Ez nem KS 50, hanem GTS 50. Méghozzá az 5 sebességes.
2,1 kW 5000-es fordulaton. Ha minden igaz, ez váltotta ki a KS50-t.
Mokick kategóriába tervezték, vagyis max sebességet 40-be határozták meg. Gondolom azért 50-et mennek lazán, ha nem többet.
Egyel régebbi típusom volt ebből, a C 50 Sport. Az 3 sebességes volt, és az is ment 50-et simán. Erről rakok be fotót.
Zündapp ks50.
Még nem probáltam de tuti fasza gép Slampixxx adnál róla infot? Gyárit is meg valósat is.(Elméleti,Gyakorlati)
Csak ezzel is az a gáz hogy nem igen találok minden sarkon meg azt se tudom milyen árba menek ezek HUF-ba.
A monzát azért meg tartanám már annyi pénz van benne és még lesz is
szevasztok
ha valakit esetleg érdekel most rakok össze egy zündapp-ot, még nincs telljesen kész de a blokk beröffent. 80%-ban eredeti, hiánya a 2 müanyag oldaldoboz. képet rakok fel ha össze lesz rakva és nem esik a rohadt eső
akit érdekel ajánljon egy árat, a legjobb ajánlat viszi
NAgyon fasza programok vannak már. ilyesmi kiterített sablonokat lehe velül tervezni
Ezeket átmásolod lemezre, meghengeryted, és előáll a kellő görbületű kúpos könyök.
Ha elég pontos a kivgás lánggal össze lehet rakni akár.
Akkor egy elméleti kerdést tettél fel, hogy mit lehet, a henger anyaga nem került szóba.
Egyébbként én eleve nem csinálnék ritka és érzékeny bevonatos hengerből tuningot.
Szereznék egy tönkretett bevonatut, és hüvellyel küzdenék.
Kajak még hozám is bejöhetek az kb5km plusz út vagy még anyi se.
Vagy ha tutiba meg lenne szervezve kikmenék az 51-ig nem tudom tudjátok e hol van a Vida (autószerelő) ót bevárnálak titeket.
Az zsír az 51-esen csorogtok le?Mert ha pestről jötök akkor az tök útba esik.
Arról a pályáról én is hallotam de csak emlités szintjén.
Szóval látam olyat aki látót olyat aki láta
2,1 kW 5000-es fordulaton. Ha minden igaz, ez váltotta ki a KS50-t.
Mokick kategóriába tervezték, vagyis max sebességet 40-be határozták meg. Gondolom azért 50-et mennek lazán, ha nem többet.
Egyel régebbi típusom volt ebből, a C 50 Sport. Az 3 sebességes volt, és az is ment 50-et simán. Erről rakok be fotót.