Valami ilyesmire gondoltam, mivel a vízhűtésnél 90*C körül van az üzemi hőfok, ha jóval fölé megy, akkor felforr. Bár nyomás alatti, zárt rendszerben annyira nem jellemző, de nem egészséges! A levegős pedig gyakorlatilag magasabb hőfokon is üzemelhet. A túlhevülést garantáltan észre lehet venni!
Az "E-NOS" és a "C-NOS" közötti különbséget, és azt, hogy melyik melyik, továbbra sem találom..
Nem raktam fordítva, de egyébként fordítva is kipróbáltam és úgy mégrosszabb.. A dugattyú tetején egy filctollal bejelöltem a csapok állását, majd bele toltam a hengerbe és néztem, hogy hová esik. Nem értem teljesen azt, hogy a felömlő sarkában még elmegy, hiszen így az egyik oldalon jobban ki tudja rúgni magát a gyűrű, szerintem még nagyobb eséllyel fog törni.. De lehet, hogy megint valamit félre olvastam..
Köszönöm szépen, csak ilyen pitiáner dologgal nem akartam rabolni az idejét! Nem vagyok az az állandóan telefonáló típus. Azzal kapcsolatban, ami tényleg megakasztott, úgyis személyesen kell elmennem Hozzá..
Szerintem ezt a jogot tartsuk meg Neki, hogy mire reagál! És ha nem reagál, akkor így jártam, legfeljebb az is egy lesz az összes többi, hulladék bejegyzésből! De mindenképp ilyen ellenséges akarsz lenni velem? Vagy csak alapból nagyobb az arcod és nem tűnik fel néha az, amiket és ahogyan válaszolsz? Nem probléma, csak tudjam, hogy mire számítsak!
Miért erőlteted ezt a tisztelgést? Szerinted majd ettõl regisztrálni fog a kedveddért? Megmondom, NEM!
Ha szeretnéd a véleményét, meg lehet keresni! Skype, telefon pl....
igen korrektek mert én is onnan rendeltem egy felnirágot és kiderült hogy mégsejó mert 2.5 colos szélességűt akartam és csak 2 colosat adtak és így vékony lenne a 3.5-ös guminak.
meg apró rozsdafolt volt
és vissza is adtak meg minden.
Amikor nepperkedés megy, azokat áttekerem, és cak az anyázásokat olvasom D:)