Egyeztettem a Yamahás barátommal, nehogy "hülyeséget" írjak.
A Yamahák nagy részén a műszerfalon lehet lekérdezni a diagnosztikai adatokat. Ez a készülék olyan motorokhoz való, amelyeken nem lehet lekérdezni, mint pl.: a kis ccm-es injektoros motorok vagy a 2012-es motorok.
Szóval ez R1-es és R6-os motorokhoz biztos nem jó, mert azokat a műszerfalon lehet ellenőrizni...
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a PC-k, motorkerépár típusfüggősége a rájuk szerelt csatlakozókon múlik? Például ami jó egy 04'-06'-os R1be, azt be lehetne építeni 02-03-ba?
Hello Ago!
Érdeklődnék ,hogy az egy térképes állitás egy gsxr k7 600-nak mennyibe kerül nálatok és hogy az árba benne van-e a power commander beszerelése is?
Ui:Köszi szépen a előző válaszokat is!
BE!
Csak hangos lesz
Közben meg izgulni fogsz
Aztán imádkozol, hogy erős legyen
Közben meg nézerd, hogy mennyi is
Aztán örilni fogsz
Meg felhivod az összes haverodat
Végül megkönnnnnnnyebbbbbbbülsz
Egyeztettem a Yamahás barátommal, nehogy "hülyeséget" írjak.
A Yamahák nagy részén a műszerfalon lehet lekérdezni a diagnosztikai adatokat. Ez a készülék olyan motorokhoz való, amelyeken nem lehet lekérdezni, mint pl.: a kis ccm-es injektoros motorok vagy a 2012-es motorok.
Szóval ez R1-es és R6-os motorokhoz biztos nem jó, mert azokat a műszerfalon lehet ellenőrizni...
Tudnál segíteni ebben:http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem csak a csatlakozókban különbözik, hanem másban is.
A te esetedben viszont egyezik, úgyhogy beszerelhető
Nem tudom él a még neki: 30/9442704
AlexCBR elérhetőségét meg tudod adni ?
Üdv.
Ha nem nálunk vásároltad, akkor 48KHUF beszereléssel.
Érdeklődnék ,hogy az egy térképes állitás egy gsxr k7 600-nak mennyibe kerül nálatok és hogy az árba benne van-e a power commander beszerelése is?
Ui:Köszi szépen a előző válaszokat is!
megkéne nézned, hogy a lambdaszonda mekkora benne. Mert jó lenne egy 2 térképes beállítás annak a mocinak.
Meg elkéne menned egy kereskedésbe és átrakatni Race mode-ba (asszem mode1) az ECU-t.
RSV Factory
Mé?! nem 12-es van?!
BE!
Csak hangos lesz
Közben meg izgulni fogsz
Aztán imádkozol, hogy erős legyen
Közben meg nézerd, hogy mennyi is
Aztán örilni fogsz
Meg felhivod az összes haverodat
Végül megkönnnnnnnyebbbbbbbülsz
leirtam miket kellene megnézni.
Motorra is rá kell dugni..
Azzal lehet üzemanyot korrigálni alsó, közép és felső tartományban -5% és +5% között.
Azt, hogy ennek mi értelme, nem nyilatkoznék.
Az biztos, hogy annyi értelme van, hogy a mostani power Commanderekről már lehagyták...