Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a véleményt, ezt jó tudni!
Igazából most lenne jó, ha a Tisztelt Milotai Sándor tanár úr egy véleményt mondana, hogy hogy kell állnia a csapnak.. Mindenesetre a felömlőbe így is belelóg, így nem tudom használni! Viszont az E-motorparts rendkívül korrekt, azt mondta az ottani úriember, hogy küldjek vissza mindent és visszautalja a pénzt!
zoliiiibááá!
tudod min filóztam hogy mennyire számít a dugattyú csapszeg súlya?
mert van némelyik csapszeg 3 mm-es és van amelyik 5 mm vastag? és epersze ezekben eltérnek a súlyban is és a teljesítményben is befolyásol?
nekem is oldalt van a csap...a csapszegtől kb 1 cmre van de nagyon remélem hogy nem esik útba a felömlőbe.
nem kötözködni akarok de ki kell hogy javitsalak ,a speciáll sokat forgó erösblokkoknál a gyürü stiftelés a dugó tetrőröl történik
sok esetben.És jó.
nem lehet elég korán kezdeni..
Azt hiszem, marad az ebay!
A gyűrűcsapolást megnézted? Nálam belelóg a felömlő sarkába! A gyűrű is oldalt csapolt, ami nem is lenne nagy baj, ha nem a gyűrűhorony tetejében lenne a csap. Ha jól tudom, a csapnak a gyűrű mögött kellene lennie, nem a robbanótérben.. Javítsatok ki, ha rosszul emlékszem.. Gyakorlatilag semmit sem tudok használni abból, amit kaptam!
háát nem kell senkinek? http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Szóval, megjöttek a cuccok! Igazából ez csak arra való, hogy összerakod és gyorsan eladod! Másrészt minden méret- és tömegpontatlan. Sztendernek pedig nem azt küldték, mint ami a képen van! Gyakorlatilag az egész egy rakás szar!
Jelentem, szívótorok, kipufogó, felömlők felpolírozva, henger teteje síkba polírozva.. A hengerben nem karcok vannak, hanem a szerszámok tükröződnek benne! :) Mégegy blokk készül..
Én majd, ha hazaértem, akkor látom meg.. :) Addig is henger- és szívótorok karbantartás..
Ha már mindenki dicsekszik a postával, nekem ezt hozták:
Vásárolni akaróknak!
http://shop.textalk.se/en/shop...
jó féle keró.
bocsi. na erre hogy szoktak mondani?
ami a dugónak a fala nem tükörsima hanem ilyen esztergált izé nna.
ilyen mokrobarázdás szöveget ne írjál mert még kitalálnak röhögni.
nna ma megjött a csomag a royal sprintes futár hozta két dugót
a monza féle 5 felömlős hengereimhez és mindkét dugó ambika. De a dugón vannak mikrobarázdák. ami elősegítheti a kenést. Már csak hengert kell vinnem fúrni meg hónolni.
és remélem jó lesz
Most gyött meg a megrendelésem az egyik bótbú.. :D Aszonygyaja zasszony, hogy valami Jamahadugót kűdtek a pukk helyibe.. No, csak eriggyek haza!
Igen, nem mert letört az összesről amit láttam.:D
Amúgy a Sendában is ez a blokk volt, csak vízhűtéssel. Atomstabil a gép, de iszonyatos drága hozzá minden (pl: kuplungkosarat 40.000.-ért vettem rá, amikor széttépte. Viszont a simsoné 5000.- volt akkoriban)
Ezen a blokkon volt a 80-as pollini henger, kb annyit tudott, mint ha 80-as cobrám két 80-as hengerrel menne! Önmagában ebben tényleg csak az üzleti részt láttam meg. Viszont az első féknyereg az jó a cobra/zündapp/stb-re.
Nem is arra gondoltam, hogy meg kell tartani... Javítás, oszt vissza a fenébe eladni.. 100e alatt nincs ilyen "motor" és kb. 15-ből össze lehet tenni, hogy menjen. Ha van egy kis haszon rajta, azt egyből be kell forgatni a kincseimbe! Vagy ez így erkölcstelen lenne?