Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELektronikat soha nem vennek Ebayröl.
Neztem mar,mint a gagyi Galfer nyergek,betetek.
Mast vettem mar ,de valahogy elektronikat nem.
Kösz
KawaBBusa,

Valami azért nem kerek a vámoddal...vagy azzal, amit irtál.
Az Amerikából jövö termékekre 4-5% vám és a teljes összegre import ÁFA (25%), azzaz minimum 30KHUF-ot kell fizetned...
körfa,

használt PC asszem van hozzá egy raktáron....
lehet hogy nem áfát hanem vámot..nem tudom megkértem egy ott dolgozó ismerősömet hogy intézze el ő mondta hogy 12 e ft lesz rá ..
majd ha a kezembe lesz a dokumentáció és a pontos megnevezés szívesen átküldöm mélen. ha megjön a PCV akkor azt is szívesen megmondom ennyi lett a vége

üdv
Miért fizettél ÁFA-t?
de igazad van. van olyan haverom aki szívott a vámmal és annyiba jött ki a cucc amennyiért itthon is megkapta volna.. ilyen is van
de én ha rendelek előtte mindig lenyomok egy
megjött a yoshi rendszerem 4:1-ben 525 dollár volt szállítva , az kb 102 e ft. erre kiszámoltak nekem 12 e ft áfát. szerinted sok lett?
olcsóbb....de ha a vámon megfogják, mindjárt drágább
körfa

rendelj te is ebay..ócsóbb
Szevasztok.
Nincs valakinek elfekvöben egy Pc-je r6r o6-ba,de jo lenne a Bazazz is vagy h hivjak .
Olyan baratsagos aron erdekelne .
üdv mindenkinek,

elfogadható áron keresnék pc V-öt 2008 zzr 1400-hez. listaáron kevésbé érdekel
használt gondolom nincs, ezért új is jó lenne
..Marcipan75,

Talán 13.000HUF...
daVeFR,

Nincs benne semmi tíltás...
Hy kellene nekem RSV Factory-be sportlégszürő 2005-ös ... mennyi lenne ?
Eladtam a 12-est
Szia Ago!

2004 CBR1000RR. Ebben van valami környezetvédelmi, vagy egyéb tiltás gyárilag (mondjuk pl. 2-ben nem adja le a teljes teljesítményét, stb.)?
Ha igen, mit lehet vele kezdeni?
Köszi!
Zorkán

nem tudom mire gondolsz, mert 50 le egy kicsit soknak tűnik, másrészt elég jól ismerem a proptechesek termékeit..
légyszíves bővítsd tudásom tárházát
Te elhiszed a Hófehérkét is a hét törpével, ugye?
Valamikor volt itt egy "vita", hogy valaki vett/szerzett valami kapcsolót, amivel +25LE jött az 1000 gixxerén...
Jókat mulattunk itt rajta....
Miért? Ő nem hozzájuk viszi a gépét? Én úgy tudom... anno mesélte is, hogy milyen szuper kapcsolót kapott. A kábelekben volt az "erő", mert külső ránézésre a doboz üres volt... de persze ha értene hozzá, tudná hogy az űrtechnika mindig apró méretű...
Csak Agó meg ne lássa.
Szerintem 250, mert az kerekebb szám!
A ZZR egyből 240Le lesz?
Szombaton mentem egy kb. 300 kilométert vele, és nem volt egy félrekapcsolás sem... Jónak minősítem a dolgot.
Nem tudom nézted-e, de GSX-R-eknél még sokkal több lehetőség van, pl a kormánygátló feszességét is lehet szabályozni, stb.
A PropTech elektronikával, 50 LE lehet szerzni! Én a helyedben nem foglalkoznék, ilyen 10-20 LE-vel egyből a tuttira mennék!
feket663,

Köszi...várom...

Neked megy a váltó rendesen?! :)