sajnos nem tudom mennyit érnek ezek a blokkok:/ de ha valaki ad érte egy másik komplett lokkot nkem az is jó:) mondjatok egy árat amit megérne?:/ bajba vagyok ezzel h mit érnek ezek a blokkok:/
Illetve ha még sok ilyesmit írsz rólam az végleg Kimeríti a Jóhírnév sérelméhez köthető személyi jogsértést ezért én is feljelenthetnélek aztán járhatsz a bíróságra napestig.
Szia
Hogy tárgyilagos legyek én nem sértegettelek és nem érzem provokácionak a hozzád intézett mondandom de te egy alpári modon válaszoltál ez téged jellemez ami egy jellemtelen emberre vall,az pedig hogy üzengetsz valakinek és nincs reakcio az a te gyengeséged mert akkor ha egyi pénzröl vagy becsületröl van szo akkor elmegyek személyesen és megbeszéljük, vagy nem
de ez a levelezgetés és semmit nem tevés is téged jellemez egy kis pöcs vagy és kész majd ha felnösz irhatsz nekem és nem kell csokolomot köszönnöd addig ülj le 1-es, részemröl lezáztam a témát és szeretném ha fele anyire inteligens lennél mint ahogy én válaszoltam felettébb fenhéjázo leveledre.
legyetek kékek zöldek
üdv
Ez lenne a blokk:) Új láncom van hozzá... a karbi amit rajta láttok, egy mustang-é, de ne igzán okés rá, hiába probáltam ugy csinálni az átalakíítót h jól álljon az uszó, ég indig nagyon döl:/ nameg eléggé kicsi is rá:)
amúgy a utolsó képen látható már a 18-as karbi meg a gumi harang ami légszűrővel köti össze.
és így már több benyát kap.. és rendesen füstölög. majd megint kell behangolnom... :)
Hogy tárgyilagos legyek én nem sértegettelek és nem érzem provokácionak a hozzád intézett mondandom de te egy alpári modon válaszoltál ez téged jellemez ami egy jellemtelen emberre vall,az pedig hogy üzengetsz valakinek és nincs reakcio az a te gyengeséged mert akkor ha egyi pénzröl vagy becsületröl van szo akkor elmegyek személyesen és megbeszéljük, vagy nem
de ez a levelezgetés és semmit nem tevés is téged jellemez egy kis pöcs vagy és kész majd ha felnösz irhatsz nekem és nem kell csokolomot köszönnöd addig ülj le 1-es, részemröl lezáztam a témát és szeretném ha fele anyire inteligens lennél mint ahogy én válaszoltam felettébb fenhéjázo leveledre.
legyetek kékek zöldek
üdv
és így már több benyát kap.. és rendesen füstölög. majd megint kell behangolnom... :)
ami esetleg a felit éri de hogy ebből birosági per legyen az vicc.