Amikor a gázállást mutatja - a te esetedben - akkor csak az utolsó elötti LED-ig kell világítania...
Miért is?!
Mert ha megnézed, akkor 10 db LED van, viszont csak 9 gázállás.. (0%, 2%, 5%, 10%, 20%, 40%, 60%, 80%, 100%)
Na jó, akkor legyen 10e, azon már bőven benne van minden.
Itt vannak még képek a beszerelésről.
Ugyanezt akarom majd a GSX-be is, csak nem saját elektronikával, hanem a GI-prot akarom felhasználni. Csak a kijelzőt kell kivezetni az órába, és a fényérzékelőt, a többi marad a dobozban, és megy be az ülés alá.
Szerintem egy termék esetén nem csak a beszerelt alkatrészek árát kell nézni, hanem a fejlesztés, engedélyezés, gyártás körülményeit is. Mert ugy Leonardo Mona Lisa-ja se a festék meg a vászon ára csupán. A GiPro-ban talán az is komoly dolog, hogy normál használat mellett hosszú évekig működik hibamentesen, mint ahogy nálam teszi, Igaz az enyém se bontatlan már, mivel egyszer sikerült a hasonló csatlakozók miatt belevezetni a xenon trafó jelét, de még azt is túlélte az elektronika, mindössze 1 db ellenállást kellett cserélni benne, míg a konkurencia hasonló terméke sokszor elromlik magától is. A banditos cuccod viszont k...a jó, már én is gondolkodtam hasonlón.
Nem nagy ügy a belseje, teljesen kommersz cuccokból van, mint ahogy sejtettem már előre. Nem is tudom miért kerül ennyibe. Ja, de. Mert a burzsuj motorosokat mindennel le lehet húzni.
Ha a kínaiak árulnák, akkor kb. 3-5000-be kerülne.
Gondolkodtam, hogy kicserélem a kijelzőt kékre, de nem akartam pár napig sem várni az új kijelzőre, majd legközelebb. Az is lehet, hogy inkább kivezetem majd a kijelzőt, és egy kisebb példányt építek a fordulatszámmérőbe, mint annó a Banditámban is volt. Akkor jobban szemre esik majd, és helyem is felszabadul a kormánybilincsnél. A RET-nél egyébként 1500 Ft lenne egy belevaló kék példány, a benne lévő piros pedig 350 Ft.
Attól függ, menniyért akar megszabadulni tőle a tulaj, mert ezek általában vagy bizományban vannak nálam vagy pedig beszámítottam.
átlagosan 40KHUF körül szoktak lenni...
Helló Ago! 2007-es gsxr1000hez szeretnék egy környezetvédelem kiiktatót, ami nem befolyásolja a gyári fokozatkijelzőt( X-Tre Power Box )ha jól tudom?! Lenne raktáron és otthon beszerelhető? Mert postán szeretném rendelni. Előre is köszönöm válaszod!
Többek között a gázállást is mutatja/mutathatja..
Amikor a gázállást mutatja - a te esetedben - akkor csak az utolsó elötti LED-ig kell világítania...
Miért is?!
Mert ha megnézed, akkor 10 db LED van, viszont csak 9 gázállás.. (0%, 2%, 5%, 10%, 20%, 40%, 60%, 80%, 100%)