Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mail ment.
Jólvan. De mondtam hogy nem új dugót raktam bele hanem ami a pakkban volt.
haliu! olvastad gondolom:DUGATTYÚ NEM MOZOG,ALKATRÉSZNEK
az baj hogy elég naiv voltál...
Üdv! Jogod van polgári peres eljárást inditani az ügyvéded által ! Oszt JÓÓÓÓNapot!
Üdv! Légyszives tegyél képet ha lehetséges!Ha 501-es érdekelne!
jah az idegbajos meg te vagy kb. nem vagyok idegbajos csak zavar hogy húsz ezrem odalett szerintem te se engedheted meg magadnak hogy dobáld a huszezreseket.
Idefigyelj nem a zsugoriság hanem a pénzhiány és gondolom te sem dobtad volna ki a dugót ami benne van hanem ami kivan cserélve mellé rakod a viszaküldéskor igen. a becsületes emberek így szokták de mint látod ő nem az.
tudod ezzel kurvára nem fogsz menni semmire. mert a pert inkább nagyban mennek legalább félmillától felfelé.alá meg semmi. csak akkor lehet perelni ha több sértett van. másik hogy nem elég a postai csekk, mert az olyam mint ha jószívű lennél és adtál slicknek pénzt ennyi. az nem bizonyítja semmi. a bizonyíték a számla. szal ha nincs számla akkor kussolhatsz. csak akkor kellett volna feljelenteni amikor fizetnél jelen pill akkor kérni kell számlát és ha nem ad akkor feljelenthető. Vagy igazolás a előlegezésről vagy vmi. Másik hogy ha zsugoriságod vitte kárba az egészet. ha bennem bíztad volna akkor meg lenne a mocig pöpecre. de ahogy látom hogy idegbajos vagy inkább nem vállalom. csak rendes pénzért! persze igazoltan adom le és mellé írom hogy mik voltak cserélve és ha csere alkatérszeket mellé rakom! az is viheti ha kell. így szoktak a becsületesek.
Nem mintha közöd lenne hozzá de már próbáltam privátba is eredmény nélkül,s nem a faterom írt a fórumba de majd ha téged basznának így át nem tudom mit szólnál.Ezt meg szándékossan a fórumba szántam.Nyilván többször nem írok mert nincs is mit üdv!
amúgy meg megtartottam a postai csekket úgy szóval ennyi.
Köszönöm a Véleményét Talpnyaló uraság de semmi közöd ehez az egészhez mellesleg azért írtam ide hogy lássa és tudja meg mindenki hogy mekkora Gazember.
Bocs hogy beleugatok DE hogy bizonyitod hogy adtál pénzt az urnak?Adott számlát?
Legyen szép napod és hagyd már ezt abba.Ezelött leirtad a pénz téged nem érdekel most meg?Miért nem privátba intézitek el?Hány éves is vagy?Ha a faterom még élne akkor fenyegetöznék vele hogy beiratok vele a forumba!
üdv
Slickrick! A gazemberségnek nincs határa nálad! Elvittük a motort szakszervizbe!megállapították,s dokumentálták hogy:
'. Lófaszt cseréltél nem dugattyút!a csapszeg kottyanása1,4mm!ráadásul volt pofád beletenni az általam elküldött másik blokkból a dugattyút!annyi eszed lehetett volna hogy megnézd van e rajta valami felismerhető jel vagy karc!tettél rá egy hengertalp tömítést DE!nem tudtad egyben kivágni?csak két darabban?az alaplap szarul volt meghúzva,ezért ment el a gyújtás!magyarul basztál meghúzni rendesen,nos az általad újnak hazudott dugattyú verte ki a biztosítékot teljesen...Összefoglalva! csináltál egy félig szar hengertalptömítést,beletetted az általam küldött dugattyút újként feltüntetve,félig meddig beállítottad a gyújtást,mert elmászott az egész,lefestetted a hengert,de úgy hogy a bordák alján ráfújtál a koszra...ja meg tettél rá egy benzincsövet....húszezerért! EZÉRT!:AMIÉRT ILYEN BECSTELEN VOLTÁL,VAGY VISSZAKÜLDESZ 15000 Ft-OT 8 NAPON BELÜL /és még jóindulatú voltam/ vagy kinyomtatva az összes levelezést,csatolva a postai papírokat a szakszerviz hivatalos véleményét,valamint akik jelenvoltak azok tanúsítását,F E L J E L E N T E L E K!minden lehetséges helyen Bíróság Apeh stb..s nem a tizenötezerért hanem a csalásért,tudom eleinte a bíróság sokkal többe kerül mint mint 15,de a per végén TE ! fogod fizetni a végszámlát ami jóval több lesz!/Ja az csak megjegyzés hogy a fater vitte szervizbe,hogy mi lehet vele,s miután mondták ,azt mondta hogy ezt nem hagyja annyiban/ De nem ez a lényeg,hanem az hogy aljas módon becsaptál! S tudod mit..? legyen jó napod! /Ja aztán magyarázhatod,a szerviz nem hazudik,kiírták a véleményt,8. napon a fater elmegy az ügyvédjéhez.
esetleg képet tolhatnál fel.
Hello.nekem.van.egy.Sachs."ötszázegyes"blokkom,ktm.vázzal!
/pontos.motor.típust.nem.tudok.sajnos/Valakinek.nincsenek.ehez.a.blokk
hoz.alkatrésze?Pontosabban.berugókar.és.váltókar.kéne,illetve.egy
.karbi,mert.az.hiányos:(vagy,ha.valakit.érdekel,írjon.egy.árat,mert
.gondolkozok.rajt,hogy.eladom!még.az.is.jó.lenne,ha.vkinek.vmilyen.bl
okkja.lenne.eladó,mert.csak.otthon.foglalja.a.helyet,és.még.használ
ni,se.tudom!:(bocsi.a.pontokért,de.nem.müxik.a.szóközöm.telefonon!
xd:)
Kapna jobb kerekeket.
Ha ma nagyon unatkozok meló közben, megcsinálom Photoshoppal.
ja a féktávod meg onnan kezdődne ahol átléped a 35 Km/h-t.
Majd az ulta 80 AC kipuffogóvégébe beírt adatot azért vegye figyelembe de megtalálja a hegnerfejben a hegnertaplpban ugyanezeket az értékekekt.
ilyet építhetsz a sachs 505-ös blokkból :D http://youtu.be/rT2ir2r99FQ
http://youtu.be/NHnWRUuq2iw pedálos 20 lovas baszod?
hű az sok lenne nekem a 50-esemre :D mert van 17-esem és 18-asom csak vmi nem szupik mert mindkettőből vmi apróság hiányzik..
Brumo ennél különbet csinál!
köszi