Fogalmad sincs arról, amiért elindult ez a kis vita. Ha mégis tudod a történetét, akkor miért is szólsz bele? Talán a barátnőd? És ha ilyen erős a szerelem közöttetek, akkor miért nem jártok össze közösen motorozni, homokozni, virágot gyűjteni, stb...?
Magasról szarok a nyelvészkedésre is! Telefonról vagyok és T9-et használok, bocsánatot kérek, hogy nem figyeltem arra, amit beajánlott.. De minek is magyarázkodom már megint?! Védd a kis barátodat inkább! Mielőtt valakit próbál leszólni, nézzen már szét a maga kis 20Ft-os világában! Ha pedig nem tetszik, szívesen várunk bármilyen KOMOLY témát OKOS hozzászólásokkal!
Nem a másikat kell rögtön überelni és akkor nincs gond! Te milyen számítógépeket építettél? Mert ő a cnc maróját is a saját két kezével építette az utolsó konektorig! Majd ha tisztában leszel azzal, hogy az Autocad-től a Pc-n át az unipoláris/bipoláris controllerektől és a servo-driverektől a végtermékig hogy jut el az adat és a legyártás, akkor van mirőlbeszélnünk. Ugyanis neki a kisujjában van még ezeknek a megépítése is, mitöbb, nekem is a szakmám! Szóval megint rosszkor kezdted el húzgálni az oroszlán bajuszát, cicafiú!
haha. nem is tudod hogy milyeneket tudok csinálni.
persze nem mókolva. mert a motoros időszakom előtt párévig gravíroztam plexiket meg építettem számítógépeket. oszt nem kell a véleményed.
Egyébként az én fejemben rögtön az fordult meg, hogy milyen alkatrészeket lehetne gyártani.. Gyakorlatilag szinte bármit, csak anyag és fantázia legyen hozzá!
Ami komoly(abb) hszt eddig betettem, az kb nem oldódott vizben.
(mellesleg nem "szinvonalban" hanem szinvonalON)
Gratulálok, lúzer!
Ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak, van neked szád is!
Persze.
persze nem mókolva. mert a motoros időszakom előtt párévig gravíroztam plexiket meg építettem számítógépeket. oszt nem kell a véleményed.