Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kérded miért akkor csak nézd meg mit csinálsz. Azt mutatod magadról hogy te gyűjtöd és jajjdefujdeZündappmániásvagy közben ugyan úgy kereskedsz vele. Csak mondjuk meghagyod 3 hónapig aztán túladsz rajta (Kreilder K54, HMW, Zündapp KS50 Fehér) És a többi amiről nem tudunk. Pl a Duplateleszkópos Combinette, A narancs sincs meg ha jól gondolom. Meg a Zöld KS WC TT, Fehér Piros, A vázak amiben a blokkokat tönkreverted. Stb. Csak nyisd ki a szemed és ne a pofád mielőtt becsmérelsz valakit...
Csupán erre gondoltam.
Zündapp C50 Super Olcsón vegyétek vigyétek!
http://veteranapro.hu/segedmot...
Éppen nem rád gondoltam elsősorban, de hááát....
nem miattad csinálom.
leszarom. csak dacból.
Te szaréletű csak ennyit tudok hozzáfűzni.
És akkor Téged is annyira fognak utálni, mint a többi ilyen patkányt.
te csak örülj csak. én meg melózgatok és lesz zsém és elveszem előletek a jó mocikat netről és kiviszem külföldreeeee..
Ezek az orosz gépek mind ilyenek voltak.:D
Az enyémet MÉH telepről hoztam működőképesen. Addig meg egy tyúkólban lapult 20 évet. Kiderült a végén hogy ismerős vitte el mert foglalta a helyet... légszűrőben is tyúktoll volt.:D
Őszintén, már nem is tudom, hogy az enyém hová tűnt.. :D
Meg kell rendesen csinálni aztán viszonylag jól megy.
90 kilóm alatt megy 1 esben 30 at lepörgetve. 2 esben meg 55 öt. Ha leveszem az légszűrőt ordító torokhang mellett megvan a 60 is!:) Régen ment többet is de akkor nem volt gyári. 3 gyűrűs dugattyú meg a többi.
....
mér te nem dolgozol?
én már holnaptól fogok melózni..... és így már ritkábban fogok benézni...
alkatrésznej annnyiért sok helyen lehet találni. De azért örülnék ha papíros lenne bár állapota mindegy lenne...
Mi van? Dolgozik mindenki? Ritka pillanat! No, akkor én is megyek egy kicsit még igázni..
Nem bántani ám! 2-ban, teljes gáz mellett, ahogycsak tudtam, tekertem a pedált, így ment 30-at! :D És közben 9litert evett! De akkoriban, még gyerekként, az is jó volt!
Magamnak címeztem, mindegy! Érteni fogod.. :D
60-ért papírt is akarsz?! Örülhetsz, ha alkatrésznekvaló motort találsz annyiért!
Nem is mondtad.. Bezzeg, amikor kérdeztem, hogy van-e Cobrához valamitek, mindenki diszkréten hallgatott!

Akkor most kérdezem újra:

Van COBRA ALKATRÉSZETEK? És ha van, mi az és mennyiért?

Ilyenem van felújítottban...
a.......... és annak volt papírjai? és mehrt ha igen akkor vennék..
igen ilyenekre keresem most. csak eléggéggé anyagilag nem vok vmi toppon. cserélni meg senki nem akar...
sajnos nem lehet megoldani
mert a övtáska felületi része elég pici hogy nem tudom kifeszíteni
bár a gyárakban a övtáskákat előbb szoktak kihimezni és aztán megvarrják a övtáskát.
Dee a hátizsákot meg ilyenek az meglehet varrni.
Az előző tulajokról jut eszembe, nem húztam meg a csavart... De nem esett ki!