émn ezt a témát teljesen vágom mert hogy hogy ha membrán nélkül egy része visszafújja a gázt és akkor erőtlené válik meg fogyasztás is megnő..
membránt mindenképp csinálok rá . csak kéne keresni rá való ideálisat addig is a gyárit rakom csak bele. Amíg a membrános el nem készül :)
Bocsánatot kérek, nem akartam gonosz lenni, csak próbáltam őszinte lenni! Az adatlapom pedig ki volt töltve, aki fontos volt számomra, azzal fel tudtam venni a kapcsolatot! A kérdéseimre tőlük megkapom a választ, társat pedig nem keresek, így aztán teljesen felesleges a továbbiakban a privát dolgok megosztása.
....na, meg azért csak odalöktem volna a hengerfúrósnak a "meglátjuk, hogy jó-e lesz" duma után, hogy meglátjuk, hogy fizetek-e érte...
Itt látszik meg a szakmai tapasztalata, valószínűleg a forgácsoló gépekhez nagyon ért, de fingja nincs arról, hogy mit csinál és azt miért csinálja.. Ha azt mondtad volna, hogy háromszögre fúrja, mert ebben wankel-dugó fog az oldalával fel-le mozogni, azt is probléma nélkül megoldja!
Egyébként, ha membránosra átalakítod, még lehet belőle valami
De vigyázz vele, hogy mit raksz bele, mert én láttam már nagyon ütős membránt is! Az volt rá írva, hogy: Made is USSR és búvárszivattyúba tették! HÚÚÚ, csak úgy vágta a szart kifelé a pöcéből!
jó hát nem ugyan az a 2t és a 4t szevíz ciklusa. amúgy ami nekem volt az lejárt lemez versenycross volt. kép is van róla csak nem gépen hanem képen.. de linkelek gyáriról ha találok.
semmit. így kaptam a ricsitől.
én csak elvittem fúratni.
egyébként a hengerfúróst megkérdeztem direkt hogy a módosított milyen? és mondta hogy bőven még használható, elvileg pörgősebb lesz. meglátjuk és miből gondolod hogy kuka?
A robogóké kisebbek.