért. Az ilyen kis patkányok miatt utálják sokan a motorosokat, és ennek a normálisok isszák meg a levét! Már sok mindent láttam eddig is, de ez viszi a pálmát, ezért szakadt el a cérna! Ezeket a mocskokat szívesen lőném fejbe saját kezűleg, bár nem vagyok álltalában az erőszak, híve!
A dolog még most is dolgozik bennem, azért írtam le az esetet Nektek!
Széles utat mindenkinek!
Vagy egy nyitott poweres gépet csak 80-as hengerrel.mit megy?szerintetek?mert azért az is tudja a 30 nyihogót.......ha tévedek javitsatok ki!mert akkor idáig 500-al jártam? bazzzz nem vettem észre!
http://youtu.be/eNsR3WGwZCs
Most akkor találd meg a megfelelő topikot is.
Majd nézd meg 20 év múlva hány motovell és derbi fos szaladgál majd.
Elnézést, tévedtem, nem 20 hanem öt.
Bizonyára van is ezeknek a motorknak topikja valahol, ahol a hozzád hasonló ogrék veregetik egymás vállát, hogy mekkora császárok.
Éppen itt az ideje, hogy csatlakozz hozzájuk.
ez van.
bár azér jobb óvatos lenni mert előfordulhat ha hibás a gyűrű.... és akkor hazavághatja a nicasilt...
Jelzem NEM cigánygyerkek voltak, ha nem szép fehér gyermekek..
Az iylen céltalan rongálásnak szerintem valami nagyn súlyos ohhoni igénytelenség az oka.
Valamit hoznak otthonról emit nem kellene és nem hoznak amit kellene.
Nem volt az olyan butaság régebben, hogy ha a gyerek csinált valmit a szülőt elővették.
Másik hogy a yardok elvittek e a gyereket vagy mi lett a helyzet utána?
Eddig szívvel-lélekkel védtem mindíg a motorosokat, még a hülyéket is sokszor, de tegnap k.rvára megruháztam egyet és büszke vagyok rá, hogy még meg is rugdaltam. A szitu a következő: állok a Baumax parkolóban, várok valakire. Sréhen szemben velem egy Opel állt le és a tulaj balra el. kb 10 perc múlva jön egy uv narancs Aprilia robogó, rajta egy tizenéves kölyök. Pár perc ácsorgás után valamit (mint később kiderült házihag készült, tenyerén szöges kesztyűt) felhúz a bal kezére és szép komótos menetben haladva teljes hosszában minden elemet végigszántva halad el az Opel oldalánál. Alapos gyerek volt, megállt egy kicsit, hogy a motorháztető se maradjon ki. Na ezt nem kellett volna, mert így sikerült olyan közel érnem hozzá, hogy amikor elindult, sikerült lekapnom a motorról. Pár "heveny tetlegesség" utáni érdeklődésemre kiderült, hogy semmi oka nem volt rá, nem látta elötte a járgányt. Ez után egy kicsit még győzködtem jobbal-ballal, és kicsit spiccel is. Majd telóztam jardért. Az ilyen kis patkányok miatt utálják sokan a motorosokat, és ennek a normálisok isszák meg a levét! Már sok mindent láttam eddig is, de ez viszi a pálmát, ezért szakadt el a cérna! Ezeket a mocskokat szívesen lőném fejbe saját kezűleg, bár nem vagyok álltalában az erőszak, híve!
A dolog még most is dolgozik bennem, azért írtam le az esetet Nektek!
Széles utat mindenkinek!