Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi gond

most lattam egy 503-t ontott kereku,ez a blokk van benne,az elado
akkor bocsi!
hallod milyen bing karbid van?
Sziasztok fiuk
Na elment a cobra maradt pár alkatrésze ha valakit érdekel:hátso lámpa komplett +1 hátso lámpa bura, bing karbi komplett, gyujtás alaplap(üresen a jelado) ha megkeresem akkor megvannak a tekercsei is.Ezek mid tartalék alkatrészek voltak de soha sem kellett beépiteni öket azért elég fura hogy 7 év alatt 1 full blokk ujitás volt és a bowdenek szakadoztak + kapott elöre hátra 1-1 uj gumit ezen kivül soha semmit nem kellet rajta cserélni a váltokaron és a berugokaron még az eredeti puch gumik voltak.Na mindegy viszlát cobra ha valakinek kell valami irjon rám persze nem ingyen adom de megegyezünk.
üdv
Miert necces a vaz?

Igazabol nem szeretnem eladni.
Hi! Mi vona a Piz a Masinkáért! A váz kicsit necces ha nem tévedek!
Szerény megjegyzésem!:
Na lenyugodtak a kedelyek?
5 ös hőértéknek megfelelő gyertya volt benne amikor itt járt.
Mucsán ezeket javitgatik dzsó pizé!
Bocs! Én kérdeztem hogy ez milen moci?
ezért tartunk itt
ha kolompol akkor sztem detonálhat. akkor tuti a gyújtás vagy a gyertya szar. amúhgy ebbem ngk 6-os vagy 7-es gyertya kell...
Videót ha csinálsz akkor megmondom mi a baja. Nem vagyok távdoktor
http://youtu.be/eSVa2oLA8Qg
Rendben megnézzük de a blokkja akkor is kolompol nem zörög enm csörög kolompol.
Akkor nézzétek meg hogy nem mászott e el a gyújtás. Mert az meglehet.
TE barátom ide ne gyere.
Kiszedtük , a kipufogó teljesen tiszta volt.
Igaza van puchinak felmegyek megcsinálom aztán haza. Ha már buktam rajta pénzt az a 2000 forint ne számítson.
Kipuffot ha szerelhető szedd ketté és fényképzed le mivan benne és tedd fel ide!Fogadjunk valami böszme olajos keveréket tettél bele és a gyertyahézagot sem ellőnőrizted mielőtt belecsavartad gondolom a hőértékre is odakellett volna figyelni.Mondjuk ezeket a szerelőnek kellet volna megcsinálnia de egy rápillantást megér.A tűt megnézd meg melyik állásban van aztán valami szagértőnek mutazsd emg aki belövi pöpecre de ne valami falukókányfullanálnak!
Srác, amikor éjfél táján iskolából hazaérve egész nap szerelsz már nem tudsz annyira odafigyelni hogy mindent meghúzz rendesen. Lehet hogy ez csinálja lehet hogy a hiperszuper megszakító letestel vagy zárlatos.
Én nem tartom annak. Még majd beszélnünk kell.
Most olvasom csak jobban, hogy írod hogy költsem gyógyszerre?!
Nem, szerintem a becstelenséged miatt te költsd defiblirátorra, s ha még kívánhatok neked jót simuljon ki az EKG-d.
Mondtam! hogy részemről lezárva.
Fúúúúúúúú ez nagyon fullos!VAn ilyenbe kerekem asszem :D
Buszraülsz elmész emgvakerálod neki aztán had örüljön!