Vaterán vettem, leütöttem villámárom 60ezret kértek érte! Nincs gyújtásgondja,pörög,megy megáll meg minden! Csak rohadt rövid a váltója sajnos,meg eléggé hajtva lehetett,mert motorzaj az volt rendesen! főtengely nyugvó hajtókar alul felül...van baja,de nekem nagyon bejön! Ha nem mindennapi használatra kellene akkor 40et adtam volna érte,de így nem! Majd meghírdeti megint a vaterán... Kokány is van! Hőállóezüst kipuffkönyök,blokk....a gumik jók rajta....http://www.vatera.hu/ktm_mls_5...
amúgy fojtás lehet benne.... mert nekem a m50-esben volt mindenféle fojtás. és ezeket megcsináltam és 40 helyet most vígan 60-65-öt megy.
ami bőven elég és elbír két embert is 60-al:)
Na mégsem lettem KTMes! Piszok nagyot kellett csalódnom! kipróbálás: 1es fokozat: eee és vége. Haladok 5 el! 2es fokozat eeee az erő velem van! Kiforgott haladok 20al. 3 eeeeeee elérem a 40et! gangolom a négyet! semmi külömbség!45 oszt kifújt! Gyanús motorhangok, kormos olajos dzsuva a gyertya körül....neem nem kell! Kényelmes,meg bitang jó a rugózás ,fék , testhelyzet de nem fogok a hungárián 45el nyélgázon szarakodni....kár mert tetszik!
az baj hogy mindkettő ugyan az a állapota hidd el.
bár úgy lett volna hogy felhasználom a donorjait . és kiderült hogy a másik semmivel sem jobb.
a másik annyira azért nem hiányos mint ahogy gondolod. csak hátsó lámpa meg kezelőszerv.
a hengerszet meg karbi van hozzá!igy is fel lehet újítani. :)
ha azt nem akarods akkor legfeljebb azt is fel lesz újítva vmikor :)
A PIROS DOPPELRE GONDOLSZ? vagy a papíros cometre gondolsz?
A papíros comet-et nem tudom eladni mert szívemheznőtt
Blokkja fullra meggeneráltam, friss fúrás van benne zsírújdugó szett. nem volt még beindítva sem. bár az a tervem a arany comettel hogy restaurálni szeretném eredetire :) jobban mint a piros cometem.
a másik aranypapíros nem adom el mert elébbé bele költöttem már valamennyit....