Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szegaga,

Többek között a gázállást is mutatja/mutathatja..

Amikor a gázállást mutatja - a te esetedben - akkor csak az utolsó elötti LED-ig kell világítania...
Miért is?!
Mert ha megnézed, akkor 10 db LED van, viszont csak 9 gázállás.. (0%, 2%, 5%, 10%, 20%, 40%, 60%, 80%, 100%)
erre kíváncsi vagyok mert nekem csak félig megy ki a ledsor
Én úgy gondoltam a gázálást mutatja. Azt hittem full gáznál a felsőnek kell világítania. De akkor ezt nem jól tudom. Mit jeleznek a ledek?
szegaga,

Miért lenne gond?! Annak úgy kell működnie...
Szia Ago!

A pc-m alapjáraton alsó led világit, de teljes gázáláson csak az utolsó előtti. Mi lehet a gond?

Üdv.:Gábor
Köszi!
Az elvem az, hogy valamit vagy jól megcsinálni, vagy sehogy. A félmunkát, gányolást, "jó lesz az úgy is"-t nem szeretem.
Szép munka !
Na jó, akkor legyen 10e, azon már bőven benne van minden.

Itt vannak még képek a beszerelésről.
Ugyanezt akarom majd a GSX-be is, csak nem saját elektronikával, hanem a GI-prot akarom felhasználni. Csak a kijelzőt kell kivezetni az órába, és a fényérzékelőt, a többi marad a dobozban, és megy be az ülés alá.
Szerintem egy termék esetén nem csak a beszerelt alkatrészek árát kell nézni, hanem a fejlesztés, engedélyezés, gyártás körülményeit is. Mert ugy Leonardo Mona Lisa-ja se a festék meg a vászon ára csupán. A GiPro-ban talán az is komoly dolog, hogy normál használat mellett hosszú évekig működik hibamentesen, mint ahogy nálam teszi, Igaz az enyém se bontatlan már, mivel egyszer sikerült a hasonló csatlakozók miatt belevezetni a xenon trafó jelét, de még azt is túlélte az elektronika, mindössze 1 db ellenállást kellett cserélni benne, míg a konkurencia hasonló terméke sokszor elromlik magától is. A banditos cuccod viszont k...a jó, már én is gondolkodtam hasonlón.
A linket elcsesztem. Itt a jó.
Nem nagy ügy a belseje, teljesen kommersz cuccokból van, mint ahogy sejtettem már előre. Nem is tudom miért kerül ennyibe. Ja, de. Mert a burzsuj motorosokat mindennel le lehet húzni.
Ha a kínaiak árulnák, akkor kb. 3-5000-be kerülne.
Gondolkodtam, hogy kicserélem a kijelzőt kékre, de nem akartam pár napig sem várni az új kijelzőre, majd legközelebb. Az is lehet, hogy inkább kivezetem majd a kijelzőt, és egy kisebb példányt építek a fordulatszámmérőbe, mint annó a Banditámban is volt. Akkor jobban szemre esik majd, és helyem is felszabadul a kormánybilincsnél. A RET-nél egyébként 1500 Ft lenne egy belevaló kék példány, a benne lévő piros pedig 350 Ft.
Zsír kis szerelés lett. Kíváncsi is voltam a belsőjére. Köszi!
köszönöm szépen
Összeírom mi van és felrakom ide...
értem, köszönöm az infokat, ha lesz esetleg ebbe a mociba megfelelő szólnál?

üdv: Barni
jackkk87,

Attól függ, menniyért akar megszabadulni tőle a tulaj, mert ezek általában vagy bizományban vannak nálam vagy pedig beszámítottam.
átlagosan 40KHUF körül szoktak lenni...
értem, amikor szokott lenni használtan milyen árba van körülbelül?
jackkkk87,

Azt hiszem most nincs...
értem, oksa köszi
használt nincs neked véletlen eladó?
jackkkk87,

Azt hiszem az nem rakható bele...
gsxr1000k8,

Mindig van raktáron. Otthon is beszerelhető, ha van hozzá érzéked....
Helló! Köszi a választ!
A MAP-ot úgyis át lehet (és kell is) írni, tehát akkor ez nem akadály úgy gondolom.
Köszi!
hello
Kawasaki ZX6 -R (636) 2003-2004 power commander III belerakható 2004-es z750be?
Helló Ago! 2007-es gsxr1000hez szeretnék egy környezetvédelem kiiktatót, ami nem befolyásolja a gyári fokozatkijelzőt( X-Tre Power Box )ha jól tudom?! Lenne raktáron és otthon beszerelhető? Mert postán szeretném rendelni. Előre is köszönöm válaszod!
higany,

belerakható, csak az előre installált map különbőző rajtuk...