Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vázáról is nyomhatnál vaalmi képet.
ilyen olcso az arany?:D esetleg vki alkatrészt nem tud hozzá?:)
akkor 10 000
igen ez a 4gangos, és szikra van rajt igen:)
Mivel ez valszeg egy 4 sebességes változat ezért nem annyit mint a fejletteb blokkok.Szikra van?
kérlek segítsetek az árba:)
elárulom pszt.. aranyat ér! :D
sajnos nem tudom mennyit érnek ezek a blokkok:/ de ha valaki ad érte egy másik komplett lokkot nkem az is jó:) mondjatok egy árat amit megérne?:/ bajba vagyok ezzel h mit érnek ezek a blokkok:/
mi a minima?
Az egésznek mi a vesztegetési ára?
Illetve ha még sok ilyesmit írsz rólam az végleg Kimeríti a Jóhírnév sérelméhez köthető személyi jogsértést ezért én is feljelenthetnélek aztán járhatsz a bíróságra napestig.
25312 nem zavar a dolog puchi!
jah, vmi ktm vázba van:) nem tudo gyári-e:) pontos típust nem tudok alán tc50 hasonlít rá legjobban:)
hiányos a gyári karbi/nincs benne úszó, illetve fúvókák/me a berugokar és a váltokar hiányzik! más hiányáról nem tudok:)
Szia
Hogy tárgyilagos legyek én nem sértegettelek és nem érzem provokácionak a hozzád intézett mondandom de te egy alpári modon válaszoltál ez téged jellemez ami egy jellemtelen emberre vall,az pedig hogy üzengetsz valakinek és nincs reakcio az a te gyengeséged mert akkor ha egyi pénzröl vagy becsületröl van szo akkor elmegyek személyesen és megbeszéljük, vagy nem
de ez a levelezgetés és semmit nem tevés is téged jellemez egy kis pöcs vagy és kész majd ha felnösz irhatsz nekem és nem kell csokolomot köszönnöd addig ülj le 1-es, részemröl lezáztam a témát és szeretném ha fele anyire inteligens lennél mint ahogy én válaszoltam felettébb fenhéjázo leveledre.
legyetek kékek zöldek
üdv
Mi a baja hiánya?Milyen váz van hozzá?
mondj egy árat érte:)
A blokkot menyiért adod engem érdekelne.
igen ezt tudo, de unatkoztam, és gondoltam megbpróbálom:) nem tláltam semmi mást:/
ja és a blokk mellé adom a hiányos karbit is!:)
a karbit ami van rajta azt felejtsd el. az nem jó!
Ez lenne a blokk:) Új láncom van hozzá... a karbi amit rajta láttok, egy mustang-é, de ne igzán okés rá, hiába probáltam ugy csinálni az átalakíítót h jól álljon az uszó, ég indig nagyon döl:/ nameg eléggé kicsi is rá:)
amúgy a utolsó képen látható már a 18-as karbi meg a gumi harang ami légszűrővel köti össze.
és így már több benyát kap.. és rendesen füstölög. majd megint kell behangolnom... :)
Ez a mai nap.. szopok rendesen. de azért haladok vmivel :)
lassan még szabálysértés se nem lopott adott érte valamit
ami esetleg a felit éri de hogy ebből birosági per legyen az vicc.