Most sem mondtad el mi az igazság ezért kötsz bele az írásomba. Bűvészkedsz itt. De amúgy egyet rosszul mondtam 8 maradt. Hű. És még adásvételim is megvan na és nem neppernek ment.
Szerintem Te terelsz...
A 11 motorból 9 magyar gyűjtőhöz? És ők is tudnak róla?
A 11 motorból 4 kapásból külföldön van. Nem csak olvasásból, matekból is rossz vagy?
Nyissam ki a szemem? Te megtanultál egyáltalán olvasni?
Miaz, hogy "A vázak amiben a blokkokat tönkreverted"? Mondom, hogy csak azt tettem tönkre, Te szerencsétlen!
"Amit tényleg én basztam el, és be is vallom, az a CS 50. Igen, azt megragasztottam."
Kreidler K54 kellett valakinek? Nem. Fent volt a neten, érdeklődtél utána? Nem? Akkor ne pofázzál.
Tessék, friss fotók:
és jéééé, ott van a duplateleszkópos. Amit még mindig nem bírsz megjegyezni, hogy Falconette. De sebaj, neked elnézem.
A polc aminek a tetején ott a Super Combinette, teli van alkatrészekkel. Plusz van még olyan rész, ami nem látszik, és ott is vannak alkatrészek...
Összerakhatnám az összeset amit látsz, sok értelme azonban nincs. Mindnek eljön az ideje, azonban vannak fontosabb dolgok is az életben.
Most is Bacardizol? Vagy az egyéb hiányosságok mellett a látásoddal is baj van?
HOL VAN A NARANCS ZÜNDAPP KS 50-ED?
A 11 motorból 9 magyar gyűjtőhöz? És ők is tudnak róla?
A 11 motorból 4 kapásból külföldön van. Nem csak olvasásból, matekból is rossz vagy?
ezekkel mi a helyzet?
Miaz, hogy "A vázak amiben a blokkokat tönkreverted"? Mondom, hogy csak azt tettem tönkre, Te szerencsétlen!
"Amit tényleg én basztam el, és be is vallom, az a CS 50. Igen, azt megragasztottam."
Kreidler K54 kellett valakinek? Nem. Fent volt a neten, érdeklődtél utána? Nem? Akkor ne pofázzál.
Tessék, friss fotók:
és jéééé, ott van a duplateleszkópos. Amit még mindig nem bírsz megjegyezni, hogy Falconette. De sebaj, neked elnézem.
A polc aminek a tetején ott a Super Combinette, teli van alkatrészekkel. Plusz van még olyan rész, ami nem látszik, és ott is vannak alkatrészek...