Brumo ezt én adtam el nekik ! :) amien régi volt olyan szépn indult is ! fél tekerésre mintha megrugtad volna olyan volt mint a patika külsejé már én hesztettem ki jópár helyen le gleteltem ujrafujtam de az már gáyrihoz hasonló festék! ujrafujták
tornabiciklivel induljál :D amúgy én is vmin filóztam ezen.. hogy ktm comettel mennék monza féle és 5 felömlős blokkal. akkor milyen kategóriába lehetne menni?
Dugószett hengerrel 6000FT
A szimeringek ujak! 2000FT Az összes!
A főtengely 4000Ft
A csapágyak jó álapotuak 1000FT(gyári!)
A lendkerekek aszem balra forognak (nem biztos majd meg kell néznem) van alaplap de ami a kpépen van az a lendkerék/alaplap az kuka mivel rosz 1-2 alaktrészt használok majd belőle fel !(az nem eladó) De nekem vanak kiváló Alaplapjaim (bosch gyujtótekercs stb, Bosch lendkerék ez így alap lap-al lendkerék-kel 6000Ft ot kérek érte!)
nna szóval a dugószett mennyi lenne? és a szimeringek méretét megadnád? és ezek újak e? és a negyedik képen lévő főci csapágy párban,mennyi lenne? no meg a első képen lévő lendkerék merre forog? azaz nyíl van rajta. és benne van e alaplap? és mennyii lenne? persze külön árra mindegyiker kérem. ÜDV.
De nem mindent akarok eladni mert saját is van mint ti ahogy szeretitek a monzát én ugy a tomos t és mint minden talpra való ember van is hozzá jópár alaktrészem blokjaim vázaim
élkül.12e-ért.vkinek?:)már.csak.ez,és.1.ktm.bora.váz.maradt.meg.t
ankal,és.üléssel!ha.eljössz.érte.ajándekba.oda.adom.a.blokk.mell
ön.postázom.is!
mer nekem a henger nem kell.
a szimeringek drágák!
mert én feleannyiért szoktam venni!
Még azt sem tudom mivel akarnék indulni...
A szimeringek ujak! 2000FT Az összes!
A főtengely 4000Ft
A csapágyak jó álapotuak 1000FT(gyári!)
A lendkerekek aszem balra forognak (nem biztos majd meg kell néznem) van alaplap de ami a kpépen van az a lendkerék/alaplap az kuka mivel rosz 1-2 alaktrészt használok majd belőle fel !(az nem eladó) De nekem vanak kiváló Alaplapjaim (bosch gyujtótekercs stb, Bosch lendkerék ez így alap lap-al lendkerék-kel 6000Ft ot kérek érte!)
---------- nononono@citromail.hu :)