nna ricsi javaslatára lecseréltem a kormányt. bár még nincs meg az M kormány de visszaraktam a gyári comet kormány csak megfordítottam. így megfelel RICSIKÉM? Így már kávédarálónak néz ki he?
Bár még kell járatni, mert kicsit sok olajat kapta és így most füstölög rendesen és lemegy egy tankkal aztán kap rendes benyát és akkor megnézem hogy hogy megy. de félighúzom akkor is eléggé veszettül pörög... a henger 5 felömlős gyári van bent nem a kireszelt.
nekem valami napi használatra kellene valami.és,ha úgy hozza a sors egy versenyre szeretnék menni idén:Tiszacsege a legjobb pálya volt 2007-ig.sajnos azóta nem volt ott verseny úgy néz ki,hogy idén lesz
Azért 200000 Ft-nak a nettója nem 100000, kb 130000 körül van, amennyiben a munkavállalónak nincs gyereke. Ha van akkor járnak különböző adókedvezmények. A fizetés 35%-a lejön adó és járulékok formájában. Így is húgyért sz@rért dolgozunk.... Azután még meg is adóztatnak mindent az áfával. Meg még elvesznek így-úgy. Ha veszel 1 kocsit vagy motort akkor fizetheted a vagyonosodási illetéket, az átíratást az eredetiségvizsgálatot stb. Ha a bruttó fizetésed 75%-a nem megy vissza állambácsihoz akkor 1 se.
ott a pont. hiába a nagy számok hiába a nagy pénzt kap az ember. úgy is úgy elviszi az adót mint a macskát szaratni. és akkor meg alig marad vmi. példa, ha 200 ezer kap az ember akkoris csak cirka 100 ezret kap. nabazzz..
Pedig hejes kis tömör motorka lenne, de az a tank, az katsztrófa.