Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy a gyujtótekercsnek mi köze a világításhoz?
Bizonyára igy van,de egyszer egy KREIDLER Florira kapaszkogyá má fől és GOOÓ !
Figyu te ezt mondod a szerelő meg azt mondja amugy szó esett a motorokról azt mondta hogy egy jó zündapp ks 50 nek a vizesnek NINCS ellenfele még a cobra SEM!
ez kicsit ütött :D amúgy lesz vidi szörnyről :)
a tekercs nem lehet rosz benne mert az magában egy fekete izé az maga trafóstekercs.
a réztekercs ami látsz az semmi köze mert az világító tekertcs.
sztem a gyújtás beállítással van a baj! nem úgy van a beállítas ahogy kéne. az tuti.
ugye ugye,mas is latja
Szerintem a PONT Nállad! Talált elsúllyedt!
ja meg mellesleg ezért nem megy többet 40 nél 4.ik be.
Na kint volt a puch szerelő megnézni a motort,főtengely perselyezés réztekercs rossz benne és ezért durrog a kipufogóba és 0.3 ra kell beállítani így járni menni sem szabad vele mert szétveri magát a motor.
Fú vannak ám összeesküvő elméleteid :D
fogadjunk ,kezdettol fogva a te kezed volt a dologban
Nem adod el a KTM-et?
Nemtudom hogy egy gyújtás elállítódás mennyire számít szarnak de még te is be tudod lőni mert a 3 jel ott van az alaplapon. Vissza tudnád állítani de ha nem akarod akkor ez van. Ameddig videó nincs addig nagyon nem is tudom mi a baja.
Lehet, hogy jobban jártál volna azzal aki 60-ért széthúzza a blokkot is :D
Nemtudom hogy állna aszád hogyha elküldenél valamit javíttatni x ezer forintér és félig ugyan olyan szarul jönne vissza.
aha az jó
de miért enyire problémázol? inkább csináldd meg ennyi. de a faterod nem tudta volna megcsinálni?
az baj hogy ez van..... de nem szeretném kibontani.....
De egyben eladó így. pöccre indul.
Ugyan mit buktál rajta amit csináltál és beletettél jóindulattal max 10 000-ft de mondtam már hogy lezártam!
Már megmondtam hogy részemről lezártam távdoktorra nincs szükségem kuruzslóra meg még úgy sem.
Ktm Comet 50 Rs 4 L
Bővebben?
nekem van :)
Van valakinek egy 4 sebességes jó állapotú Simson blokkja régi karbival és kipuffogóval?
amúgy milyen gyakran vagy otthon? bár jó lenne valamelyik napon csinálni kis összeröffenést.