Csak, hogy lezárjuk a történetet. Ugye Gábor szep.14-én írta, hogy kivették a PC5-öt. Na itt a 24-i verseny on-boardja. 97-98 fokos vízzel megy végig! Ennyit arról, hogy a PC5 miatt melegedik a motor. Persze ha visszarakták vagy fahrenheitben mér az óra akkor nem szóltam. http://youtu.be/DmkAO2ax0gU
Nekem is így van, és egészen jól működik!
Igaz a matekot még gyakorolni kell, de ahogy én látom 110 lesz az egész (10 es munkadíjjal, bár abban nem hiszem, hogy benne van a padolás, max a beszerelés)!
Szóval akkor az első megoldás nagyjából 135000 plusz a munka és a használt pc-vel 110000 plusz a munka ha jól értem. És akkor egyben lenne power commanderem is és gyorsváltóm is?
Szerintem is az az alapvető probléma, hogy min. 4 ember/csapat szerelte már azt a motort és nem fékbetétcsere szinten. Találd ki ki mit csinált. Ráadásul teljesen új modell. Láttam a Malcolmot is párszor ahogy vakarta a fejét a ringen mert "jé gyújtáson van a motor és még sincs benne áram". Szóval nagyon nem ért hozzá senki de mindenki kurva okos.
Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem, hogy mi kell pontosan, ha szeretnék a motromba gyorsváltót szereleni, és mennyibe jönne bele? Esetleg használtan hozzá lehet jutni ilyen cuccokhoz? 2005-ös R6-ról van szó
Sziasztok
A TL-en a vízhőfokom meleg időben nem megy 75 fölé.Hidegben pl este 60-65 fölé!A termosztáttal lehet bajom?Illetve egy olyan problémám is van hogy 7000-nél alacsony sebességfokozatban ha húzom neki akkor megcsúszik a kuplungom olaj csere most volt.Lamelláim kopottak lehetnek?
Nem a blokk melegedésére gondol? Mondjuk az kevéssé a PC5 hibája hiszen a júniusi Hringen amikor én is ott voltam akkor is 100 fokos vízzel ment a Svéd. És a PC5 akkor még sehol sem volt.
Lassan kezdem érteni mi is van/volt Félsvéd motorjával. Nem forgott le, mert:
- mert rossz volt a váltókapcsoló
- mert nem volt forrasztva
- mert lejött a szigetelés a vezetékről
- aztán ki lett véve a gyorsváltó hibája miatt a PC (mondjuk nem is hozzá van kötve, de ez emellékes)
- aztán ki lett véve a PC , mert melegedett (mondjuk ki van önte műgyantával, az ilyenek miatt, de ez is mellékes)
Esetleg még valami?! Még pár dolgot kilehetne találni, hogy miért tette "tönkre" a motorját a PCV...
Ago: a weboldaladon neztem a Kawasaki Z750 teljesitmeny ranglistat es a 2004-2006 koztieknel lattam, hogy az elso helyen allo az tetemes teljesitmeny toblettel vezeti a listat.
Az publikus / lehet tudni, hogy mi "tortent" azzal a motorral, ami ezt eredmenyezte?
Szia Ago!
Hát én sem nem értem .Ehhez a Pair kiiktatáshoz kell valami alkatrész?Te megcsinálnád nekem?Úgy hallottam,hogy ez a tuningolásnak is egy módja.Ez igaz?Szóval,ha jövő héten vmelyik nap ráérnél,akkor elugranék hozzád egy ilyen műtétre.Mibe fájna?
Üdv.
Az a lényeg, hogy kivették "valahol" és rögtön nem melegedett a padjukon...
Sajnos ebben az országban nem az a lényeg valamiért, hogy valamit esetleg megcsináljon valaki, hanem az, hogy inkább "besározzon" mást...
Talán majd az idő és az "ügyfelek" igazolják, hogy ki marad tovább a piacon....