Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere majd skípera.
Mindjárt kiderül hogy 80a vége :D
ma mentem egy kört a srcamblerrel :) csak mégmindig vmi zörög benne. :S de ami meglepő hogy 3- ik sebiben már vagy 60 felett volt... :O a negyedikben meg mehetett volna tovább még. csak út vége közeledett. Még mindig nehezen megy le az alapjárat de valamennyivel jobb most. csak kéne brembo féktartályos komplett fék.
Mert az enyémen vmiért nem pumpál bele a csőbe. hiába légtelenítettem... :S
Hú te annyi pénzem nincs hogy egy vasat vegyek rajta :D

Meg micsoda dolog lenne már bicóval menni rabolni?
Megint jól átbasznak mint szart a palánkon.Ennyi pénzért már motort lehet venni amúgy 20-ér én legalább rendberaktam volna hogy ne legyen bajod vele.
lovi13@freemail.hu, tel:06303305177
nagyon jó lesz!
elérhetöség?
ja akkor új tömítés szett stb stb.
http://www.puch-wieser.at/shop...

ezen az oldalon megtalálod hogy mi mennyibe kerül az összes fajta ktm hez puchoz stb hez.
hajtókar*
új hajtókat új meteor dugószett új szimeringek új csapágyak akkor új tűgörgőkosár új főtengelyszimering új lendkerék új gyujtótekercs új alaplap új teleszkóp rugók új kormánycsapágy és naggyjából ennyi.
50-ért miket cserél benne?
ItT mosonmagyaróváron a puchosnál 50 ért eredeti alkatrészekből.
bár jó volna csinálni egy moped kategóriát is ami mindenféle 50 es motorok indulnának 85 előttiekben :)
aham és hogyan és kinél? :)
értem de van e köbcenti kategória?
felgeneráloztatom.
50-es felnőtt kupa nincsen hivatalos csak Pit, robogó, meg a Simson kupa.
85 előttivel is lehet menni, akkor 75 előttinek kell lennie, akkor old timerben leeht vele indulni ha széria.
HA épített vagy reszelt, akkor Old Timer Speciálban lehet vele nyomulni a MAMI kupán.

Slampinak azért mondtam a Youngtimert mert gondoltam az MVX-szel akar indulni.
Ott Youngban hasonló motorok mennek, RD ypvs-ek például.
ezt már mióta láttam. :)
amúgy mi lesz a terved a RS cometeddel?
egy kérdés hogy ha 85 előtti és épített motorral is lehet nevezni? :S