Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És az a sok euró hány magyar forint is?+ posta.A végén már szinte veszteségre jön ki neki :D
és nem kelene hülyézni meg ócsárolni engem mert ennyiért javíttatom a motoromat.
nem vitatom hogy értessz hozzá és ügyes is vagy meg minden de ez közel van ismerjük is.És ez sem utolsó szempont!
Amúgymeg nem érdekel ki mit s hogy csinál az enyémet szakértő fogja megcsinálni és innentől fogva tökéletes lessz engem csak ez érdekel semmi más.
De Brumó te szereted csinálni ez lényeges!
miről mert van jópár tomos cumom sőt van 1 darabokban uj dugóval csapágyakkal stb bivel öszerakásra vár és megvan minden alaktrésze!
Talán kezded kapizsgálni hogy van olyan is ami motor!
ez maxiféle sajnaés nem jó...
a tomosról képet azért kérek...
Nem todum biztosan hogy monzáék de tuti hogy puché sztem am 20centért vetem ausztirába :) 1500+posta az ára am :)
amúgy csak hogy értsed. nekem ez dúrván 10-12 ezerbe jött ki! hengerszettel dugóval együtt! ami cseréltem benne a csapágyak szimeringek,tömítések. és ráadásul polírozott blokk! ez mind magam csináltam! te nagyon el vagy szállva de télleg.
hát te hülye lehetsz. mert a csapágyat meg szimeringet idehaza is lehet venni minőségi és féláron a tömítéseket egy klingerit lapból és ezer ft körül kapsz és ami nagyon kell az kintről l a dugó, a főci a gyújtás. ennyi.
akkor így 20-30 ezer körül megúsztad!
kééépet! léci! meg A MONZA HENGERRŐL IS!
http://youtu.be/ZuIla2pOBCc

1perc 16 másodperc nemsemmi!
SlickRick kit vertem ? ?
A csapszeg külsején egy vékony cementált réteg van.
CSak ez kemény, a belseje szívós.
Ha nem így lenne, eltörne.

A zombika csapszegéről hajlamos lehámlani az amúgy is nevetségesen vékony cementálás.
ja és a 36 euró persze a dugószett.
Figyu 50 csak neked drága mert nézd meg az oldalt amit linkeltem és akkor számolj hogy 36 euró 35 euró a hajtókar 7 euró a tűgörgő kosár 18 euró a tőmítés szettmotorszimeringszett 15 euró főtengely szimering 1 darab 5 euró henger fej és talptömítés a kető eggyütt 8 euró na új gyujtásalaplap 95 euró kihagytam akkor még a bosch gyetyát az 5 euró meg az új lendkereket ami szintén 65 euró na számolj csak és akkor mond hogy sok az ötvenezer érte.
Hát reméljük igen :)
De mi hámlik le rajta?:D Még soha sem láttam ilyet. Tényleg nagy fos lehet.:D
Csapszeg amit adnak hozzá lehámlik, ygűrű egy fos, dugó menzakanál anyag, a geometria botrányos.
Több előnyélt nem tudom felsorolni:)
Miért olyan rossz amúgy?
Szerintem itt nem fognak tőled venni semmit miután átvertél valakit...