A tűdet tedd középállísba!
A levegő 1.5 2 kifelé!
Haggyad had melegedjen be tűzforróra a henger!Hideg van nem baj ha adol neki egykis alapjáratot!
Szivatóval megy?
Mert ha szivatóval megy jól akkor cserélj f őfúvókát Úszószinted ha abn olyanod akkor esetleg rossz lehet!MErt hirtelen felrántja a benzint és mondjuk nem folyik utána olyan gyordósan!
Valaki mondja már meg mi lehet a baja a monzámnak.Mint régebben írtam gázra lefulad Már vagy 2 hete ilyen szar de nem tudok már mire gondolni karbit kipucoltam kipufot is,gyújtás jó h.fej tömités új, új gyertya, tank kipucolás.Főtengely csapágy is jó sztem mert a lendkerék nem mozog mármint öszevisza csak ahogy kell.Már mindent megnéztem de valami mégse
Aki megmondja vendégem egy köre gondolhat töményre bora vagy söre
Nyugi Zoli, mint írtam, csak magamat okolom.
Te nagyon becsületesen viselkedtél, ritkaság ez manapság!
Én meg csak egyszerűen nagyon beleszerettem a gépbe, ezért kicsit küszködtem az ügyön, de látod már próbálok vigasztalódni
Sziasztok,srácok.Remélem nem követek el szentségtörést,hogy írok.bmwr100,nagyon sajnálom hogy nem a tiéd lett a Daytona,tényleg őszintén!Fórumozók:Ti mit tennétek,vagy tettetek volna egy ilyen csavaros helyzetben?Egy JOBB AJÁNLAT vagy BECSÜLET?
Tényleg rendes srác, nem is okolom őt, csak magamat.
Igaz két hete még nem tudtam, hogy motort fogok keresni.
Alig merem itt elmondani, de még az is lehet, hogy hűtlen leszek a márkához, mert találtam egy KTM Sachs 50-est.
Ez lenne az: http://www.expressz.hu/auto/mo...
Most már óvatosabb vagyok, lefoglaltam és vasárnap megyek megnézni.
Vélemények?
Kicsit zavar, hogy ilyen típust nem is találok a neten.
Az eladó esküszik arra, hogy 50 ccm-es, azt gondoltam ilyen csak 80-asban van vízhűtéssel. Állítólag legalább úgy megy, mint a Cobra.
Elég meggyőzőnek tűnik a gép, nekem legalábbis nagyon bejön.
Hallottatok már a típusról valamit?
ÜDv kér ha nem lett volna dolgom és kb két hete szóltákl volna GARANTÁLTAM VOLNA hogy a tiéd lessz.A tulaja tényleg rendes srác ká hogy nem juott előbb eszedbe!
Biztos a tiéd lett volna!
80 Körül
De 120 ért láttam valami állítólagosan 80 as Cobrat elől valami ismeretlen talán BMW vagy Kawa idommal. Amúgy gyári szép festéssel. Talán képes motoron...
Sajnos buktam a Daytonát.
Egy másik, szerencsésebb tulajdonosa lett.
Nagyon szomorú vagyok, nagyon akartam ezt a motort, de lemaradtam róla.
Csak az vigasztalna meg, ha mielőbb találnék valami jó kis Cobrát.
Segítsetek!
A tűdet tedd középállísba!
A levegő 1.5 2 kifelé!
Haggyad had melegedjen be tűzforróra a henger!Hideg van nem baj ha adol neki egykis alapjáratot!
Szivatóval megy?
Mert ha szivatóval megy jól akkor cserélj f őfúvókát Úszószinted ha abn olyanod akkor esetleg rossz lehet!MErt hirtelen felrántja a benzint és mondjuk nem folyik utána olyan gyordósan!
Aki megmondja vendégem egy köre gondolhat töményre bora vagy söre
Te nagyon becsületesen viselkedtél, ritkaság ez manapság!
Én meg csak egyszerűen nagyon beleszerettem a gépbe, ezért kicsit küszködtem az ügyön, de látod már próbálok vigasztalódni
Tényleg rendes srác, nem is okolom őt, csak magamat.
Igaz két hete még nem tudtam, hogy motort fogok keresni.
Alig merem itt elmondani, de még az is lehet, hogy hűtlen leszek a márkához, mert találtam egy KTM Sachs 50-est.
Ez lenne az:
http://www.expressz.hu/auto/mo...
Most már óvatosabb vagyok, lefoglaltam és vasárnap megyek megnézni.
Vélemények?
Kicsit zavar, hogy ilyen típust nem is találok a neten.
Az eladó esküszik arra, hogy 50 ccm-es, azt gondoltam ilyen csak 80-asban van vízhűtéssel. Állítólag legalább úgy megy, mint a Cobra.
Elég meggyőzőnek tűnik a gép, nekem legalábbis nagyon bejön.
Hallottatok már a típusról valamit?
Biztos a tiéd lett volna!
Összekevertem valami mással.
Egyébként ha tényleg nagyon jó motort akarsz, ezt ajánlom a legjobban.
Egy motorszerelő barátomé volt, ő elcserélte egy hibátlan S53-as Simsonra.
Ha tudtok Cobrát, feltétlenül szóljatok, ártól függetlenül.
De 120 ért láttam valami állítólagosan 80 as Cobrat elől valami ismeretlen talán BMW vagy Kawa idommal. Amúgy gyári szép festéssel. Talán képes motoron...
Milyen árra gondolsz?
Egy másik, szerencsésebb tulajdonosa lett.
Nagyon szomorú vagyok, nagyon akartam ezt a motort, de lemaradtam róla.
Csak az vigasztalna meg, ha mielőbb találnék valami jó kis Cobrát.
Segítsetek!
már puhítom a tulajt.
Nagyon rendes, de félig-meddig odaígérte másnak.
Délután 2-ig fog hívni, hogy mehetek-e érte holnap.
1974-nél nem lehet idősebb sajna, mert OT-s a kocsi.
Amúgy köszi, hogy gondoltál rám!