Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, a kérdésem arra irányul, hogy kompatibilis-e pl egy k4-es 750es pc3 egy k7-esével. Csak mert interneten látok olyan hirdetéseket, ahol így hirdetik, hogy K4-K8 600/750.
Én meg úgy gondolom, hogy ha a csatlakozó részek megegyeznek, akkor nagy eséllyel lehet akár jó is, elvégre mindegyik ugyan azt csinálja, az injektorok nyitvatartási idejét befolyásolja.
Már mint a K4 600 PC-je jó-e mondjuk a K8 750-be? Ismerve a PC-k inkompatibilitását kizártnak tartom, hogy akár csak a K4 600 PC-je jó lenne a K4 750-be. Fölfelé meg aztán végképp nem. Lehet meg lehet hackelni de alapból nem jó bele az szinte biztos.
Minden modellbe más PC kell.
Szerintem.
AGO!
GSXR 600/750 K4-től mindegyik gixxerhez ugyan az a PC3 való?
Ha más is tudja a választ, megírhatná!
Köszi!
Ago!
Éa ahhoz mit szolnál ha 26-ára beszélnénk meg valami fix időpontot , nekem egész nap jó!
Üvd
Szia Ago
Múlthét csütörtökön küldtem e-mailt !? (DL1000)
Köszi, már ne fáradj!
Tegnap szétszedtem, vagyis kettévágtam. Nincs kiöntve, csak a doboz alsó része és a fedél van szétszedhetetlenül összeragasztva. Dremellel + egy kicsi vágókoronggal elvágtam a kettő között. A gomb környékén kissé korrodált a panel, és a forrasztások, bár a fényképen nem igazán látszik. Kicsit megpucoltam egy műanyag kefével, és a rendetlenkedő szegmens (e) kivezetését (1-es láb) átforrasztottam. Úgy néz ki meggyógyult, mert mozgatásra már nem alszik el az "e" szegmens, akárhogy pöckölgetem csavargatom. Végül a vágásnál FBS-sel összeragasztottam, mára már biztosan mexáradt. Szerintem már nem lesz gond vele.

kép1
kép2
kép3
tangerine,

igen, egyedül a gomb tud "beázni", mivel a többi alkatrész műgyantába van kiöntve...
E gomb általában 1-2 nap után "megjavul", ha kiszáradt...

Rákérdezek a gyártónál, hátha tud neked valami "jó" megoldást a kijelződ ügyében...
zxr7501,

Nekünk is csak 4 után jó általában.
27.-én csak kb 19 után tudunk fogadni...
Akkor vsz. az/ott ázott be. Most úgy néz ki kiszáradt, jól mutat, de a szegmenshiba megmaradt. Ha megütögetem, akkor meggyógyul egy időre. Most is ezt mutatja üresben 0 helyett.
És 27.én 4 után valamikor? Az a baj hogy nekem csak 4 után jó vagy hétvégéken
tangerine,

mivel C,o,A-t ir ki, egy inkább az alsó gombod van beragadva vagy zárlatos...

Üdv
AGO Motors
zxr7501,

sajna 28.-án motorversenyem van, így nem tudom arra a napra bevállalni...
Az én giprom is szaraxik, a bal alsó szegmens nem mindig világít, és ráadásul még be is ázik. Ilyeneket láttam tegnap rajta: C, o, A, vagy éppen teljesen sötét volt. Az is lehet, hogy a szegmenshiány is a beázás következménye. Így használhatatlan, mert 6.-ban is 5-öt mutat, bár ha kicsit megütögetem, akkor megjön a hiányzó szegmens.
Szét lehet ezt egyáltalán szedni, vagy kuka?
Már nem garis, a motorral együtt vettem kb. 3 éve.
Ago!
Május 28 - án eltudnám vinni hozzátok beállítatni a power commenderem? Cbr 600rr lenne 2005 -ös , ha igen akkor mikor lenne jó pontosan és mennyibe kerülne?
én is ezzel küzdök...kimértük a gyári megadott értékek ellenállását..a szenzor a hibás-nem a fokozatkijelző..nálam legalábbis..minden sebességi fokozatban más ellenállás kell hogy mérődjön adott értékek közt és ha ezek az értékek egymásra fedődnek akkor a fokozatkijelző nem tudja eldönteni hogy hol is jársz..ergo a fokozatkijelző mutatja hogy 5.ben is vagy meg 6.ban is..ennél a két fokozatnál fedődnek egymásra az ellenállás értékek..Gear sensor changed
Szia Ago!

Ismét jelentkezem. Enyém a Gipro With Atre, amelyik 5-6-ban szaraxik. A ma délelőttömet szerelőnél töltöttem, ahol kivetettem a szenzort, és megtisztíttattam. Az első lánckerék alatt van (kép mellékelve, még a rózsaszín vezeték is látszik, amit említettél). Összerakás után kipróbáltam, de a hiba ugyanúgy jelentkezett.
Ezért ahogy megbeszéltük jövő vasárnap szeretném felvinni hozzád a motort, hogy kicseréld a giprot, mert most már nem tudok vele mit csinálni.
Ha jó neked, jövö vasárnap 11 órakor jelentkezem nálad.

Köszönettel

black0412
Ago nem akarok vitatkozni én senkivel akkor amikor be akartam rakatni a cuccot sajna számitott minden fillér, most már helyre jöttem és nem nagyon érdekel-20.000 +20.000 Ft. Egyébként a forumon egyáltalán nem akartalak titeket pocskondírozni, de azért vannak a forumok hogy megvitassák egymással az emberek a tapasztalataikat. Sajnálom hogy rosszul esett nektek hogy egy félreértés következtébe ezt irtam... szerinted nem félreértés ha nem emberi balgaság.
Cska hogy pár tény hogy megértsd miért hezitálok a dolgokon.
1. ha itthon berakom a cuccot -- nincs beállítva a pc ezért utánfutot kell bérelnem -- mivel nincs a kocsimon vonohorog ezért kocsit kell szereznem -- 280km re lakok tőletek -- elég magas az üzemanyag költsége is.
2. kiszámithatatlan az időjárás mostanába ti meg gondolom ugy gondolom frankon be vagytok táblázva és ha azt mondod május 31. 11.00 akkor akkor kéne vinnem ha esik akkor megint máshogy kell megoldanom mert szerintem senki nem motorozna 280km esőbe meg vissza.
3. nagyon kevés cég van magyarországon aki ezzel foglalkozik mindegyik cég épít versenymotorokat ezért elismerem mindenkinek a szakmai tudását. Ti is profik vagytok és mások is.
Szerintem ha barátként kezelitek a motorosokat akkor nincs miről beszélni leirtam valamit elnézést kértem ennyi...
Szerintem majd telon kereslek és ugy egyeztetek veled mert forumon ennek a mindenki osszeveszik mindenkivel dolognak az ég egy világon semmi értelme nincs. Szép napot mindenkinek!
az a baj,hogy a Veled való vitanyitásnak sok értelmét nem látom.nyitott kapuk vannak döngetve ha már Te magad kijelented az AGO -motors ellenesek klubját...Bár én azt mondom :mindíg azt baszogatják aki csinál valamit.Nem kétlem hogy amit teszel ahhoz értesz is- a csomagoláshoz szóltam hozzá,ennél fogva a hátteret nem kell ismerjem.
Attól hogy egy kurva csúnya, még tekerheti nyálazva frankón a faszt..de egy szép kurva könnyeben keresi a lóvét
crazyJoe,

Ha te szemtelenkedésnek veszed. Én csak üdvözöltelek abban a klubban, amit kijelentettél, hogy ilyen kereskedőhőz nem vinnéd a motorodat..
Amúgy meg beleszóltál olyanba, aminek a hátterét egyáltalán nem ismered...

Csak úgy nagyvonalakban.
1. több megkeresés után adtunk árajánlatota PC, IM, QS, stb... re csomagkedvezménnyel
2. Elmondtuk, hogy ne ezt vegye meg, indokokat felsorolva
3. Megvette másnál... A sors fintora csak az, hogy akitől vette, az tőlünk vásárolta meg, mint viszonteladónk
4. Mivel nem tőlünk vette, bukta a csomagkedvezményt
5. Bukta, hogy olyat vett meg, mit nem tud késöbb felhasználni
6. Bukta az ingyenes beszerelést, stb..
7. Bukta a 20%-os kedvezményt a beállításból
8. Más topikban lehord minket olyan dologgal, ami nem igaz és erre más fórum olvasok válaszoltak neki linkekkel, stb...

Elég sokat probáltunk segíteni, tanácsot adni, mint vevő-eladó kapcsolatban, de ez sosem vezetett sikerhez. Olyan munktát pedig, amit úgy érezzük, hogy a vevőnek "nem fog megfelelni", eleve nem vállalunk be.

Lehet a te felfogásodban ha a vevő megakar valamit venni/csináltatni, akkor el kell neki adni, mert az a jó eladó...
Mi a motorosokat inkább barátként kezeljük, mint "csak vevőknek". Lehet mi csinálunk rosszul valamit
én nem szemtelenkedtem veled,,,,de ha erre van igényed..
CrazyJoe,

Üdvözöllek A "Sohase vinném a motoromat az AGO Motors-hoz" Klubban!

Ha vinni szeretnéd majd valahova, szívesen megadom az elérhetőségét másoknak. Vagy esetleg ajánlom a Google-t, a barátodat..
én nem céloztam..neked válaszoltam.egyenesen.Persze különböző igényeink vannak,de ahhoz aki így áll a vevőhöz,biztosan nem vinném a motorom.
crazyJoe,

Most rám célzol?!
Egy másik fórumban hangzottak ezek el velünk kapcsolatban Zoleeeboy-tól. Ő sérelmezte, hogy mi miylen kibaxott drágák vagyiunk és mások mennyivel olcsóbbak és ugyanúgy megcsinálják...
Akkor miért nem viszi oda. MIért lenne oylan "hülye", hogy mi csináljuk drágábban?! logikátlan....

Lehet furcsa, de nekünk nem az a fontos, hogy eladjunk mindenáron valamit vagy megcsináljunk minden áron valamit. Valahogy mi nem így kezeljük az ügyfeleinket....
már akik az ügyfeleink....
...mindenesetre furcsa üzleti hozzáállás....
olyan...bazd meg a létrádat medve..sejlik mögüle..
zoleeeboy,

Mintha úgy emlékeznék, hogy mi neked túlságosan drágák vagyunk a 75.000HUF-os órabérünkkel és e beszerelését a PC-nek, az IM-nek és a gyorsváltónak, és az egész fékpadi komplett beprogramozása a PropTech-nél csak 25-30.000HUF, ami nálunk biztos minimum a többszöröse.
Szerintem ne dobjál ki feleslegesen ennyi pénzt csak azért, hogy nálunk csináltasd meg.
Amúgy gondolom te is fogsz pár napon belül kapni a háttérben olvasgató "kurenciánktól" levelet, hogy ők sokkal jobban és olcsóbban beállítják neked, mint ahogy mi csinálnánk.
Szóval van lehetőséged bőven.

Azokat a lábtartókat, amik nincsenek raktáron, azokat a gyár pár napon belül megküldi nekünk.