Ago. Kellene nekem egy verseny lábtarto:
Kawasaki ZX-6R (2003-2004) lábtartó szett - PP Tuning
ezt néztem az oldalatokon. Mennyi ido alatt jonn meg ha megrendelitek? Meg szeretném vinni a mocimat hozzátok egy kis fazon igazitásra :D Ugy döntöttem nem szerelgetek itthon be kéne rakni a pc III ,ignition modult, meg a gyorsváltot. Ha megjönne a lábtarto akkro vinném csak a vasat. Mikor tudnátok megcsinálni kb.?
3-4 hete voltam nálad egy sv1000-el! Tájékoztatásul mondom, (csak hogy örömömet kifejezzem) hogy az értelemszerű teljesítménynövekedés mellett, a fogyasztásom 7l-ről 5,7-6l körülire csökkent, az elmúlt 5 tankolásom adatai alapján.
Azért sikerült pár év alatt elérni, hogy ezt a fórumot olvasó motorosokhoz eljutott évek alatt a sok sok infó és végre értelmesen tudják egymás segíteni!
Röviden: Injektorvezérlők!
Bővebben: Több gázálláson (10-11), illetve 250 vagy 500 fordulatonként tökéletesítik a levegő/üzemanyag keveréket. Ezt úgy érik el, hogy rákötik az elektronikát (PC, Bazzaz, stb.) egy fékpadra (pl.Dynojet) és ennek segítségével térképeket hoznak létre, amit úgy kell elképzelni, mint egy Excelt (sorok a gázállások, oszlopok a fordulatszámok és ezek keresztezésében vannak az aktuális korrekciós értékek).
Hatásai: Simább teljesítmény görbe, direktebb gázreakció, nagyobb teljesítmény, alacsonyabb fogyasztás!
Mondjuk a 2 ütem nem az alacsony fordulatról híres,4000 fordulatnál az enyém is mint babetta félgázon,viszont 5-6000-es fordulat után... =D Azért thx mindenkinek az infót.
Szerintem egy uj kipufogot dobj rá és menni fog a 100. Havernak gilera gsm 50 jére egy ktm sx 85 rezot raktunk fel néni vágás és hegesztés utan. Nagyon veszett lett, egy baj van vele ügy is viselkedik tőle mint egy 2T cross huzni kell neki üvegen akkor nagyon megy also tartományba nem tul élvezetes vele motorozni.
Üdvözlet mindenkinek, valaki eltudná nekem magyarázni,hogy ez a power commander miből is áll,hogy működik,illetve hol lehet mérni,beszerelni stb. Olvastam 1 olyat,hogy a gyári levegő/üzemanyag arányok ritkán egyeznek és eredetileg ezzel azt is be lehet álítani. Pár sorral lejjebb kérdeztem,hogy játékszereket lehet-e állítani,na az a játékszer 1 segédmotor lenne a maga 50CC-vel mert sajna még csak ezt vezethetek,valahol el kell kezdeni és a 100-at ki szeretném vele húzni és ehhez nem kell más csak 1 kis erő (kb. +2 mustang) Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
De amikor Te a Jóval Rosszabbat vagy az Anyátok Köztet nézed, esetleg az éjszakai Híradóba nézel bele, akkor mi még kezdünk egy motort csinálni.
Te legalább aznap mész haza, amikor bemész dolgozni...
Csak félig értek veled 1et, mivel mindenki azt gondolja, hogy a gyári légszűrő+kipuff rendszerre optimalizálva van. Va hát ez baromira nem igaz. A full gyári motorok is "össze-vissza" működnek.
Pl. tegnap csináltam egy GSX1400 full gyárit és volt olyan fordulatszám, ahol közel 20% volt a korrekció...
Kawasaki ZX-6R (2003-2004) lábtartó szett - PP Tuning
ezt néztem az oldalatokon. Mennyi ido alatt jonn meg ha megrendelitek? Meg szeretném vinni a mocimat hozzátok egy kis fazon igazitásra :D Ugy döntöttem nem szerelgetek itthon be kéne rakni a pc III ,ignition modult, meg a gyorsváltot. Ha megjönne a lábtarto akkro vinném csak a vasat. Mikor tudnátok megcsinálni kb.?