Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú de komoly Zundapp!
Fiat 128 coupé?
Ja, bocs!
Nagyon szép a géped!
énis-énis
tudom,nem autosforum,de nemcsak motorom van,kicsit dicsekednék,hamár a bmw auto is felkerült 1 -szer.
az a gép az enyém,csak a slampi rakta fel,én megyek rajta. gyárilag 85 a vége,de modositottam áttételt,igy kb. 90 lett,ugysem használom 2 személlyel,ugy ahogy a gyárban tervezték. zundapp forever!
Az nem az én gépem.

EZ az én gépem.
Zundapp, megnéztem már párszor a videót, nagyon tetszik a gép hangja. Mondjuk ebből ember meg nem állapítja, hogy mennyi is volt a valódi sebesség. Ha vita lesz, előkapom a GPS-t, az pontos. Azért azt seggel is megállapítom, hogy jól megy-e, még akkor is, ha régen mentem 50 cm3-es motorral.
Ha slampixxx gépénél jobban megy, akkor elégedett leszek
mint mondottam vala,az ora nem jelent semmit,többet csalnak mint az ősszes politikus a parlamentben,meg a bkv-nál!
zundapp video a 91. oldal legalján,erösen ajánlva bmw-nek
Megy az 130-140-et is.
Az enyémmel 130-at biztos mentek, mikor még nem szedték szét.
az óra nem jelent semmit,egyébként pedig 120-at csak a 17 lovas zundapp megy,8-10 paci ehhez a felépitményhez kevés
az 50-es blokkok jobban pörögnek,sajna....tapasztalat!
zundapp,

köszi az összefoglalót.
No de hány lóerős lehet a KTM, ha a valószínűleg eredetileg Sachs 50/6 SWD blokkon most léghűtéses henger van?
Eredetileg (vízhűtéssel) 8,3 LE
A tulaj szerint vele (116 kg ) meglépi a 100-at, de 65 kg-s barátjával 120-at is megy szerinte.
Ha ez igaz, akkor csak 8 LE körül lehet...
Azt megígérhetem, hogy holnap megmondom, mennyit megy 83 kg-os sofőrrel
az összes 50-es 5 gangos sachs,zundapp 6,25 le,és a cobra is. de sorrendbe a zundapp,sachs,és utána a cobra gyorsul legjobban.nem nagyok a különbségek e téren,de vázfelépités,stabilitás,motorozhatoság tekintetében igen.volt régebben imolám és daytonám,de a nem igazán nyerte el a tetszésemet.de nem folytatom,mert a puch-os kollégák fejbevernek
Értem
Szaraz18

Köszi a tippet!
Valaki már ajánlotta a gépet, s azért vetettem el, mert mindenképpen 50-es kell.
Kíváncsi vagyok!
Hát igen majd jól megnézed csinálsz pár képet aztán mi is meglessük!
Sikerült jól megkevernem mindenkit
Legjobb lesz, ha holnap jól megnézzük és majd beszámolok arról, hogy mit sikerült kinyomoznunk.
Készült 80-as levegős Sachs, láttam már.
Pl. ez.

BMW-nek az a fura, hogy magát ezt a KTM típust nem gyártották 80-as blokkal, ugye?
De itt van róla fotó.
HA jól értem a dolgot akkor 80 as volt de 80as csak vizes volt!
NA ez meg nem vizes hanem levegős!
Nehéz elhinni hogy nem lötyög a forgattyúsházban a henger.
Üdv buta kérdés.
Elvonatkoztatok témától!
A simson s 51 blokkot ha 70 es hengert húzok rá akkor kikell marni a forgattyúsház azon részéből!
Na ha egy 80 as henger helyére 50 est tettek akkor az lötyög a forgattyúsházban.Illetve a tőcsavaroknak is stimmelnie kellhet.