A módosítottnál ki van törve az ablak? :) Egyébként most elakadtam.. Látszólag egy magasságban van a szívó ablak egy része a felömlőkkel, ami elvileg kizárt. Vagy nem? Vagy ez így jobb? Mi is történt? Valakitől egy komolyabb szakvélemény?
amúgy volt suzuki rm 125-ösöm annyi idős volt mint én még a dob fékes korszakból :) 1983-as
és malossi hengerszettel volt. és rotoros gyújtású volt. iszonyatosan tudott pörögni csak elszállni az tud és ennél a típusbetegsége hogy mindig elszál a gyújtás..... és emiatt el is adtam.
persze nem mondtam hogy cross :D:D csak mutattam.
amúgy bokor ugró jellegű de amúgy át lesz alakítva kávédarálónak kap majd kis M kormányt :) ha lenne ilyenem.
nna itt a képek a hengerekről csak nincs még lemosva teljesen . friss fúrottak és egymásmellé raktam személtetőnek hogy milyen különbségek vannak kettő között ag egyik full gyári a másik meg módosított nyílásokkal. kiváncsi leszek hogy a módosított mit megy. :)
nekem az ilyen crossok teccenek ami nem központi teleszkóposok :) amúgy a vasam nem gyári. de eredeti comet alkatrészekből lett összerakva :) amúgy ez scrambler style :)
A Derbi volt ilyen a gyári hengerrel.. :D Messzire járni lassú, túrához gyenge, cross-hoz fika.. :D De látványosan nagy volt.. :D
A 80-as henger pedig a hajtást nem szerette, szóval nyélgáz, kihúz, elenged, mert különben megszorul... Persze ezt már az újabb, öntött dugóval csinálta... Teleszaladt a herém és mindkettő ment a háztól, egy az egyben cseréltem a DR-re..
Talán. De talán nem.
Érdekes, mikor felmerült, hogy eladom, nem kiabált érte senki. Csak utólag pattok Slick is.
El tudod azt képzelni, hogy vettem egy Kreidlert, rájöttem, hogy nem kell nekem, nem tetszik, nem is olyan jó. Felraktam Vaterára 1 Ft-ról, nem manipuláltam a liciteket, így 24.000 körül állt meg. És érted bazmeg, még engem basztak le a mélyen Tisztelt Fórumtársak, hogy hogy képzelem odaadni 24E-ért, és miért nem nekik adom...
Ááááá, nem biztos, hogy kókányolt... A DR is teljesen gyári... Onnan tudom, hogy egy találkozón odajött egy ember, aki DR-fanatikus, úgy csodálta, mintha aranyból lenne, majd azt mondta, hogy vigyázhatnék jobban is rá, merthogy mindene eredeti és valami ritka átmeneti széria a 84-es évekből. Aztán a felnin megmutatta, hogy tényleg ott a gyártási dátum, stb... Mondta, hogy az sem volt cserélve. Szóval akár lehetett gyári az a Cobra TT is nem?
Az a karbi, amit hoztam, mihez van összerakva? Nem ám felrakom oszt falhoz csap, mint a g..cis bugyit.. :D Az is patyolat lett, 3 órán keresztül mostam mindenféle vegyszerekben, ami persze nem agresszív a fémre..
Nem lehet, hogy már alakított? Már sötét van, nem fényképezek, de nekem a DR-500 ilyen! Gyakorlatilag az egész neten nem találtam ilyen felépítéssel. Olyan, mintha a 600-as elemeit használták volna, de csak alakra, mert a DR600 már itt-ott eltér és nem menne rá.
és malossi hengerszettel volt. és rotoros gyújtású volt. iszonyatosan tudott pörögni csak elszállni az tud és ennél a típusbetegsége hogy mindig elszál a gyújtás..... és emiatt el is adtam.
amúgy bokor ugró jellegű de amúgy át lesz alakítva kávédarálónak kap majd kis M kormányt :) ha lenne ilyenem.
Attól még természetesen minden másra tökéletes lehet!
A 80-as henger pedig a hajtást nem szerette, szóval nyélgáz, kihúz, elenged, mert különben megszorul... Persze ezt már az újabb, öntött dugóval csinálta... Teleszaladt a herém és mindkettő ment a háztól, egy az egyben cseréltem a DR-re..
http://img.jofogas.hu/images/1...
Érdekes, mikor felmerült, hogy eladom, nem kiabált érte senki. Csak utólag pattok Slick is.
El tudod azt képzelni, hogy vettem egy Kreidlert, rájöttem, hogy nem kell nekem, nem tetszik, nem is olyan jó. Felraktam Vaterára 1 Ft-ról, nem manipuláltam a liciteket, így 24.000 körül állt meg. És érted bazmeg, még engem basztak le a mélyen Tisztelt Fórumtársak, hogy hogy képzelem odaadni 24E-ért, és miért nem nekik adom...
Csak a múltkori képek vannak róla... Azóta itt-ott eltűnt a rozsda, felkerült egy-két apróság, kipuff szép fekete lett.. :)