Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Am 6 mina , Honda MBX-MTX 80 satöbbi kismotorok membránja tök jó erre.
A robogóké kisebbek.
émn ezt a témát teljesen vágom mert hogy hogy ha membrán nélkül egy része visszafújja a gázt és akkor erőtlené válik meg fogyasztás is megnő..
membránt mindenképp csinálok rá . csak kéne keresni rá való ideálisat addig is a gyárit rakom csak bele. Amíg a membrános el nem készül :)
Onbre:)

Ez eredetileg úgy volt megoldva, hogy a dugón keresztül lélegzett a hátsó felömlő.

Mnni fog csak rosszul.

de nincs veszeve, rá kellszegelni egy mmebránt, és lefelé is megnyitni, hogy minima 180- fok szögre nyisson akor oké, és van egy membrános hengerd.

De ne hagyd így, mert az előkipufogás után, a kipugáz konkrétan a akrbiba fog fújni, ami nem annyira előnyös.
Bocsánatot kérek, nem akartam gonosz lenni, csak próbáltam őszinte lenni! Az adatlapom pedig ki volt töltve, aki fontos volt számomra, azzal fel tudtam venni a kapcsolatot! A kérdéseimre tőlük megkapom a választ, társat pedig nem keresek, így aztán teljesen felesleges a továbbiakban a privát dolgok megosztása.
de azér miért vagy ilyen gonosz.. amúgy az adatlapod nincs kitöltve azért kérlek hogy itteni tiszteletből azért töltsd ki nna.
....na, meg azért csak odalöktem volna a hengerfúrósnak a "meglátjuk, hogy jó-e lesz" duma után, hogy meglátjuk, hogy fizetek-e érte...
Itt látszik meg a szakmai tapasztalata, valószínűleg a forgácsoló gépekhez nagyon ért, de fingja nincs arról, hogy mit csinál és azt miért csinálja.. Ha azt mondtad volna, hogy háromszögre fúrja, mert ebben wankel-dugó fog az oldalával fel-le mozogni, azt is probléma nélkül megoldja!
Ha nem lett volna pénzéhes g..ci a hengerfúrósod, már helyben jelezte volna, hogy ebből még kitűnő ajtókitámasztót tud csinálni neked!
ussr membrán. na az megnézném
épp ezért kérdeztem a hengerfúróstól..
mondja hogynem okoz gondot. meglátjuk de ha kell csinálokrá membránt... és akkor nemlesz baj
? mire célzol az hengerrel?
mi az hogy másképp? persze ki lettek fúrva mert totál karcosak voltak meg rozsdás volt
Egyébként, ha membránosra átalakítod, még lehet belőle valami

De vigyázz vele, hogy mit raksz bele, mert én láttam már nagyon ütős membránt is! Az volt rá írva, hogy: Made is USSR és búvárszivattyúba tették! HÚÚÚ, csak úgy vágta a szart kifelé a pöcéből!
Szívó egybenyitva az átömlővel?
Sírva szaladna a henger a kókányoló idiótáktól, ha lenne lába!
Szerintem a gazdájának jobb lesz a kőrideje.. :D :D Ha már szaladás.
Ezeket 2 éve szereztem a 80-as cobrával. A motornak mindössze a kuplungkarja görbült meg, amit ki tudtam egyenesíteni!

Nem akarlak bántani, de a tunning hengereddel neked sosem lesznek ilyen trófeáid! Ha csak tologatás közben el nem üt valami..
Na, megtaláltam iwiw-en a DR-ről az egyik képet.. A kormányon a motorostalálkozókról összegyűjtött karszalagjaim vannak... (sok színes vacak)
Másképp nézett ez még ki nálam de biztos jót fog szaladni ha jól lövöd be a karbit.
Szerintem jó nagy pörgéssel hajítsd el jó messzire. Úgy fogja a legtöbbet menni.
pont ugyan ilyenem volt csak zöldre meg sárgára pingálva.
jó hát nem ugyan az a 2t és a 4t szevíz ciklusa. amúgy ami nekem volt az lejárt lemez versenycross volt. kép is van róla csak nem gépen hanem képen.. de linkelek gyáriról ha találok.
semmit. így kaptam a ricsitől.
én csak elvittem fúratni.
egyébként a hengerfúróst megkérdeztem direkt hogy a módosított milyen? és mondta hogy bőven még használható, elvileg pörgősebb lesz. meglátjuk és miből gondolod hogy kuka?
Azzal mit műveltél?Kuka.
Az DR-ből eddig talán 1x vettem ki a gyertyát.. :D Nem valami beteges típus.. :)
Ez így szar. És kész.
Egyébként ha már építés, akkor én ebből olyan choppert csinálnék, mint annak a rendje! :)