Na szóval.
Ha 80-as lett volna, akkor ugyanolyan lenne a fordszámmérő, mint az általad bemutatott 80-asban (10e-s). A műszerfalat nyilván nem cserélték ki, ha blokkot cseréltek. Szerintem egyébként az 50-esnek kell nagyobb fordulatunak lenni.
Tehát úgy gondolom 50-es, de vizes volt, csak rátettek egy levegős hengert. Így megmagyarázható a blokkon lévő adattábla is (Sachs 50/6 SWD). Így stimmel a 6 sebesség is.
Különben holnap kinyomozzuk, mert nyoma kell legyen a blokk elején az alsó vízcső bekötésnek (valószínűleg ledugózták).
Nem értem az összefüggésed.
Miért baj, hogy egy másik 80-as 10E-ig van, a feketéd meg 12E-ig?
Egyébként szerintem pont, hogy a 80-asnak kellenne a nagyobb fordulatos kijelző, nem pedig az 50-eshez. Így szerintem helyén való a 12E-s kijelző.
A blokk: ha tényleg 5 sebességes, akkor valószínüleg csak ráraktak egy levegős hengert.
én is nyomozgatok, mert szeretnék a végére jutni.
Itt a 80-as, ill. az általam megvenni akart motor műszerfala.
A 80-as 10-ig van skálázva, a másik 12-ig.
Ezért gondolom, hogy ez 50-es, nem 80-as.
Arra tippelek, hogy vizes blokk volt ez, de rátettek egy levegős hengert. Így megmagyarázható a blokkon talált azonosító is.
Ne nevettes.
Eredeti matricát nem kapsz 50 Ft-ért.
A bal oldali hengeren amúgyis ott van, hogy 200 Ft/db.
A többi árát nem tudom.
Telefonszámot tudok adni, ha érdekel. E-mailbe jelezd, ha kell a szám.
80-asnál nagyobb Sachs nem volt.
De ha megnézed azt a régiKTM-s oldalt, ezzel a design-al csakis a KTM 80 PL készült, semmi más.
Zündapp-ba is 12000-ig mér a fordulatszámmérő. És ez méghozzá 50-es, 5 sebességes, vízhűtéses...
Nem vagyok abban biztos, hogy 80-as blokk volt benne.
Ha megnézed, a 80-asban 10 000-ig skálázott a fordszámmérő. ebben meg 12 000-ig...
Közben kiderült, hogy 6 sebességes (a hírdetésben 5 volt, elszúrták) Mindenesetre érdekes, holnap délután már többet tudok.
Sajnos az eladó is annyit tud, hogy így vette a labancoknál, s szerinte nem cseréltek benne blokkot. Szerinte volt ez ezzel a blokkal is, aztán később a vízessel.
Te magad is megnézheted az általad berakott KTM-es honlapon.
Csinálj fotókat róla, ha nem hozod el!