Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre ott nincs sem hely sem lehetőség.
Na meséljél csak miben mesterkedsz?
Nem puch hanem más ez eretnekség!
Kérdezted korábban, hogy elehet a a nicasilos hengert reszelni.
Sajna nem lehet, mert a nicasil ehgy galvánréteg, ha megsérdted,szépen lehámlik az egész.
Illetve lehet, csak újra kell nicasiloztatni.
Jó drága.
Hol is van ez a pálya? Amúgy lehetne majd utána valami gyorsulásit is rendezni. (400 vagy 200 negyed vagy nyolcad mérföldeset.) Kanyarba döntögetni sajnálom a gépet mert ha kicsúszok akkor Váhh gáz lenne...
Áhh, az egyens végén 65-70 ről veszed a féktávot, nem lehet nagyobb tempót menni.
Menni együtt menne az egész kompánia, simson, zündapp, mindenki, az értékelés lehetne külön.
Mi nem sokat fogunk aggódni a kategóriákon, lesz utcai(széria) meg tuning, oszt jó, nem érdemes túlragozni.
Az utcai 50-60 ccm es, 4sebis, és csak gyári szett(kipu, henger, karbi)
Tuning meg akármiylen 90 ccm ig.
(nem kell megihjedni, 90es egyszer sem volt még csak dobogós sem, a kupában rendszerint 60as oknyernek.

Zolihoz sokat jártunk mi is, bezsélek vele, egyelőre ne szervezzünk keresztbe, de azért kösz.
Ezen a pályán úgyse lehet többet menni, bőven elég lenne.
Szereted a disznót?VAgy túl tisztátalan ha ez gond viszek lókolbit!
Lókolbi finom!
Egy fenét ver le mindenkit.
A versenymotorom 70es 5sebis, még is van, aki a 60assal mellémérve váltja a negyediket(úgy 80 nál)
Viszont, ez enyém nem szokott megállni, én még egyszer sem estem ki műszaki hiba miatt.
Motorerőe legföljebb középmezőny. Amolyan teszkó gazdaságos motor, szezon elején összerakom, oszt őszig úgymarad.
VAlamint talán már mondtam, hogy 85 öt megy, ha jó kedve van, többet nem.
Kóbi szalonna? Nee azért ilyen irányba ne menjünk...:D Nincs bajom nekem spec a zsidókkal:D
Én a hátamon akartam vinni
Tavaszal akarok venni valami komolyab gépet de hogy mire gondoltam meg se merem emilteni mert egyből nem mehetné szalonkázni
Amúgy ha lesz tavasza eladó daytona vagy ilyesmi ako mindenkép azt, de kétlem hogy lesz eladó
Most a téire nem tudsz valami lötyit a benyóba hogy könyen induljon mondjuk most még indul faszán de ha lesz -5 körül vajon akkor is.
Tudom hülye vagyok hogy olyankor is tolom de olyankor jó a hütés
Én csak azért veszem észre a telet mert +5 pulover van rajtam.
Há ne az évszak mondja má meg hogy én miko motorozak
Nagyon szívesen (és örömmel) segítek a szervezésben!
Pár gokart versenyt lebonyolítottam már. (versenyző vagyok )

Nem tudom mennyire ismered a tulajt, én lehet tudnék alkudni.
A gokart bajnoksággal évente kétszer mindig megyünk oda, úgy 3-4 éve. Engem személyesen nem biztos, hogy ismernek, de ha mondom a bajnokság tulaját, biztos jó szemmel nézné.
Időmérőt tudtam volna, mert a bajnokságnak van nagyon fasza szerkezete, csak nyáron összevesztem velük, azóta érthetetlen módon ki is zártak. Ezzel olyan 6 éves ismeretséget rúgtak fel.
De megpróbálom megkérdezni egy másik gokartos barátomat, ő hátha tud ajánlani valamit.

Lóerő szerinti kategória felosztás tényleg jobb lenne.
Puch, Zündapp, Kreidler, Sachs-ok mehetnénk akkor együtt.

Jó tudni, hogy csepeli vagy.
Én meg erzsébeti.
Te hallod tölcsd már ki az adatlapod legalább annyira mint én!
Tudod rákkat a nevemre és kiadja!
Igen van. Egy gumi csőátmérő átalakító. Autósboltból Lada vízcső néven aminek egyik vége vastagabb mint a másik. Csak méretre kell vágni kb 200 ft
Ez nem "verseny" csak nem hivatalos baráti páylamotorozás
(verseny nem rendezhet csak a motorosport szövetség)
A ketegóriákon nagyon nem érdemes rugózni, mivel ez megbízhatósági balhé lenne, szinte biztos, hogy nem a legerősebb motor a nyerő.
Itt jó átlag köröket kell menni, lehetőleg esés és szerelés nélkül.
CSá nekem meg Május 5 a szülinapom!
Egyébként Tatabánya talán neked55 vagy picit több!
Eminem kollega vesz egy cobra-t eltolja ide aztán faragok arra a pályára való gépet!
Melyik településen mert mint én már ecseteltem.Dunavarsányi vagyok.
Megfeleljen Márc 5.én van a szül napom és az már javába tavasz
Speed way gokartpálya bp től 44 km re délre.
(simsonnal tőlem csepelről kényelmes tempóban 45 perc)

HA elegen jöttök, akár lehetne külön Zündapp vagy bárakármi kategóri, szerintem ti simánmehetnétek egy értékelésben, hiszen a motorok zsinte mind 6 loerősek(vagy nem?)

Ez nem valami simson kontra nemsimson balhé volna, nem erről szólna.
Megbíztahórági verseny mondjuk 2 órás időtertammal, negyedóránkénti kötelező váltásokkal.
Ez a két óra kb 200-250 kör, azért az elég sok még két embernek is.
A páyla 580 méter hosszú.
Nevezés annyi, hogy ki tudjuk bérelni 3 órára a pályát
(1óra szabadedzés 2 óra racsni)
Ez kb 6-8 rugós nevezés per kop.
(nyilván,ha sok csapat van, akkor kevesebb, aszem 1 kilóért már odaadja a tuaj a pályát 3 órára, tehát 10 csapat(20 versenyző) esetén a nevezés 5 rgó per kop.
Amit még valósan meg kell oldani az a körzsámlálás, ahhoz valszeg bérelni kell egy körszámláló motyót.

A páyla nyomvonala miatt a motorerő szinte másodlagos.
szólok, ha van konkrét fejlemény.
Akkor gyere de most indulhjál éjfélig még motorozunk jót!
DE a tavasz lenne a jobb ha eminem neked is megfelel!
Ne te mond má meg hogy én miko menyek hozád
Persze persze tavaszig
Én most indulok
Bizonyám!
Akkó gyertek.
Lesszkapsz.
CSak várjatok tavaszik meg addigra tervezek egy versenyképes gépet amivel nem kell kullognom meg hátráltatnom a népet!
Leszs kóbi szalonna hagyma(ha hozol HáHáHá)
Olyan helyek vannak hogy beszarsz!