Sziasztok fiuk
Na elment a cobra maradt pár alkatrésze ha valakit érdekel:hátso lámpa komplett +1 hátso lámpa bura, bing karbi komplett, gyujtás alaplap(üresen a jelado) ha megkeresem akkor megvannak a tekercsei is.Ezek mid tartalék alkatrészek voltak de soha sem kellett beépiteni öket azért elég fura hogy 7 év alatt 1 full blokk ujitás volt és a bowdenek szakadoztak + kapott elöre hátra 1-1 uj gumit ezen kivül soha semmit nem kellet rajta cserélni a váltokaron és a berugokaron még az eredeti puch gumik voltak.Na mindegy viszlát cobra ha valakinek kell valami irjon rám persze nem ingyen adom de megegyezünk.
üdv
Kipuffot ha szerelhető szedd ketté és fényképzed le mivan benne és tedd fel ide!Fogadjunk valami böszme olajos keveréket tettél bele és a gyertyahézagot sem ellőnőrizted mielőtt belecsavartad gondolom a hőértékre is odakellett volna figyelni.Mondjuk ezeket a szerelőnek kellet volna megcsinálnia de egy rápillantást megér.A tűt megnézd meg melyik állásban van aztán valami szagértőnek mutazsd emg aki belövi pöpecre de ne valami falukókányfullanálnak!
Srác, amikor éjfél táján iskolából hazaérve egész nap szerelsz már nem tudsz annyira odafigyelni hogy mindent meghúzz rendesen. Lehet hogy ez csinálja lehet hogy a hiperszuper megszakító letestel vagy zárlatos.
Most olvasom csak jobban, hogy írod hogy költsem gyógyszerre?!
Nem, szerintem a becstelenséged miatt te költsd defiblirátorra, s ha még kívánhatok neked jót simuljon ki az EKG-d.
Mondtam! hogy részemről lezárva.
most lattam egy 503-t ontott kereku,ez a blokk van benne,az elado