Helló!
Régebben említetted,hogy tudsz intézni ilyen hímzéses dolgokat,nekem egy övtáskára kellene hímezni 7 Betűt,ez kb milyen árban lenne?
Ha kedvező az ár akkor akár több minden is lenne.
Megoldható?
Esetleg tudsz képet feldobni milyen minőségben dolgoznak?
Köszi.
Te mikor tudnám megnézni a cobráidat?Eléggé eltávolodtam mostanság a Puchoktól pedighát Puch a márka Puch vezet Puchnál jobb csak Puch lehet ahogy szól az ősi Puchos közmondás.
Régóta szeretnék cobrát de most egészen máson töröm a fejem.Egy időben nem tudtam volna mást elképzelni motornak mint puchot aztán lett is egy hétköznapi Maxi G4-em a már meglévő DS 50 mellé.Aztán lett mégegy DS 50 de a cobra mindíg kimaradt.
úgy éééérrrrttttssssseeeeed hogy a két falu közötti ingázásra elég legyen :) mondjuk 70-80 kényelmes utazó legyen nem a üveghangon csörömpölőőőő 100-on meg 120-on.. mert akkor tuti megeszi a dugót minden reggelre...
sejtettem De a fogszám kiosztásra volnék kiváncsi :)
mert a puchoknál asszem a comet féle puch és a monza féle puch a egyes sebesség eltért a többi ugyan az csak kéne vmi a 4-esből. hosszú áttételes.. :)
Régebben említetted,hogy tudsz intézni ilyen hímzéses dolgokat,nekem egy övtáskára kellene hímezni 7 Betűt,ez kb milyen árban lenne?
Ha kedvező az ár akkor akár több minden is lenne.
Megoldható?
Esetleg tudsz képet feldobni milyen minőségben dolgoznak?
Köszi.