Agó! Ez jó hîr,most már csak azt mondd meg ki csinálja ezt nekem meg itthon? ERRE ADJ VMI TIPPET !6500-ért kellene a Bandit sárvédő toldat.Holnap rádcsörgök,tegyél egyet félre.
Jó volt a tanfolyam is... Jó lenne benne kicsi rutint szerezni...
Csak hát jelen pillanatban a CMD csak 4 hengeres kocsira van... nekem meg nem van 4 hengeres kocsim...
használt sosem volt. Új nincs raktáron,c sak rendelésre.
Új ára bruttó: 79.900HUF (beszereléssel, fékapadi beállítással, teljesítmény méréssel: 119.900HUF)
A jővő7 elején megy rendelésem, legkorábban abban tudom belerakni....
De létezik - olyan mint egy Power Commander - csak CMD (Combustion Management Device) a hivatalos nev.
Létezik 4 féle univerzális kábellel, attól függ, hogy milyen injektor csatis az autód.
Oktatáson kint csinltam iylet, de itthon még nem, mert nem volt hozzá kapacításom még... http://www.dynojetcmd.com/cmd_...
Ami jó benne, hogy ha hozzárakod a WB2-őt, akkor tudja logolni az autódat, amiből letudja magának gyártani a térképet is.
Meg tudsz rárakni kijelzőt is.
Szia Agó.
Autóra nem tudsz vkit aki ilyen beállítást csinál a gépre, mint te a Powerrel?.Egy csomó csiptuningot hirdetnek,de ezek nem túl biztatóak szívó benzines kocsira.3-4ezerig elég xar alatta felette egész jó,gyárilag ilyen...pedig új gép.A Banditot nagyon jól megcsináltad vmi hasonlót kéne az autómmal.Nem tudsz valaki ilyen csávót?Autóra létezik egyáltalán vmi PC min így lehet állítgatni ,mint a Power Commanderen?
Régebben már érdeklődtem csak akkor nem volt időd az expo miatt...!
Az érdekelne hogy a karburátoros t max-on tudsz-e fordulatszámot növelni valami kütyüvel!
Power Commander III Aprilia RSV-hez (1999-03) elado. Evek ota nalam van, 1x volt beepitve de nem lett osszehangolva+sport eprom van a gepemben ezert ez mar alitolag nem is kell.
Ha valakit erdekel akcios aron viheti!
Inkabb hivj itt ritkabban vagyok.
70/415-0017
Jó volt a tanfolyam is... Jó lenne benne kicsi rutint szerezni...
Csak hát jelen pillanatban a CMD csak 4 hengeres kocsira van... nekem meg nem van 4 hengeres kocsim...
köszi
thx
bocs.. félre értettem.... a bazzaz-t bazz-nak olvastam..:)
Bazzaz nem van SV1000-hez...
van még 1 raktáron... asszem, bár évjárat függő a kérdésed...
használt sosem volt. Új nincs raktáron,c sak rendelésre.
Új ára bruttó: 79.900HUF (beszereléssel, fékapadi beállítással, teljesítmény méréssel: 119.900HUF)
A jővő7 elején megy rendelésem, legkorábban abban tudom belerakni....
Esvéezerhez van bazzaz?
a sárvédő ára 6.500HUF
De létezik - olyan mint egy Power Commander - csak CMD (Combustion Management Device) a hivatalos nev.
Létezik 4 féle univerzális kábellel, attól függ, hogy milyen injektor csatis az autód.
Oktatáson kint csinltam iylet, de itthon még nem, mert nem volt hozzá kapacításom még...
http://www.dynojetcmd.com/cmd_...
Ami jó benne, hogy ha hozzárakod a WB2-őt, akkor tudja logolni az autódat, amiből letudja magának gyártani a térképet is.
Meg tudsz rárakni kijelzőt is.
Nekem ilyen WB2 van a motoromon is.... már...
K4-es FJR-hez van Power Commandered új vagy használt?
Milyen árban lenne?
Köszi
Nem tudok ilyen kütyüt T-Max-ra...
Autóra nem tudsz vkit aki ilyen beállítást csinál a gépre, mint te a Powerrel?.Egy csomó csiptuningot hirdetnek,de ezek nem túl biztatóak szívó benzines kocsira.3-4ezerig elég xar alatta felette egész jó,gyárilag ilyen...pedig új gép.A Banditot nagyon jól megcsináltad vmi hasonlót kéne az autómmal.Nem tudsz valaki ilyen csávót?Autóra létezik egyáltalán vmi PC min így lehet állítgatni ,mint a Power Commanderen?
Régebben már érdeklődtem csak akkor nem volt időd az expo miatt...!
Az érdekelne hogy a karburátoros t max-on tudsz-e fordulatszámot növelni valami kütyüvel!
Üdv
Albi
Ha valakit erdekel akcios aron viheti!
Inkabb hivj itt ritkabban vagyok.
70/415-0017
Ha nem felejtem el, elküldöm..:)
Örülök, hogy hamar megoldódótt a gondod..:)
Nem szokott lenni... most sincs...
2005-ös 600 rr-hez nincs használt fokozatkijelződ?
Üdv