És Neked mi a bűbánatos faszért kellett megvenni ezt a 175-öst, ha 1 hét múlva több mint duplájáért árulod?
Rajtad kívül más még tudott is volna kezdeni vele valamit!
Ha neked 100.000 Ft megér némi pofont az élettől, ám csináld...
Ha így megy érdemes lesz vaterán néha megvenni a régi légvédelmi rakéták hibrid hajtóművét. Kell neki egy kis polietilén vagy valami szerves anyag odacsatolni egy tiszta oxigénpalackot meggyújtod és nagyjából 2 másodperc alatt gyorsulsz 300 ra!:D http://www.youtube.com/watch?v...
Vagy házilag is elkészíthető bár ez nem működik sokáig. Ha azt vesszük, hogy a 1.5 tonnás rakétát hangsebesség fölé tudta gyorsítani rövid időn belül. 50 köbcentis motorra ideális lesz. Lassan ott lesz hogy olcsóbb lesz a tiszta oxigén meg mellé az akriltömb.:D
Olyan két- vagy háromkerekű jármű, illetőleg négykerekű betegszállító kocsi, amelynél a hajtó motor hengerűrtartalma az 50 köbcentit nem haladja meg, sík úton önerejéből 40 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes, és a vezetőn kívüli személy szállítására nem alkalmas."
1. beleszarik (bukó, biztosítás meglegyen oszt viszlát)
2. tudja, hogy kamu, ilyenkor elkéri az adásvételit, amin ugyebár legtöbb esetben ott az alvázszám és motorszám, amit központi adatbázisból azonnal ellenőrizni tud. Ezt követően már azt is tudja, hogy gyárilag milyen színe volt és mivel volt eredetileg szerelve.
Egyébként általában pont leszarja! Legyen bizti, bukó, a továbbiakban pedig mindenki úgy töri össze magát, ahogy szeretné. Helyszínelésnél úgyis kiderül még az is, hogy mikor mosott lábat utoljára a donorpilóta....
Segédmotor kategóriába nem az esik bele, amelyiknek olyan a hangja, mint az 50-esnek!
Jelenleg a törvény úgy mondja ki, hogy az segédmotor, aminek a maximális tervezett sebessége nem haladja meg a 45 km/h-t. Lehet az akár 1000-es is.
ja igen ugyan ott ont úgy is megbasznak 50-essel ha azt megy100-at nem mindegy? azért akartam 70-est mert annak olyan hangja vam mint a 50-esé. és a mérete miatt is a 125-ös meg iszonyat brutál szóval. mint egy felhergelt simó.
na jó tudom nem egy kategóriában vannak de ez van.
Eladom egy ismerősömnek.
Tudod jól ha valakinek valaki rosszat csinál az sokszorosan kapja vissza majd az élettől. Karma.
Szerintem neked nem tiszta a lelkiismereted.