Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újra lett húzva az RS ülése
Homokoltasson akinek 2 anyja van érdes lesz a felület. Zircen olcsóért maratnak piros Cobrát a vázon kívül mindent 2500 forintért martak le valami lúgvalamivel nagyon szép lett a felület.
a vasárnapi piacos darab.. http://veteranapro.hu/szolo-mo...
A homokszóüró is teljesen jó.
(kivéve a simson tankhoz mert abban gerincek vannak és ugyna úgy alatta marad a zacc, mint ha csavart rázogatnál benne:)
Ennek ellenére én is homokoltatni szktam, de utána megtámadom sóskasavval.
Utána már tényleg nem szok jöni még ez eredetileg ritka kusztustalan tankból sem semmi.
egyébként nálam anno a k55-ös (hasonló mint a csepel 125) tankját elvittem homokszóróhoz és ott belültől szépen kitakarította szemcseszórással olyan lett mint az új! :) persze utána ki kell takarítani belőle a maradék homokot. :) bár az nem került sokba nekem anno az egész vázzal mindenel együtt kompletten 12ért szórtak le. tehát neked hacsak tank akkor párezer lenne. :) megéri. De a legvégső esetben javasolom :) vagy ha nem akarsz sokat bíbelődni
Urak!
Mindenkinek köszönöm a tippeket!Nem hittem volna, hogy ennyien reagáltok! Még egyszer: KÖSZI!
A mechanikai tisztítás nem feltétlenül jó.
Egyes tnakok-mint mondjuk a simsoné- mindenféle bordákat tartlamaznak belül, ahová sem kő, sem csavar nem megy be.

Rozsdátlanítása szerintem a kémiai müdszer a leghatékonyabb.
Magam a következő kényelmes módszert alkalmazom:végy egy beton keverőt végy kb 1 kiló sarok szemcsét (ipari szemcse szóróból) tedd bele a tankba szépen rögzítsed a tankot a beton keverőbe kapcsold be menjél aludni kb 1 órát utána kukkold meg és ha még kell m,ég akkor még kavartasd még egy kicsit ha nagyon gáz a tank akkor egy liter ro 55 csak fokozza a hatást nálam ez bevált módszer ha már van beton keverőm másra úgy sem használom
hegyesmurva kis víz sok rázás. Vagy betonkeverő utána R055 beleönt összeráz vár 1 órát és ismétel sokszor aztán melegvíz.
Van rs 40 hengerem 30 5129874
5000ftplusz posta alku nincs
na nem is meséltem hogy a börzén szereztem a garelli vázamhoz egy garelli blokkot. nna a blokkot kell kicsit generálozni azaz főcicsapágyas a többi oké.
és szétkapom erre meg ilyen kuplungrengszert még nem láttam. a kuplung nem pofásak és nem ferdolosok hanem egy gumigyűrű vaolt benne de bazinagy és kettő volt benne mert kétsebis automata...
ilyan gumis kuplungot még nem láttam életemben...
sóskasav, vagy citromsav
apró murvakavics és benzin majd jól összerázni vagy pedig van egy olyanmegoldás hogy betonkeverőbe kötik a tankot bele és ugyanígy apró murvakavics és benzin használatával takarítjuk ki utána tükör fényes lesz ;)
Uraim!
Van valakinek csalhatatlan, bevált módszere belül rozsdás tank rozsdátlanítására és azt követő kezelésére? Ha igen: hálás lennék, ha megosztaná velem, Mert az ezze szolgáló reparáló csodaszerekkel 1-1 tank minimum egy 10-esbe lenne, az meg nekem sok.
Előre is köszönöm a tippeket!
http://youtu.be/qAGz4i2_Iuk a hozzászólást is olvassátok :d
50-ért...de nem én!
kis fejlemény :) a puch maxira való kislánkereket vettem óccón 16 fogas! és a cometemen meg 14 fogas van. marha kivi leszek hogy a 16-os felmegy e rá de nem bizti de ha igen akkor tutter lesz :) és akkor meg lesz a 90-100 határ :) mert előtte 85-öt mentem vele.....
de azért a gyújtással is kell valamit kikezdenem, meg a hengert is mert elég hamar elkopott mert nem vmi jó gyűrű volt benne...
de nem sérült meg semmi...
na akkor őt irigylem igazán :) bár keresek egy rangert :))))
télleg ez a szart.... de ha 40 ért akkor reális. de valaki sztem béna... pl etz teleszkópokvoltak meg vmi simó kormánykapcsolók voltak rajta nna...
jaja épp ezt mondom...
Amíg lósz.r van, veréb is van!
Sokkal szebbet vett ismerősöm 45-ért, tök eredeti, és még némi alkatrészt is kapott hozzá. Jó, persze ehez szerencse is kell!
70 ért vitték el? Miivan?:D Ezt a szart?
De hát ez vicc nem?
Ez az a kevert amit 89 ért árultak vagy mennyiért
Kínai fűkaszatrafó nem jó rá?