Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haverod haverjával.
Aham.
Szóval hazudsz.

Ez egy szutyok Simson!
Ugye nem így fog menni?

http://youtu.be/2lAOtQzCqMY
mit nem értesz?
volt benne egy dbig 125ös- és túl erősnek bizonyult. és eléggé gyanúsnak tűnt volna a rendőröknek. és így a haverom haverjával elcseréltük a blokkot úgy hogy kaptam két blokkot érte.
azaz 70 ccm mind kettő és berúgós meg önindítós. és négyütemű.
Forgótárcsa, nem membrán...
Ember! Jól látok? Ez itt oldalt a karbi és membránon "lóg"?
Mi lesz ebből? A függőleges és vízszintes vezérsíkokat ellenőrizted már? Szerintem a meghibásodások érdekében 160-as órát tegyél be, arról talán nem törik le majd a mutató, ha körbefordul..
Na, nekem meg elkészült a narancs blokkja...
Eddig nem valami 100 akárhányas volt? 125? 150?
Nyugodt lehetsz nem néztem elmebetegnek sztem jo arcok vagytok mindketten és a sörözést bevállalom csak fussunk össze legközelebb.
ehhez ment az elözö hozzászolásom,nem a brumonak!
ez a szinvonalas,meggyözö hozzászolás annyira meghatott,hogy vizioim lettek...ilyenek:))
amúgy két hengerről van szóóóó :) és mindkettőt vittem el fúratni nna.
mert az egyik mélyebb a karc a gyűrű törés miatt és csak minimum 38.75-ösre kell felfúratni a másik henger csak szimpla kopott és kell neki is a fúrás. ha már fúratom akkor egyszerre kettőt fúratom meg -s akkor lesz tartalék is :) a nagyobbik méret valszeg erősebb mert azon fel vannak nagyobbítva a nyílások pár mm-rel mint a másikon. és gondoltam hogy kipróbálom hogy melyik a jobb :)
természetesen 17-es bing helyett majd kap 19-es binget :)
Ahha, értem már! A két különböző méret miért jó?
igan vasöntvény a henger de alubordákkal... egybe van öntve az egész és nem nicasilos. és így bármikor fúrható.
Most ezt nem teljesen értem.. Vasöntvény hengered van?
nem hüvelyes hanem öntvényes :) és jelenleg gyári alapméretes volt 38.00 mm volt és mind kettő az és a fúrás után az egyik 38.5 a másik meg 38.75-ös lesz :)
Hüvelyes a henger?
bár fúrás meg hónolás lesz. és a két henger közötti különbség van. majd képet csinálok...
Mert mi másról szeretnél olvasni egy kismotoros fórumban? Egyébként, ha csak fúratni viszed azt a hengert, én inkább arra leszek kíváncsi, hogy meddig fog menni?
tudooooommmm csak kicsit sok kezd lenni....
Ha nem tűnt még fel, ez egy fórum! Talán, ha megmondtad volna a pontos választ, akkor nem ez lenne a téma! Amúgy meg jobb, mint egymás buzerálása, de ha neked inkább az hiányzik, írj bátran! Abban nagyon jó vagyok!
Egyébként ez erről szól! Kérdez valaki valamit, és aki ÉRT HOZZÁ, az válaszol, a többi pedig csak beleugat! :) Igazán értelmes választ eddig még Zündappon kívül senki sem adott, viszont kurvasok hozzászólás van már! Gondolkozz csak!
nna ma elvittem lacházi hengerfúróshoz. furatni két db 5 felömlős monza hengert, kivi leszek hogy majd hogy megy..
na most már lehet ugatni http://kinaimotoralkatresz.hu/... ez van most a ktmben
bénaa, mindárt linkelek nekedd egyet..