Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem feltétlen veteránra gondoltam. Persze veterán korú, de valami sima 50-es, 125-ös kategória is ok lenne.
oh jaj:)

Orosz futómű plusz kinyanyi blokk, ez király lesz:)
Veteránban kb semmi nincs csak a MAMI kupa.

HA 85 előtti a motorod, akkor simán Young Timer kategóriában el lehet indulni vele.
Bemesz az otp be a vassal,oszt ide a napi bevetelt!
Sachs 501-es blokk 12000huf, 2kerék gumival együtt 6000+1grátisz első kerék, azon is majdnem új gumi van, kipufogó 5000! írjatok mi kell s ha komolyan érdekel küldöm postán:)
Fú ez jól levan élve amúgy tetszenek nekem ezek a borák.A blokk továbbra is érdekes lehet csak előtte pénzt kell szednem.
ha megbontod a két kerék ami a mociba van érdekel komplett első hátsó.
Nem a mostanira gondoltam. Hanem úgy alapból... Jövőre elakarok indulni motorversenyen, és azt tervezgetem.
Milyen bajnokságokról tudsz?
Ez nem hivatalos verseny, hanem...
Szóval érted:)

Kimegyünk, és két óra egyfolytában váltott pilótákkal.
Csak kismotor.
Nálatok csak Simsonos kategória van?
Bele is ment a gépjárművembe.
Most sikkasztottál 20.000-t.
Jönnék csak nekem most nincs ilyesmikre pénzem.
D:)

Ott hagytam el, hogy volt Bgyarmaton egy igen csinos mittoménmi valami Sachs blokkos jószág, kár, hogy nem jöttetek most sem.

Viszont, vasárnap délelőtt Kecskeméten 2 órás menés van.
lehet jönni 4 rugó a belépő.
Nem hát. Igazi gyűjtőhelye neppereknek, fórumozóknak, Fórumozó neppereknek, Fórumot csak olvasóknak és vagy neppereknek.:D Vagy csak sima fórumozóknak, Esetleg márkát szidó hülyéknek. :D
ok mennyi lenne? :)
Nah látom a színvonal mit sem változott:)

De legalább előkerült pár értelmes fej.
ugy emléxem h nincsen:)
a kipu rendszer nincs foltozgatvaa meg összevágva?
én vas megyében, szentgotthárdon:) de postán mindent meg lehet oldani:) figyu, írdjátok mi kell, meg h mit ér meg neked, és én mondom okés-e vagy nem:) jó így?:)
amúgy merre laksz helyileg?
mennyiért adnál a komplett kipufogórendszert? :)
Hát nem a leg szebb:)
Arany a kollégának már minden ami szemeelékerül :D