Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vitatkozom az áttételben, mert nem gyári a két fogaskerék. 5-ben 8000 fordulat mellett 80-at megy. De attól még szerintem 1-2-3-ban legalább ki kéne forognia minimum a 10.000-et..
8éve ismerem az előéletét ennek a motornak. Már akkoriban is mentem vele egy-egy nagyobb kőrt is. A 12.000-et úgy kiköpte, hogy szinte észbe sem kaptál, már váltani kellett. Hozzá kell tenni, hogy 90-95-nél többet akkoriban sem ment.

Amíg nem hagy az út szélén, nem zavar, csak feltűnt, hogy a félgáz és a teljesgáz között csak a hörgés a különbség.
Nem tudom, csak így gondolom... Ha nagy a fordulat, előbb be kell gyújtani a keveréket, hogy ne a kipufogóba menjen el a hasznos energia..
Túl hosszú a szek. áttétel.
Ez 1-esben sem forog ki teljesen..... Erre tegnap figyeltem fel, amikor lassabban ment a forgalom és a 70~75-höz nagyon sokat kellett visszaengedni a gázon! Eddig azért nem tűnt fel, mert hosszú távon használom, tehát kb.3km zötyögés után főút, nyélgáz és ~35km-en kereszül el sem engedem. Hazafelé ugyanígy. Felső tartományban valami elfogy belőle... (a szusz? )
Ha fölül nem mey, miért kellene nagyobb előgyula?
Akkor éppen kisebb kellene.
Nem 4t motor.
deeee ha rezósdobot csináltatsz rá akkor persze jobban fog dobni rajta mert akkor a rezóval lehet hangolni a alsó és a felső tartományt.
tutira!
lóerőhiányos azaz henger dugó. velem is hasonlókat produkált. mert a utolsó sebességben nem forogki teljesen.
Ezen gyári cső van. Ebben van a yamaha dugó. Talán ő a bűnös? Esetleg nagyobb előgyújtás kell neki?
Nem ezen van valami abszulut nem rávaló cső?
Amíg ez fennáll, addig nincs mirl bezsélni.
A mostani konfighoz hoszúa szek. áttételed.
Ne balhézzatok!
Inkább azon gondolkozzatok, hogy hogyan kellene egy programozható előgyújtásvezérlőt építeni!

A másik kérdés: Eddig ugyebár fel sem tűnt a jelenség, mert húztam a vasnak, mint a hülyegyerek, szóval
4-ben csőgáz: 80km/h
5-ben félgáz: 85km/h
5-ben csőgáz: 85km/h
6-ban félgáz: (lassul)
6-ban csőgáz: 75km/h

Mi a kevés még? Tudom, a lóerő, de azon kívül... Ennek ez a természetes, hogy félgáz után csak hörög, mint a vaddisznó, de nincs teljesítényváltozás?

Másik hengerrel/dugóval változni fog?

Mi lett végül a kis fehérrel? Jó helyre került?:)
A garázsban tényleg jó a fogyasztása!
lehet hogy depresszioba estél,mert nem viszik a simsont? http://veteranapro.hu/szolo-mo...
mert eltüntél egy idöre...
Nem.
nepper,nepper,nepper
Kibírt a fórum 5 napot a nepper szó nélkül.:D
ujra támad a veszprémi nepper brigád... http://veteranapro.hu/segedmot...
inkább tüzes vizet akartál írni.....
Persze, vizet mint minden nap. Elvileg neked is minimum 2 litert meg kell innod naponta.
már megint ittál?
Szééépmooootooooooooor
Hétvégén bevonatoztunk az esküvőn a bárba.
Szia, küldtem mailt, megkaptad?