Világosan megírtam, hogy nem a pénz miatt, hanem miért...
csak arról van szó, hogy nem egészen ez volt a megálapodás és ezt te is tudod. A nyomrult meg az, aki nem tartja magát a megálapodáshoz. Részemről egyszer és mindenkorra lezártam
Jól mondja Raay. Forgasd el az alaplapot. Lehet nem lett rendesen lerögzítve és elmászott. Ottvannak a jelek ahová vissza kell majd forgatnod. Rossz előgyújtás miatt is lehet csörgése a blokknak.
de te nem gondoltál azon hogy karbit kellene hangolni? meg a kiput nézz bele hogy nem e koxos. meg másik hogy a gyújtást megnézni.
Bár mondtam neked hogy megcsinálom...... ezvan.....
Üdv!
Ha kell visszaküldöm a nyomorult pénzed legyél vele boldog költsd gyógyszerre felőlem. Mondtam hogy nem tudtam lefogatni a motort ezért dob nélkül alapjáraton próbáltam ki. Arra nem is gondolsz hogy miért kértem anno hogy küldd el a kipufogót. Mert el lehet tömődve és az is okozhatja hogy nem akar kipörögni.
1.Nem mocskolódok! Kérdeztem! 2.Nem gyilkolászott senki semmit!Szarok a pénzre,nem vág földhöz,de az egyezség,az egyezség!Igen,de amikor kivittük ,kiderült hogy csak alapjáratonketyereg normálisan.Megköszöntem amíg ki nem próbáltuk!HANGSÚLYOZOM TESZEK A PÉNZRE! De felteszem a leveleket amit váltottunk,s akkor majd nem lesz ekkora arcod...én ismertelek félre Téged az meg hogy a tesóm mit csinál nem tartozik ide.Valóban azt hittem hogy jó srác vagy.Tisztázzuk:nem érdekel a lóvé,alapjárat van egyébként szar,s én még most sem haragszom Rád,de azért az arcodból vegyél vissza...a blokkal kapcsolatos teljes levelezést csak azért teszem fel,hogy láthassák,az éremnek 2 oldala van.
Figyelj kérdeztem hogy maradhat benne a rohadt főtengelyed vagy csere. Mondtam kicsit kikopott minimálisat fog csörögni. Felhívtál miután ELVITTEM neked a blokkot személyesen benzinköltséget felezve, hogy minden ok épp picit csörög a blokk de teljesen jól jár pöccre indul stb (Még a fórumba is beírtad) És többször kérdezted hogy szétburítottam a blokkot mondtam hogy nem mondtad hogy jól van. Én eleve úgy adtam át hogy működőképes volt a blokk! Az hogy utána mit gyilkolásztál rajta (Meséltétek hogy a tesód hogy főtengelyesre küldte az udvarban a Simsont) az nem az én dolgom. Értem hogy így utólag be akarsz valami pénzt hajtani rajtam de ez már kimeríti a kukacoskodás fogalmát mivel: Leírtad többhelyre milyen jó blokk még videót is csináltál milyen szépen jár a blokk. Fel is hívtál hogy milyen jó stb meg megköszönted aztán itt mocskolódsz. Kössz nagyon félreismertelek.
Szevasztok!Kérdés:? Blokkjavítás:henger festés,dugó,csapszeg csere,hengertalp tömítés,lendkerék ékpálya javítás,gyújtásbeállítás+ 1 db.6-os anya...blokktisztítás.....húszezer...ja és a gyújtás alapjáraton ok.fordulaton beledurrog a kipufogóba,s nem megy...KÉRDÉS:
1.Irreális
2.Reális
3.kicsit átvertek
4.kurvára átvertek
/egyébként nem ez volt a megegyezés.../
a gyári blokkja gyújtás hibás és 250-es és papírjai nincsenek. és utcára meg nem jó.
és nekem nincs utánfutóm hogy kivigyem a terepre..... és ezért segédmotorrá alakítom át. És amúgy a oldaldeklik hiánnyal vettem.
csak nyugi, meg lesz szépítve azért.
csak arról van szó, hogy nem egészen ez volt a megálapodás és ezt te is tudod. A nyomrult meg az, aki nem tartja magát a megálapodáshoz. Részemről egyszer és mindenkorra lezártam
Üdv.
Bár mondtam neked hogy megcsinálom...... ezvan.....
halaszlebe jo lesz
Ha kell visszaküldöm a nyomorult pénzed legyél vele boldog költsd gyógyszerre felőlem. Mondtam hogy nem tudtam lefogatni a motort ezért dob nélkül alapjáraton próbáltam ki. Arra nem is gondolsz hogy miért kértem anno hogy küldd el a kipufogót. Mert el lehet tömődve és az is okozhatja hogy nem akar kipörögni.
1.Irreális
2.Reális
3.kicsit átvertek
4.kurvára átvertek
/egyébként nem ez volt a megegyezés.../
mi pl leszoktuk nyúzni a halbőrét. )
Mit szívsz már megint?
amúgy a csípővel szoktam lecsípni a hát meg farok uszonyokat.
meg a keserűfogat.
és nekem nincs utánfutóm hogy kivigyem a terepre..... és ezért segédmotorrá alakítom át. És amúgy a oldaldeklik hiánnyal vettem.
csak nyugi, meg lesz szépítve azért.