Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Régebben említetted,hogy tudsz intézni ilyen hímzéses dolgokat,nekem egy övtáskára kellene hímezni 7 Betűt,ez kb milyen árban lenne?
Ha kedvező az ár akkor akár több minden is lenne.
Megoldható?
Esetleg tudsz képet feldobni milyen minőségben dolgoznak?
Köszi.
a cobra azért kimaradt mert hülyevagy ehhez....
bár vmi 125-ös négy téren gondolok honda cb 1973-as körüli meg dr125-ös vagy vmi hasonlókra :)
tom csak volt egy robeszom anno azzal sokat melóztam és mindig vitte a 70-et..
http://youtu.be/t28NY67OPIE
er ist groBe sparen :D
Fényképen már mutattam, eladni nem tervezem, ha erre gondolsz!
Te mikor tudnám megnézni a cobráidat?Eléggé eltávolodtam mostanság a Puchoktól pedighát Puch a márka Puch vezet Puchnál jobb csak Puch lehet ahogy szól az ősi Puchos közmondás.
Régóta szeretnék cobrát de most egészen máson töröm a fejem.Egy időben nem tudtam volna mást elképzelni motornak mint puchot aztán lett is egy hétköznapi Maxi G4-em a már meglévő DS 50 mellé.Aztán lett mégegy DS 50 de a cobra mindíg kimaradt.
Milyen rendszámos motort akarsz? Szóval, mi az ami az ízlésednek megfelel és max. 11KW?
Nem érted.... Az 50-es neked nem fog "kényelmesen" 70-80-at menni! Menni megy annyit, még akár többet is, de azt nem igazán kényelmesen!
jójó de nincs rá megfelelő kategóriám még... de hamarosan b125 vagyis a korl-ra megyek és akkor veszek végre rendszámos mocit.
Drautposta he!
Milyen villám? Rányomtam, utaltam, megkaptam.. Nem a villám hozta, hanem a postás!
Egyébként pedig szerintem a 70-80km/h az inkább egy 125-ös 2ütemű, vagy 250-es 4üteműnek kitalált "kényelmes utazó" sebesség..
Villámár meg ilyenek?
Asszem értem! :)
16Euro, utaltam. A következő csomagot már paypal-al rendeztem, az is a napokban jön..
úgy éééérrrrttttssssseeeeed hogy a két falu közötti ingázásra elég legyen :) mondjuk 70-80 kényelmes utazó legyen nem a üveghangon csörömpölőőőő 100-on meg 120-on.. mert akkor tuti megeszi a dugót minden reggelre...
Oszt túra közben nem lehet óvatosabban húzni a gázt, hogy később érje el a max fordulatot?

Túrához egyébként is az 50-es eléggé vérszegény..
De bótba járni tökéletes!

Mennyivolt? Paypallal fizettél?
Megjött a német posta, végre egyben van a féknyereg! :)
olyan mintha kawa AR80
jójó de nem nyelezésre akaeom
hanem túrázni.
hogy csak később érje el a max fordulatot direkt
Ha elolvastad volna amit múltkor Zoli tett akkor ott az egyik nagy simsontuner taglata, hogy a legnagyobb ellentuning a hosszú 4.
sejtettem De a fogszám kiosztásra volnék kiváncsi :)
mert a puchoknál asszem a comet féle puch és a monza féle puch a egyes sebesség eltért a többi ugyan az csak kéne vmi a 4-esből. hosszú áttételes.. :)