Ha kérded miért akkor csak nézd meg mit csinálsz. Azt mutatod magadról hogy te gyűjtöd és jajjdefujdeZündappmániásvagy közben ugyan úgy kereskedsz vele. Csak mondjuk meghagyod 3 hónapig aztán túladsz rajta (Kreilder K54, HMW, Zündapp KS50 Fehér) És a többi amiről nem tudunk. Pl a Duplateleszkópos Combinette, A narancs sincs meg ha jól gondolom. Meg a Zöld KS WC TT, Fehér Piros, A vázak amiben a blokkokat tönkreverted. Stb. Csak nyisd ki a szemed és ne a pofád mielőtt becsmérelsz valakit...
Csupán erre gondoltam.
Ezek az orosz gépek mind ilyenek voltak.:D
Az enyémet MÉH telepről hoztam működőképesen. Addig meg egy tyúkólban lapult 20 évet. Kiderült a végén hogy ismerős vitte el mert foglalta a helyet... légszűrőben is tyúktoll volt.:D
Meg kell rendesen csinálni aztán viszonylag jól megy.
90 kilóm alatt megy 1 esben 30 at lepörgetve. 2 esben meg 55 öt. Ha leveszem az légszűrőt ordító torokhang mellett megvan a 60 is!:) Régen ment többet is de akkor nem volt gyári. 3 gyűrűs dugattyú meg a többi.
Nem bántani ám! 2-ban, teljes gáz mellett, ahogycsak tudtam, tekertem a pedált, így ment 30-at! :D És közben 9litert evett! De akkoriban, még gyerekként, az is jó volt!
sajnos nem lehet megoldani
mert a övtáska felületi része elég pici hogy nem tudom kifeszíteni
bár a gyárakban a övtáskákat előbb szoktak kihimezni és aztán megvarrják a övtáskát.
Dee a hátizsákot meg ilyenek az meglehet varrni.
Csupán erre gondoltam.