Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gsxr1000k7,

fix elképzelhető, hogy van, de akkor nem fog működni a gyári fokozatkijelződ.
Olyan, amilyet én raknék bele (X-Tre Power Box), az most nem van...
Szia!

Nem a kawa javára? Szivesen kölcsönadom az enyémet és te leszel a sokadik aki rögtön ilyet akar!
gyugyuka,

k8 már volt, valóban király a motor, de öreg-családos ember vagyok már a 300-hoz és a száz km-ek után baromira elfáradtam. olyan motor kell ami ha menni kell nem kérdez(és kényelmes egy 100kg embernek) ilyen csak 2 típus van. zzr 1400 vs hayabusa. az egyik már volt . kiváncsi vagyok a másikra, de még nem ültem rajta. ezért kérdezek zzr 1400-es kollégákat mi a tapasztalat
Ne vacillálj vegyél busát ég és föld nem bánod meg aki átült mindenki így van vele hayabusa fórum kérdezd haya15 el mondja a lényeget mind a két gépről, ja és nem a kawa javára
Ago,

kawasaki zzr 1400-hez is van tiltáskiiktató?csináltál már zzr-t?gondolom a busában nagyobb a tartalék..
vacilálok a k8 busa és az 1400 között..

üdv
Ago
Véletlenül nincsen egy használt környezetvédelmi tiltás kiiktató bigyod a motoromhoz?
nekem is ugyanebben a ford.tartományban csinálta ezt a hibát amit a írt a srác
gsxr1000k7,

Ez a hibajelenség tudott, de nem ebben a fordulatszám tartományban. Mivel eléggé magas rpm-et irt, ezért gondolom, hogy nem az általunk ismert gond lehet...
amúgy a 600az fórumban volt tavaly tavasszal szintén egy srác akinek ezt csinálta a motorja, de nem tudom, hogy mi lett a megoldás rá mert azóta se írta meg! Amúgy meg elég zavaró kanyarban lapon fordulva:)
Nekem a k7 600 2-3-4-5-6 fokozatban csinálta ezt 1-ben soha! Közben módosítottam az áttételt rajta nem tudom milyen összefüggésben volt vele, de utána kb 2 hétig nem csinálta ezt a jelenséget, majd megint! Nekem a full-gas-nál azt mondták, hogy lehet a baj, hogy elfogy az üzemanyag neki a felső tartományban de ez is csak tipp volt, elvittem volna nézzék meg padon de addigra eladtam! Szerintem ha van rá mód akkor nézessétek meg padon pl: Ago-nál és sztem tuti meglesz mi okozza a hibát!
Erre én is gondoltam.Pár ismerősömnek is ki van kötve az exupja és még sincs ez a jelenség.
Mindegy.Azért köszönöm,hogy segítetél.
totya k6,

Attól, hoyg az EXUP ki van kötve ennek még nem kellene "gondot" csinálni.
Inkább az a gond, hogy az exup rugói "elgyengültek"

Üdv
AGO
Ige gixxer!
Közben meg találtuk.Az exup szelep volt ki kötve.Vissza kötötük és most nem csinálja.Remélem.Holnap rakjuk össze.
Ez nem az én mocim.Barátomé K7 600.
Add nekem! Ilyen benzint be le ne tölts. Hozd át nyugodtan és megakadályozom, hogy kárt tegyél a motorodban Remélem 50 literes kanna
Csak utcára használnám! Köszi a válszt! A biztonság kedvéért keverni fogom!
Zorkan,

Tönkre nem fogja tenni a motort... Ha csak utcán akarsz vele menni, akkor töltsd bele, ha meg parázol, akkor keverd frissel...
Versenyre azért nem tenném bele...:)))
totya k6,

Gondolom gsxr-ről lehet szó.
Ha kivillan az IMO lámpa - és nem az FI - akkor lehet az imo antennával van gond. De jó lenne ránéznézni, nincs-e az ECU-ban tárolt hiba kód...

Amúgy ilyen jelenséggel akkor találkoztam főként, mikor volt a mociban riasztó.. van benne?!
4 hónap állástól semmi baja nem lessz a benyának!

Hosszabb távon elvileg elindul benne valamien kémiai folyamat, emiatt irják a kezelési könyvbe, hogy tegyél a tankba üzemanyag stabilizátort télire.

(Nagyapámnak a garázsban 97-ben benzinkannába tankolt és azóta ott tárolt benyáját öntöttük be tavaj a ladába, és működött vele, nem volt semmi hibajelnség. Persze a saját autómba/motoromba nem tettem volna bele de ő erősködött)
Én is így csináltam! A kibaszott kutas (persze tudtam h neki érdeke), kezdte el magyarázni valami haverjának a storyt, én meg meghallottam... na de remélem AGO is azt mondja, hogy hülyeség.
Ez zsírhülyeség!
A tank korróziójának megakadályozása miatt ajánlott a motorokat teli tankkal eltenni télire.
Szerinted tavasszal mindenki leengedi azt a tank benzint és újat tankol?
AGO lehet hülye kérdést teszek fel, de egy 4 hónapig állt benzineskannába lévő benzint beletöltenél egy motorba? Sokan mondják, hogy az állástól "megromlik/szétválik" a benzin és tönkrevágja a motort.
zxr7501,

Gondolom HRC PowerUp Kit-re gondolsz...
Igazán nem ez határozná meg a motor élettartamát. Több ismerősömnek is benne van, csak utcán hazsnálják. Ilyen esetben nem igazán befolyásolja az élettartamát jelentősen.
Ha viszont csak versenykörülmények között használod, akkor évente/két évente csapágyazni kell!

Utcai körülményények között elég az egytérképes beállítás is, főleg ha a hengerfejhez nincs hozzányúlva.

Beállítani kb bármikor. 10fok felett már teljesen jó....
Czimby,

Na ja.. és még jó is a zene... motor is van benne.....
Hello!
Nekem ugyanezt csinálta a k7600-am nem jöttem rá, hogy miért csinálta, mert közben eladtam a motort! De már hallottam ezt a hibajelenséget mástól is!
Hello Ago, ha ehonap 26-27en elhozom a zx7-et lenne idod apr1-ig beallitani? vagy egyeztetunk telon?