Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te egy hős vagy
Igen én 129 oldal óta...:D Emzoli és én vagyunk itt legrégebben. Meg eleve én indítottam a topicot anno valamikor 2008. Februárjában. Februárban ünnepelünk...:D Lesz majd karácsonyfán puch embléma magasfesz trafóról működtetett gyári bosch gyertyák a fán alatta új alkatrészek
Nem tud valaki ólcsón Babettát vagy vázat amin jó a festés vannak lámpák meg minden+h.fejet mert itt rohad amiről már beszéltem abba ott a tök felújítot blokk.
De a legjobb lenne 1 komplet ez meg jó lenne donornak ha valaki tud ilyen Csehszlovák csodáról akkor szóljon
Húha már 110 oldal óta fenntvagyok a fórumon ez már jelent valamit!
NA megy ek nézek egykis PIEDÓNÉT!
Igen a múltkor óta sok munka lett rajta igazán az a sok munka Kb fél délután de nekem mint mondtam kedvem nincs!
Az ára meg annyi amennyi de neked most 15 ért eladó!MINDEN!
Jól megkéred az árat.

Milyen sok munkára gondolsz? Ami a múltkor még nem volt?
Sok Sok Sok munka!
Nálam ebből már motor nem lessz mert jelen pillanatban sajnálom és nem tudok ez ellen mit csinálni.
Ha kell valkinek 170 ért mindkét puch meg a zsák cuccakkkor írjon!
Ma annyirt raktam fel és valakit érdekőt!
Múltkor még azt mondta, hogy kiállításra való darab.
Ma ellőttem a zégert és szerntem a forgattyúsházban van de nem baj nem találtam mágnessal.Összeraktam beindítottem de eddig nem állt be a blokk szóval lehet hogy nincs is benne!
A DS-em gazdit keres!Van vele munka bőven!
Én is üzleltem ma
Tényleg hirtelen felindulásból. Kérdezték nem e kell K750i én meg rá vágtam hogy de 10be akarták 8ért vetem úgy hogy most már én is tolom majd fel a kalandjaim képeit ezerel
Jól adod
Jó az oldal támaszod
Cseszet jól néz ki ez a KTM És központi telos
Milyen kipufogó ez?
Én nem huzattam újra. Mintha lett volna valahol valami hasonló cuccom meg kell néznem.
SlickRick, gondolom azt akartad mondani, hogy vízhűtéses volt a lámpa miatt. A sebváltással meg éppen az volt a gond, hogy túlhúzhattam, mert miután üresbe került, finoman újra húztam rajta kicsit, de akkor meg 2-vel följebb kapcsolt.
Nincs véletlenül ilyen ULO blink-lade-einheit vezérlő dobozod eladó?
Azt hiszem Te újrahúzattad az ülésedet. Jól megcsinálták-e, s ha igen, hol csináltattad?
Ez elvileg nem vízhűtéses volt. (A temperatur lámpából ítélve)
Igen ilyen van hogy mellékapcsol ha nem húzol rajta eleget. A Cobran is van ilyen amikor csak épp megérintem a kart...
Kicsit szépítgettem a KTM-et, aztán tesztelgettem, ill. a srácom motorozgatott vele egy kicsit. Pár kép a mai állapotról.
Megpróbáltam az indexet megcsinálni, de az ULO index vezérlő doboznál elakadtam. Ezt gyanusítom. Találtam benne egy NiCd 6V-os akkut. Azt helyettesítem,de nem lett jó. Nincs valakinek egy ilyen eladó vezérlő doboza? A sebváltó jó, csak meg kellet tanulni. Günther (a BMW R100/7 neve) után meg kellett szokni, hogy itt milyen kicsiket kell billenteni. Az biztos, hogy jó a motor szeme, mert meglát egy hegyet és rögtön elgyengül. Egy rövid 12%-os emelkedőt 2. vagy 3. nyélgázon abszolváltam. Annyi sebesség van benne, hogy nem mindig tudom még, hogy hányadikban is vagyok
Majd!
Tisztelt eminem88!

Rakok képet me kicsit csapatam!Tatán!
Elfér.
De ha így állsz hozzá, akkor köszi.
Inkább nem kell.

Akkor inkább ne mondanál semmit.
Főleg, hogy azt mondtad, hogy nekem tudsz.
Minek az neked?
Úgyesm fér el már a házban meg az erkályen jó lessz az ide nekem appáhó!
Majd kitekerek vele usztriába aztán felgyújtom eggyik börzén!
Jójaz!
Nem akarnál bővebb infót adni róla, mondjuk e-mailben?
Nem ezt tudod hanem ezt akarod!NAgykülönbség!
Egyébként betekerős mint a babetta csak térdvédője is van!Komoly ki szerkenytyű!
Erre ezt tudom reagálni: