Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSá akkor gyere át tatabányára ha megérdeklődök egykét öreget akkkor még közös fotózás is kilyöhet a dologból!
Kimegyek eléd puch al nincs 4 kilóméter!

Slampixxx nak tudok most egy kreidlert olcsóért!De nem mondom meg holvan!
Taposó lemez.
Szobába kicsit erős, mert a recék miatt mindent szétszed, igaz sterimobbal jól takarítható
Szóljatok már hozzá a tegnapi tapasztalataimhoz!
Ilyet akartam a szobám padlójára.
Nevét sajnos nemtudom.

Hát jobb lett volna, ha ezt választom, akkor nem kéne féltenem a szőnyeget az olajos motoralkatrészektől.
Hello!
Nem ide tartozik,de hátha tudjátok.
Amit belinkeltél motort aminek neki van támasztva lemez nem tudjátok veretlenül,hogy mi a pontos neve?
Dec 02.-én 17:00-kor a Tatabányai Media Marktban Hobo dedikálás lesz.
Az új albuma 2990Ft aminek a címe:Circus Hungaricus
Ami nekem már megvan
Szép Puch moped olcsón

Nézzétek meg a "műszerfalat" !

Itt már felfedezhetőek a robogós jegyek.
Köszi
Szerintem 6V-al is mennek.
Aham értelek köszi mindkettőtöknek még annyit,hogy ugye ezek 12Voltos rendszerük van?
Meg Zündapp-ba is.
Nah, BMW örül a KTM-nek, én meg lehet nemsokára ennek.

Megvan az ülése, csak nincs rajta.
80-as henger is, meg 50-es is van hozzá.
Ezt nem lehet megállapítani.
Jobb oldali műszer pl. Herculeseken is volt.
Jó estét srácok!

Nemrég hazaköltöztettük a KTM-et. Kis ideig eltartott, mert Suzuki Swift 1.0-val vontattam az utánfutót. Sajna a Mazdán nincs vonóhorog, aztán csak ez volt kéznél. Kétszer volt 2. üveghang.
Szóval a gép itthon, az utcában sikerült is kipróbálnom még sötétedés előtt. Ismét csökkent a népszerűségem a szomszédoknál.
Mivel elöl nincs fék, így óvatos voltam. Azt azért megnéztem, hogy mit megy kb. 250 m-en. A végén óra szerint 85-öt mentem. A BMW-hez szokott kezemnek még szokni kell, hogy 6000 fölött van az élet.
Első elindulásra le is fulladtam, mert nem hittem el, hogy ezt fel kell cukkolni. A 10 000-t szépen leforogta minden sebességben, tovább nem erőltettem. Nagyon jó a hangja alapjáraton is, meg fordulaton is. 4-5000-ig kicsit kelletlenül forog fel alapjáratról de onnan hihetetlenül élénken reagál. Ilyennek kell lennie? Egy hibát furcsaságot vettem észre. A kupplung eléggé kinn fog, de reccsenés nélkül szépen kapcsol a váltó le is és fel is. Azonban 5 alkalomból kétszer háromszor előfordult, hogy 3-ból 4-be kapcsolva üresbe ment. Aztán ahogy finoman ismét húztam felfelé, akkor meg 5. volt már. Tapasztaltatok ilyet? Na röviden ennyi, holnap kicsit megfürdetjük a kicsikét. Amúgy nagyon tetszik a gép a fiamnak is és nekem is. Kicsit nagymotorosabb az idomok miatt mint a Puch, és sokkal szebb élőben mint a képeken.
Sziasztok!
Megtudnátok nekem esetleg mondani,hogy ezek a fordulatszámmérők milyen Puchon voltak?
És még azt szeretném kérdezni,hogy ezeknek hány voltos rendszerük van?
Köszi
HA valki nem látta volna a filmet itt egykis előzehttp://www.sportmotor.hu/motor....
Csá.
A monzádba nincs véletlenül egy 38.5-ös gyári dugó?
Mert kőne.
CSak kíváncsiság de ha van akkor megvenném!
Azhát majd rick megmutatja néktek hitetlenek!
Puch a legjobb.
Pukk a márka, pukkta már ma?
Háhá, várjatok csak.
Jaj jaj SlickRick úgyis megmutatja mi is az a PUCH
Azt ako lehet csodálkozni meg dícsőiteni a PUCHot
Szerintem biztos enged belőle.
Kérdezzed meg.

Feketéről meg kérünk képeket!
Basszus de jó tipp.
Ugyan nincs kecském, de meg fogom kérdezni.
Most indulok Szebtpéterfára a gépért...