Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A múltkor ilyen hondát árultak a Tápiószelei börzén 60-ért!
A Cobrád azért áll be, mert lúzer voltál (vagy), és szar volt a hűtőrendszered. Szóval elkúrtad.

Kreidler MF 4. Nem a kezeim közt hullott szét, úgy kaptam vissza, hogy nem indult be, elkopott a berugómechanizmus. 1:0 ide.
Zündapp-ok? Mégis melyik? A narancs? Ja igen, a 34 éves csapágy elkezdett búgni? Óh jesszusom, hova nyúljak. Szerintem mindjárt öngyilkos leszek, olyan nagy tragédia. Az sem miattam hullot szét. 2:0
A fehér KS WC? Hm, igen, eltört a gyűrű. Meg a tűgörgő. De ha nem belevalót tesznek bele az előző tulajok, honnét tudjam mi van benne? Te sem szeded szét minden új motorod...
Úgyhogy ez csak félig az én hibám.
Amit tényleg én basztam el, és be is vallom, az a CS 50. Igen, azt megragasztottam.
2:1

Te jössz, hallgatom, mit kurtam még szét!

A Honda MVX-nek nem volt semmi baja, nem tettem tönkre. Milyen érdekes, ugye?
Viszont azt mindig elfelejted, hogy a futármotorjaimat napi szinten kell karbantartani! A Yamaha Mintet szétszedtem egy párszor, össze is raktam, hibátlanul adtam el. A Honda Spacyt szintén szétszedtem egy párszor ripityára, szintén összeraktam. Ja, hogy ezek a Te szemedben semmik? Bocs, valakinek ezek jelentik a pénzkeresést. Mert rajtad kívül még vannak olyan emberek, akik eljárnak dolgozni!
Veronika a király!
Valami Sachs féleségnek tűnik nekem elsőre. De a henger nem olyan.
ilyen kincsek vannak a tengerben? megyek én is a bahamákra buvárkodni..
Igen. Túlmelegedett nyáron. Nagy kaland. És akkor mivan. Gondolj csak vissza a sok motorodra. Pl a Kreidler mp2, Zündappok stb. Ennyi szerintem elfér. Ja és minden javítás nélkül ugyan úgy ment tovább. Állandóan kötekedsz hajjaj.
Jó pár? Melyik? Felsorolnád, légy oly Drága?
Mégis megállt a magasságos Cobrád!
Igazi vízhűtés!
Igen, de nekem mindig sikerül jól összeraknom. És a kezeim közt még nem hullott szét egy motor sem. Neked meg már jó pár a számládra írható. És igen én is használom őket. A Naranccsal mi van? Szerintem eladtad Elcsábultál a sötét oldalra!
Fenét.
Legalábbis a Zündapp nem panaszkodott a 80-as utazóra!
Javításon, nálad?
Alapvető dolgokkal nem szoktál tisztában lenni.
Ilyen rávarrósat nem szeretnék.
Olyat szeretnék,hogy bele legyen varrva az anyagba mintha gyárilag bele lenne hímezve.Ha nem megoldható így akkor köszi
de kb mekkora legyen a szöveg mag meg szél?
értelek úgy tudom csinálni hogy csinálok egy címkét erre. és akkor a eastpak címkét meg leveszed azaz körbevarrottat kibontod. és akkor a másikat meg rávarni varrógéppel. az a legjobb megoldás
holnapezt a képet megszerkesztem oké?
még egy nepper! pár napja még 18000-ért hirdette valaki http://veteranapro.hu/szolo-mo...
Ez is megfelelne pl....
Nem az öv részére kellene hanem az elejére.
Ilyesmire pl az eastpak helyére.
Övtáska
de holnap keresek googleban jobbat ha lesz időm..
és akkor ilyen lesz
a övtáskára csak felvarrósat tudnám megoldani. de inkább olyan képet küldd ami tudjak jobban dolgozni és lehetőleg ne legyen színátmenetes. a utolsó képnél mintának mutatom hogy ilyennek kéne lennie a képnek hogy tudjak dolgozni.
a közvetlenül az övre nem tudom felhímezni mert ahhoz nem tudom kifeszíteni a keretre. és így csak egy anyagra felhímezem. és neked csak kell felvarrni a logót vagy a muterod. :)