Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben utánna néztem.
Eredetileg 80-as vizes blokk volt benne.
Az eredeti típusa KTM 80 PL.
Van még egy eladó hazánkba, az eredeti 80-as blokkjával.
Én amondó vagyok, hogy meg kell venni.
A Sachs-ok amúgy is nagyon jók, gondolom nem akarod múzeális minősíteni, így lényegtelen mi van benne.
Viszont ha a blokkról olvasná le az adattáblát, akkor többet lehetne megtudni.

Itt van egy videóm.
Meg kell nézni, van e hely a vázon a hűtő rögzítésének.
Nemtom az ekeidom menynire likas, ha csak viszinylag kicsit, akkor...
Szevasztok!

Bonyolódik a KTM sztorim is.
Megkértem az eladót, hogy olvassa le az adattáblát.
Ez van a blokkon:
TVP Sachs 50/6 SWD
Ha erre rákeresek, akkor egy vízhűtéses blokkot találok (nyilván az SWD-ben a W jelenti a vízhűtést). 8,3 LE-vel.
Az tisztán látszik, hogy ez léghűtéses blokk. Létezik ilyen motor egyáltalán? Most már nagyon összekeveredtem...

Üdv!
CSá itt vnnak képek!
Huhú ma kitéptem motorozni.
Mentem kb 20 kilómétert.
Hát sokat nemláttam az a nyomorult permet először a plexit aztán a szemcsimet is eláztatta.
Amikor meg S kanyarba érve nyélgázon elköhögtem magam totál csak a fehérséget láttam.
Jó volt hazaérni.
Hol találom ezeket a slampixxx videókat?
puchinátor,

értem, azonban van itt más is, ami miatt jobb az erősebb motor.
Egyrészt a srácom már 16 éves és nagyon vigyáz a dolgaira, biztosan nem fog vadulni, mert nem olyan. Sajnos a súlya is több jelenleg a kívánatosnál (90 kg). Remélem, sokat fogja tologatni
Aztán amit már jeleztem, Zircen komoly emelkedők vannak. A házunktól jobbra rögtön 10%-os. Biztos vagyok abban, hogy nem gond, hogy 4 LE helyett mondjuk 7 LE lesz. Ráadásul jobb ez így, hogy mondjuk 1 év múlva nem kell újabb motor után rohangálni.
Végül nem akarok úgy járni mint a Daytonával. Ezt a KTM-et most kell megvenni, amikor még megvan. Azért viszem magammal igazi motoros szaktekintély barátomat holnap reggel.
zundapp,

köszi a tanácsot!
Nekem is szimpatikus a zundapp, de nemigen látok olyan eladót, amit megvennék. Ezt a KTM Sachs-ot ismered?
Próbáltam a neten rákeresni, de 50 ccm-ben nem találtam ilyen futóművel, csak 80 ccm-ben. Az meg vizes volt. Ezt találtam, de ezek szerint nem sikerült beazonosítanom. Most azt mondom a srácomnak, hogy lehet, hogy olyan motorod lesz, ami nincs is.
http://www.ktm-oldie-homepage....
Hány lőerős lehet ez a blokk?
A tulaj szerint jobban megy mint a Puch Cobra (az is volt neki több is már). Akkor 7 LE lenne?
Nekem amúgy nagyon bejön ez a motor. Hasonlóan különlegesnek találom, mint a Puch Daytona, amiről lemaradtam. Nagyon tetszik a pro lever hátsó rugózás, a tokozott lánc, stb.

Üdv!
Dekár lenne érte (G4).
Üdv
Az a sachs negyon komoly gép.Bár nekem lene ilyen komoly gépem.Deaz biztos hogy kezdőnek inkább valami gyengébb!
Azért az már hirtelen és bikán reagál egy gázadásra!
NEkem is az első puch volt de inkább mást nyúztam mert tudtam hogy tönkrevágom.Előszr egy hulladékot kéne nyüstölni amin az ember megtanulgat szerelni meg elsajátíthatja a motorozás alapjait!Ja és ne legyen érte kár.

Ideális motor 35 ért!
nekem van egypár sachs-om is,vizes és levegös is,megy mint a barom,de a zundapp 1 picivel kifinomultabb konstrukcio,de a sachsot is bátran ajánlom!
nekem van egypár sachs-om is,vizes és levegös is,megy mint a barom,de a zundapp 1 picivel kifinomultabb konstrukcio,de a sachsot is bátran ajánlom!
a helyedbe inkább zundappot vennék,nézd csak meg a slampixx videoit!
Most eset le hogy gigantikus faszságot írtam.
Egyátalán nem is ezt akartam.
De értem már mit akart mondani puchinátor de ma nagyon kész vagyok.
Na én inkább jól kialszom magam mert már két napja nem igen sikerült lehet azért vannak ilyen jó elszólásaim.
Na jó éjt
mi szar ? ha egy suberhez nem értesz akkor egy motorhoz hogyan báttya?
De szar.
A suberen meg nem 4 állás van hát ako hogy középre
VEDD MEG!

Gyönyörűséges motor, a Sach-os legalább vannak olyan jók, mint a többi korabeli márka! És nem pár éves múlt van mögötte, hanem már bőven a háború elött is már készítettek motorokat! Ezt ne feledd!
Nagyon szép és bizonyára jó motor volt az a puch.
NEkem is tetszet.Amit abból kileetett volna hozni az flelmetes!
Egy megfelelő kittel talánm ég olyan 15 ló köré is kiment volna!
Nincsenek a tűn rovátkák?
JAj boccs már nincs türelmem hozád ma!
Bocs ponttatlan vagyok!
Suber tű.