Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20-21-23 millisek. Gyakoribb a 20 as azaz a 21/20 ahol a 21 a névleges torokátmérő 20 a tényleges.
Nincs dappja...
cobrára valo gyári talán 21-es?holnap megnézem de slick tudja fejböl majd ö pontosit.A 80-as blokkon volt de a blokk is elment a karbi meg nem.
üdv
Felrakná kútgémre nehezéknek!
Nem mondtam, hogy nem lenne megerősítve.
akkor mivel magyarázod a 90 km/h sebességet a cometeden?
:D abba a vázba? belehalnál! mert nyiklik nyaklik a váz max meg kell erősíteni.
és sztem inkább csináldd meg végre a dappjaidat!
ja és arról is szó esett hogy a comet pontossan 4 lóerő setöbb se kevesebb és a puch nem volt egy lóerő bajnok azt mondta inkább a sachs meg a zündapp na és persze a kreidler de hozzátett annyit is hogy a puch mérnökei jól tudtak áttételezni.
Puchi Szó esett az Ultra 80 Ac ről is aztmondta hogy kb ugyanúgy mennek talán jobban gyorsul. az AC
Versenyeznék, bazmeg!
Beépítem egy Kreidler MF vázba (az olyan 30 kg MAX), kapna a blokk egy tuningszettet, lenne vagy 12 lóerő kb, és végignyerném a bajnokságot.
Betenné a campingvázba :D
:D és aztán? a kreidler blokkel mitcsinálnál?
Elkell keserítenem az emberedet mert van ami naggyoncsúnyán állvahaggya a ks-t.Hercules nek híják.
A Simson blokkért kapnék egy Kreidler 5 gangosat...
hát?
amúgy nézz meg a vidim :)
Nem.
amúgy nem eladó. megmondom miért mert így szinte semmit nem kérhetek érte és nem is kapnék érte jutányos árat.
Alakul..... még a elektromosságokat kell bekötni. meg kis festés meg oldal dekni gyártás. még beállítás. stb, )
tudom....
amúgy csak az van. de mire kell neked az? Dapp nem jó?
Te szerencsétlen, én blokkot kérdeztem.
jó hogy említed ő is mondta hogy volt neki és javított is már florettet mondta hogy gond nélkül viszi a 95 t