nekem a 5 ezer kicsit sok a ktm borából a kipurendszer... mert én egy épített motorra szerettem volna ami igazából át kellene is alakítanom. engedsz belőle? bár vaterán van 2 ezerér de az nem jó.
Kia ccm es bajnokság (kupa) csak kis NSR van, de abban túlkoros vagy:)(meg nem is nsr rel mennél) vagy pit, ha beengednek, vagy mi, a simson kupa.
Más nincs.
Namost mivel a Pitesek és az NSR is rendszeroint velünk jön, végeredményben velünk lehet menni csak DDD:)
Belefér az idegen kismotor, idán is volt Honda (nem a kis nsr, hanem egy nagyobb) tavaly meg párszor valami enduró Frecska Gáborral.
90ccm alatt indulhatsz nálunk értékelésen kívül.
85 előtti nagyyal yougba, 75 előttivel oldba.
85 utáni naggyal tényleg sehol nem lehet menni, kivéve, ha a Youngtimeresek beengednek, e ezt velük kell megbeszélni.
Műlkor is volt egy rs 250 az is tutira úgy kérte be magát.
Hello, akkor vkit érdekel KTm Borahoz vmi alkatrész?:) komplett 501-es blokk, kipu, 3kerék majdnem új gumikkal?:) MIndent olcson oda adok:) postázom is utánvéttel
Oda mentél a mamiba?
úgy is ki kell pucolni a kiput azaz kiégetni.
Más nincs.
Namost mivel a Pitesek és az NSR is rendszeroint velünk jön, végeredményben velünk lehet menni csak DDD:)
Belefér az idegen kismotor, idán is volt Honda (nem a kis nsr, hanem egy nagyobb) tavaly meg párszor valami enduró Frecska Gáborral.
Lehet ki kéne menni külföldre...
Csuvara, mik a tapasztalatok? Mesélj!
90ccm alatt indulhatsz nálunk értékelésen kívül.
85 előtti nagyyal yougba, 75 előttivel oldba.
85 utáni naggyal tényleg sehol nem lehet menni, kivéve, ha a Youngtimeresek beengednek, e ezt velük kell megbeszélni.
Műlkor is volt egy rs 250 az is tutira úgy kérte be magát.
Akkor hol a francban induljak?
a monzáét
par potykat,csukat beszamithatok
na jo nem tudok fozni
vegul is bicikli sem rossz e celra,kevesbe celravezeto