Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ott leszek, de fel bírsz kellni időben?
zugloi börze-találkozo holnap reggel!
nem ilyennel kéne mennie,hanem ezzel! http://www.jofogas.hu/borsod_a...
Sachs.ötszázegy-es.blokk,hiányoskarbival,váltókar,és.berugókar,n
élkül.12e-ért.vkinek?:)már.csak.ez,és.1.ktm.bora.váz.maradt.meg.t
ankal,és.üléssel!ha.eljössz.érte.ajándekba.oda.adom.a.blokk.mell
3e-ért.viheted!ha.jo.küld.el.a.címed.a.lovi13@freemail.hu-ra,s.hétf
ön.postázom.is!
Brumo ezt én adtam el nekik ! :) amien régi volt olyan szépn indult is ! fél tekerésre mintha megrugtad volna olyan volt mint a patika külsejé már én hesztettem ki jópár helyen le gleteltem ujrafujtam de az már gáyrihoz hasonló festék! ujrafujták
90ccm alatt nálunk (Simson-kupa) lehet menni
http://www.hasznaltauto.hu/motor/tomos/tomos_moped-4632258 mentsd le a képeket :)
tornabiciklivel induljál :D amúgy én is vmin filóztam ezen.. hogy ktm comettel mennék monza féle és 5 felömlős blokkal. akkor milyen kategóriába lehetne menni?
azért kérdek rá hogy milyen hengerrel eladó? esetleg kép?
Csak hengerrel eladó ha eladó am is 4260 Ft ra vlhogy így jön ki átszámolva maga a dugó és azért nem adom el külön!
egy ilyen ?
a dugószettet kértem nem hengerrel!.
mer nekem a henger nem kell.
a szimeringek drágák!
mert én feleannyiért szoktam venni!
Még nem voltam. Majd jövő héten hétfőn talán.
Még azt sem tudom mivel akarnék indulni...
Dugószett hengerrel 6000FT
A szimeringek ujak! 2000FT Az összes!
A főtengely 4000Ft
A csapágyak jó álapotuak 1000FT(gyári!)
A lendkerekek aszem balra forognak (nem biztos majd meg kell néznem) van alaplap de ami a kpépen van az a lendkerék/alaplap az kuka mivel rosz 1-2 alaktrészt használok majd belőle fel !(az nem eladó) De nekem vanak kiváló Alaplapjaim (bosch gyujtótekercs stb, Bosch lendkerék ez így alap lap-al lendkerék-kel 6000Ft ot kérek érte!)
nna szóval a dugószett mennyi lenne? és a szimeringek méretét megadnád? és ezek újak e? és a negyedik képen lévő főci csapágy párban,mennyi lenne? no meg a első képen lévő lendkerék merre forog? azaz nyíl van rajta. és benne van e alaplap? és mennyii lenne? persze külön árra mindegyiker kérem. ÜDV.
van Apn 3,4 van sima is meg burkolt is,5 ,6 Tomos APN ALkatrsézek Itt
---------- nononono@citromail.hu :)
De nem mindent akarok eladni mert saját is van mint ti ahogy szeretitek a monzát én ugy a tomos t és mint minden talpra való ember van is hozzá jópár alaktrészem blokjaim vázaim
a tomosokról csinálj már képeket :) hogy lehetsen böngészni :)
gyujtás/karbi
Ehhez mid van:
menyit adnátok érte?:D
Egyik haveromnal van egy puch monzája nem tudom azon belül melyik kellene neki főtengely bele nem tud valaki?