Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Ago!
Van egy pc IIIr-em és nem tudom megnézni, h milyen térkép van rajta mert nem látja a laptopom. Amúgy egy cbr 954-hez való. Müködni biztos, h müködik mert ha bekötöm akkor másképp megy a vas.
Írd meg légyszí mit csináljak vele.
Választ előre is köszi.
Nem SOS, jövő tavaszig ráér mostmár! Azért az USA mérnökeinek is brutál a segítőkész tempójuk!
Zorkan,

Ha SOS, gyere adok 1et.. ha nem SOS, akkor ne gyere..:)))
jimpy82,

85KHUF.
Ago, Bazzaz gyorsváltókapcsoló?
Ha a használt pc 3 érdekelne úgy mennyiből jönne ki az egytérképes állitással együtt?
jimpy82,

Új van raktáron PCIIIUSB (brutto 79.900HUF) és PCV (brutto 85.900HUF) is.
A nálunk vásárolt PC beállítása 40KHUF.

Ha minden igaz van egy használt PCIIIUSB is, ügyfélé, 45KHUF-ot kér érte.
Hello Ago?
Használt vagy új?
Egy egytérképes állitással mennyibe kerülne?
Köszi!
jimpy82,

Van nálunk egy PCV-s eladó!
Hello! ELADÓ power commandert keresek gsxr 600 k7 hez!
üdv mindenkinek

eladó pcV kawasaki zx14-hez
50 e ft
CappySV,

Egy térképes beállítás: 48KHUF
Két térképes beállítás: 72KHUF
Beszerelés: 5KHUF
Hello Ago!
A Warrior 2004-es évjáratú.
Ezek szerint mindegyik kipufogót meg kell furkálni? Mert ezen gyárilag nincsen lambda szonda.
Olyankor, hogy alakul az ár, ha én viszem az elektronikát?
Szervusz Ago. Nem akarok tolakodni, de a GSX-R1000 forumban lenne olyan tema, amihez azt mondjak hozza tudnal szolni. Erdekelne a hozzaszolasod. Udv: Capa
Szia Ago. Vártam a leveledet/jelzésedet a gyorsváltóval kapcsolatban. Mit mondtak az amerikaiak? Tudtak valami okosságot mondani, hogy miért döglött meg a 2.?
motoroskrisz,

Mintkt nem hívátl, mert
1. minden telefont felveszünk, amit csak tudunk
2. a nem fogadott hívásokat visszahívjuk

Ma nem volt olyan nem fogadott hívásom, aminek ismeretlen volt a száma.

Milyen számot hívtál?!

Amúgy minden van raktáron. Rajtad múlik mikor akarod csináltatni...
Ago

Én hallgatok rád,akkor legyen amit javasolsz.
Egy időpontot kérek csak,mikor vihetem,és amint megbeszéltük viszem..

Próbáltalak hívni a weboldalatokon lévő számon ma,de nem vettétek fel.Ezért itt írok.

Előre is köszönök mindent.

üdv
Krisz
motorskrisz,

Ha mondjuk én venném ,akkor nem a PCIIIUSB-t, hanem a PCV-t venném, ami kb. 6000HUF-fal drágább. Kisebb, jobb, bővíthetőbb, modernebb, jobban eladható késöb, stb...
Ha a PCIIIUSB-t választod, akkor azokkal a gombokkal üzemanyagot tudsz állítani 3 tartományban +5% és -5% között.

Nem kell semmit se furni-faragni, mert a kipufogón keresztül tudunk mérni....

Üdv
AGO Motors
Ago

Nincs gond a 120huf összeggel,kb. ennyire is számítottam..magában csak az elektronika volt 80 asszem a shopotokban..
a kérdésem még annyi,hogy ennél is kell fúrni faragni lambda helyet a kipuffokba,vagy van gyárilag rajta?
Képet láttam a cuccról nálatok és volt asszem az elején 3 lehetőség (high,mid,low) ezek mire vannak?menet közben is tudom állítani magam ahogy szeretném?
Elnézést a laikus kérdésekért.. csak most ismerkedek a témával..

Krisz
fegyi,

Szerintem mind1, melyiket rakod bele, főleg ha te is évente cseréled, mint én. Én NGK-t hazsnálok, viszont egy dologra figyelj oda. Hamisítják. Ami gyanusan olcsó, az lehet hamis NGK. A neten találsz összehasonlító képeket az eredeti és a hamisított között
CappySV?

Vagy nem irtad a warrior évjáratát vagy én nem olvastam el figyelmesen.

A Wariorral és az összes V2-vel csak egy "gond" van. A hengrek teljesen eltérnek egymástól, ezért én a legjobb eredmény elérése érdekében 2 térképesre, azaz minden hengert, mint egyhengeres motor végigállítok. Azon kívül, hogy ez joval több munkával jár van még egy feltétele. Minden egyes hengerben a kipufogógázt külön kell tudnom elemezni. Ez vagy úgy lehetséges, hogy 2-2-ben kipufogó van rajta, vagy pedig minden leöllőbe bele kell rakatni egy lambdaszonda helyet, mielött a padra kerül.

Ennek a költsége (PC+beszerelés+beállítás):140-150KHUF
motoroskrisz,

Teljesen megoldható a problémád. Szinte minden VFR ezzel kerül hozzám. Elég sokat csináltam már...

Egyetlen egy gond van csak vele, hgogy a beavatkozás tokkal vonóval 120.000KHUF körül van....
Szia Ago
Egy kérdésem lenne Cbr600RR 2006-os ba eddig NGK gyertyát tettem de Densoval szerelik gyárilag .Gyertya csere elött álok Ngk vagy Denso gyertát tegyek bele?
Amugy évente cserélem a gyertyákat mert szoktam ringen meg utcán is menni.
Csak ebben az évben belett lőve rajta minden (powercommander)
Köszönöm elöre is.
Ago
Nincsen hozzá semmi. Ha nálad vennék hozzá mindent, állítgatások, stb. úgy számolj. Úgy is gondoltam, hogy nem lehet növekedést elérni anélkül.
Szia Ago!

Egy kis segítségre lenne szükségem.Van egy VFR800Fi motorom,amivel lenne egy kis probléma.A gond,hogy 3000 alatt lehetetlen szinte motorozni vele.Itt már kérdeztem a srácokat a VFT topicban és mindenki erről panaszkodott.. azt tanácsolták,szokjam meg.. én viszont inkább megoldást keresek.
Láttam nálad ehhez a típushoz power commandert és ezzel kapcsolatban érdeklődnék,hogy mit tudnál ajánlani hozzá?Nem a teljesítménynövelés a cél,hanem a simább egyenletesebb járás 3000 alatt.Ha ettől más érték is javul az már grátisz :)

Szóval várom az ajánlatod az alkatrészre és természetesen a beszerelésre is!Minimális belenyúlást szeretnék,a lehető leg "gyáribb" módszerekkel,ha lehet.

Előre is köszönök mindent!
üdv
Krisz