Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs ezt nem én mondtam, hanem a főíspán! kb 2018-ban...
Amúgy a múlt évben a kakadu által bejelentett 15-éves szerződés, amiben jóval olcsóbban vesszük a gázt az oroszoktól, azzal mi a helyzet? Akkor mire emeltek árat? Valaki itt hazudik!!!
Ismétlem, az amerikaiak és európa is folyamatosan vásárol a ruszkiktól!!!!
Félelmetes, hogy milyen ostoba vagy!
amúgy aki az oroszokat térdre akarja kényszeríteni avval hogy nem vásárlunk az gondolom a brics mellett elsiklott
érdemes utána olvasni, meg az után is hogy páran még csatlakozni is akarnak ehhez
Szép új világ 😱
részletezd a függőséget
miután ki volt építve a továbbítási útvonal a ruszki gáznak szerinted mennyire lett volna életszerű usából venni gázt, a németeknél átfejteni vagonokba majd itthon eladni a népnek nagyságrenddel drágábban
szóval úgy gondolod ezt kellett volna tenni eddig?
vagy hogy gondolod a szüntessük meg függőség dolgot?
Nincs itt semmiféle ruszofóbia, ez ti találtátok ki!
Akkor mi lenne a helyes? Azt mondani hogy hát kedves ukrik így jártatok? És reménykedjünk hogy putyinbá nem néz ki még magának valamit?
Valahogy ti sem kurvaanyáztatok! Bármely előző háborúnál, senki nem szólt semmit ha minket nem érintett a dolog! Ja, hogy most fáj az áremelés?!? Akkor a kurva anyját annak aki ugye szankciókat vezet be!
Nem annak aki függővé tette magyarországot (is) az oroszoktól, nem annak aki játszik a csapokkal, adok-nem adok... Nem, az EP-nek a kurvanyját...
Mióta elfogadott tény hogy ha valaki geciséget csinál(usákok, angolok, franciák), akkor a másik is megcsinálhatja ugyanazt(oroszok), és az akkor rendben van?!?
Ja, putyin a legnagyobb gond 😂

"A napokban Annalena Baerbock NÉMET külügyminiszter, a Zöldek politikusa például egyenesen arról beszélt, nem hatja meg, ha az emberek az utcára vonulnak, hogy tüntessenek az elszabadult energiaárak miatt.

Annalena Baerbock NÉMET külügyminiszter.
Úgy fogalmazott

Nem érdekel, hogy mit gondolnak a német szavazóim, teljesíteni akarom az ígéretem az ukrán népnek.
Mert ezek médiavezérelt agyhalottak!
Ha ótakozni kell, ótakoznak, ha utálni kell valakit, utálják!
Nincs önálló gondolat, nincs igény az ismeretekre!
Amúgy azt igazából nagyon nem értem mire a nagy russzofóbia?Kurvahirtelen.
Tudom,tudom,agresszor,szuverén államot támadott meg,és kurvaannyát.
De az elmúlt 70 évben minden nap volt vagy 30 háború valahol a földtányéron,szóval semmi meglepő nincs,a legutóbb pont a USA bombázta szomáliát,mert csak.
Valahogy faludzsa szétbombázásakor nem volt semmi tiltakozás.Az afgán 20 év mi volt?
Baszki a bin Ladent egy kibaszott országgal arrébb kapták el,semmi keresnivalójuk nem volt 20 évig afgánoknál.
Akkor nemigen hallottam raks kollégát tiltakozni.
A ruszki csak ugyanazt csinálja mint az usákok,angolok,franciák.Valamiért a nyugatiaknak szabad,a ruszkinak nem?
Nekem ez a mókus és a patkány vicc jut eszmbe,mindkettő ugyanolyan rágcsáló,csak a mókusnak jobb a PR-ja.
És megint fog jönni a hülye lózung,azért kell ukrikat a mi meggebedésunk miatt tömni pénzel (itt megjegyzem a lölö milliárdjai basszaák raks csőrét,az amit a hohol tüntet el uniós pénzt a mai napig az rohadtul nem) az ukrit amíg a világ világ.
Havi 7 milliárdba kerül az uniós adófizetőknek akár évekig az ukrán állam működése,az ingyenfegyver mellett.Úgy hogy leseggel 5 évre az európai gazdaság.
Mindezt miért?közöm sincs az ukránokhoz.
ha már putyin
akkor ezt ellenőrizd le hogy az adatok helyesek-e
utána visszatérünk putyin elvtársra mekkora geci
Hehe,ebben a cikkben pont leírják,hát kéne egy kis spenótot benyelni hozzá.A testőrség SR-1 Vektor pisztolyait említi a cikkíró mint akadályt. 😆
De jónéhány csak kicsit kritikus oligarha épp vagy öngyilkos lett,vagy túl magas épüleben meghibásodó teraszkorlát miatt balesetet szenvedett,ami elég gyakori oroszországban.

https://moszkvater.com/lehet-e...

Amúgy szerintem egy kisebb neutron töltet Tervuren-ben elég lenne. 🤔

https://www.origo.hu/nagyvilag...
Egy kis alusapesz, csak annyi a baj, hogy ez Davosban és Aspenben az illetékesek szájából már többször elhangzott mint kitűzött cél.
13-tól érdekes leginkább, de a többi is.

http://youtu.be/YEBaK25B1kM
"az orosz lépésekre adott válaszul, európai szövetségeseikkel összehangolva, teljesen elvágják az Oroszország és az Európai Unió, valamint az Egyesült Államok közti kereskedelmi kapcsolatokat."

Csak mondom, hogy folyamatosan mennek az áruk a ruszkiktól amerikába!!
majd kiesik valami magas épületből 😆
Ez elsőrangú ötlet. Nosza rajta, tedd meg és a világ hálás lesz neked....vagy csak simán eltűntnek leszel nyilvánítva.
Szerinted hadban áll az EP oroszországggal és putyinnal?
Azt minek? Az nem EU vezetés(kezeit széttáró)
az pazarlás(kezeit széttáró) Követ a nyakukba aszt a dunába velük(gondolkodós)
Kezdve putyinnal....
Szerintem majd 168 ft-ért kapod a villanyt ez azt jelenti,hogy ami eddig 15 e volt az most 66400 Ft lesz ami 35 e volt az most 154700 Ft lesz/hó(gondolkodós) Gáz az izgalmasabb mert amikor 20 ezret fizettél most fizetni fox 164 ezret amikor 42 ezer volt az most 343600 fog érni + erre jön még a gázkészletezési díj meg az egyéb faszság az még 20-25 ezerrel megnyomja ezeket az összegeket havi szinten(kezeit széttáró)
Nem csak igénytelen vagy hanem csóró is?
Szerintem a teljes EP-t tarkón kéne lőni. 🤔