Én pont azért nem vettem ilyet sosem mert aprítani kell a vezetékeket meg forrasztgatni. Ilyen árkategóriában elvárom, hogy csak össze kelljen dugni a csatlakozókat.
Azért egy pár megjegyzés:
- Igen erősen vitatkoznék, hogy a Motty jobb, mint egy PC
- Drágább is ugyanabban a konfigurációban
- nem plug'n'go
- sorolhatnam még
- sorolhatnám még
- sorolhatnám még
-....
Az már csak egy mellékes, hogy ez a Power Commander fórum és nem motty afr....
tegnap Körfának átküldtem azokat a linkeket amiken megrendeltem a PC5-öt és a yoshi 4:1-bent. ott látható hogy mindkét termék fele vagy 1/3-ad áron van ezekhez képest.
NEM ÉRTEM Bódissanyibát sem, nekem 300 e ft-ért akart adni egy 2 éve nála porosodó 4:1-ben titán rendszert, ehhez képest 102 e ftért yoshit vettem(igaz nem titán, de az nekem nem számít)..
Itt van 2 magyar értelmes ember aki világszintű termékeket gyárt és én és meg még sokan mások amerikából rendelünk nem magyar termékeket maximum fele áron!
Nem fontos a garancia,csak tudod Mester gondoltam h tudod milyen állapotú terméket ajánlottál. Egyébként más termékekre szoktak vállalni,az eladok garanciát.És én normálisan kérdeztem nem gúnyosan.
Akkor veszek ujjat garanciával.
Üdv
Hogyne lenne! Jár még hozzá egy ingyen fékpadi komplett beállítás, egy új Power Commander tartalékba, és egy új Yamaha R6 (2011)-es, hátha a motorral van gond...
Nem a mienk a termék, behozták hozzánk, Ha az eladó vállal rá, akkor van... de kizártnak tartom...
Szeritnem nem jó bele, mert más az ECU!
De ha van az aksi mellett vagy az ECU környékén egy programozói csatlakozó (8 pólusú, alapból lezárva egy), akkor talán van rá esély...
Nem tudnád esetleg megmondani, hogy a Cagiva Raptor 1000V-be jó-e a Healtech FI tuner? Nekem a Suzuki SV1000-be azt raktál, és úgy tudom a Raptorban ugyan az a szív dobog! Kérdés, hogy a szívhez kapcsolt elektronika ugyan az, vagy azt az olaszok csinálták hozzá?
Ago,
ha minden papír a kezemben van akkor felhívlak és elmondom, ha meg valaki kéri neki is.
nem akarom más üzletét rontani, de ha valaki megkeres elmondom
Mennyibe lenne beszerelessel?Es mennyivel lenne jobb Mester?
Mondjuk nekem a Bazzazra faj most a fogam,gyorsvalto,kiporgesgatloval egyben.
Bar ujjat nem vennek,csak hasznaltan.
Azért egy pár megjegyzés:
- Igen erősen vitatkoznék, hogy a Motty jobb, mint egy PC
- Drágább is ugyanabban a konfigurációban
- nem plug'n'go
- sorolhatnam még
- sorolhatnám még
- sorolhatnám még
-....
Az már csak egy mellékes, hogy ez a Power Commander fórum és nem motty afr....
tegnap Körfának átküldtem azokat a linkeket amiken megrendeltem a PC5-öt és a yoshi 4:1-bent. ott látható hogy mindkét termék fele vagy 1/3-ad áron van ezekhez képest.
NEM ÉRTEM Bódissanyibát sem, nekem 300 e ft-ért akart adni egy 2 éve nála porosodó 4:1-ben titán rendszert, ehhez képest 102 e ftért yoshit vettem(igaz nem titán, de az nekem nem számít)..
Itt van 2 magyar értelmes ember aki világszintű termékeket gyárt és én és meg még sokan mások amerikából rendelünk nem magyar termékeket maximum fele áron!
magyarázd el nekem miért van ez
Itt is érdeklődhetsz...igaz nem PC, hanem annál jobb. link
Érdekelne GSXR1000 K5-6 PC ha valakinek van eladó ne habozzon szólni!
Köszi!
06303210309
bali105@t-email.hu
Akkor veszek ujjat garanciával.
Üdv
Hogyne lenne! Jár még hozzá egy ingyen fékpadi komplett beállítás, egy új Power Commander tartalékba, és egy új Yamaha R6 (2011)-es, hátha a motorral van gond...
Nem a mienk a termék, behozták hozzánk, Ha az eladó vállal rá, akkor van... de kizártnak tartom...
Ár teljesen jó.
Mennyi lenne akkor az a hasznalt Pc beszerelessel?
Köszi
Szeritnem nem jó bele, mert más az ECU!
De ha van az aksi mellett vagy az ECU környékén egy programozói csatlakozó (8 pólusú, alapból lezárva egy), akkor talán van rá esély...
adj egy emailcímet hogy átküldjem
az enyém az adatlapon...
Sok sikert hozza.
Nem tudnád esetleg megmondani, hogy a Cagiva Raptor 1000V-be jó-e a Healtech FI tuner? Nekem a Suzuki SV1000-be azt raktál, és úgy tudom a Raptorban ugyan az a szív dobog! Kérdés, hogy a szívhez kapcsolt elektronika ugyan az, vagy azt az olaszok csinálták hozzá?
nézd, majd kiderül ha megjön. megkockáztatom, és:
ha minden papír a kezemben van akkor felhívlak és elmondom, ha meg valaki kéri neki is.
nem akarom más üzletét rontani, de ha valaki megkeres elmondom
Mennyivel lenne jobb a Pc-vel a gep?Le-ben hatsokereken?
Bazzazra kicsi az esély használtba itthon, mivel csak pár darabot adtam el belőle itthon ebbe a tipusba..
Mondjuk nekem a Bazzazra faj most a fogam,gyorsvalto,kiporgesgatloval egyben.
Bar ujjat nem vennek,csak hasznaltan.